精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
11.There was once a college student named Tom.He often made excuses not to attend classes.Also,he spent much of his free time playing computer games.He never went to the library to study.
How time flew!At the end of the term,there was one important event that he was afraid of-the final exam."What should I do?"Tom walked up and down in the room the day before the exam.He was much nervous.Suddenly,he thought of an idea.
The next morning,Tom went into the exam room very early.He found a young man who looked so confident and took a seat next to him."Hey!"Tom greeted.
"What?"The young man asked.
"Can you do me a favor?"Tom begged(恳求),"Please let me copy your paper(试卷) during the exam."When hearing his words,the young man just smiled but said nothing.
When the bell rang,the young man stood up immediately and came to the front,saying,"Now I will hand out the papers to all of you and collect them in one hour."Tom sat there with his mouth wide open.
35.When Tom was in college,B.
A.he studied very hardB.he didn't always attend classes
C.he spent no time playing computer games D.he got along well with his teacher
36.Tom walked up and down in the room the day before the exam becauseD.
A.he liked studying in the libraryB.he wanted to take exercise
C.he enjoyed walking in this wayD.he was worried about the coming exam
37.Which of the following is NOT true according to the passage
A.Tom was confident,so he went into the exam room late.A
B.There was a final exam at the end of the term.
C.Tom wanted to copy someone else's paper during the final exam.
D.Tom failed his final exam.

分析 这篇文章主要介绍了汤姆在上大学的时候经常找借口不去上课.他花了他的大部分空闲时间玩电脑游戏.从不去图书馆学习.到期末考试的时候非常紧张.不知道该怎么办.第二天早上,汤姆很早就进了考场.他发现一个年轻人看起来很自信,就坐在他旁边和他说想照他抄.没想到那个人是监考老师.

解答 答案:35.B 细节理解题.根据第一行句子He often made excuses not to attend classes.他经常找借口不去上课.可知他不总是去上课.故选B.
36.D 细节理解题.根据"What should I do?"Tom walked up and down in the room the day before the exam.He was much nervous."我该怎么办?"在考试的前一天汤姆在房间里走来走去.他非常紧张.可知在考试的前一天汤姆在房间里走来走去是因为他担心即将到来的考试.故选D.
37.A  细节理解题.根据第三段第一行句子The next morning,Tom went into the exam room very early.第二天早上,汤姆很早就进了考场.可知A选项是错误的.故选A.

点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.Simon,you look a little pale.You'd better join in someactivities (活动) after school.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.-What are your students doing now?
-They           football.Let's go and have a look.(  )
A.are playingB.will playC.is playingD.were playing

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.Tian Juan's family had fun visiting Zhangjiajie.They really enjoyed_________there.(  )
A.theirB.theirsC.themselvesD.D

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.With no close friend to talk with,she often feels lonely andhelpless (help).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.When spring returned to her garden,little Alice enjoyed watching bees and butterflies danceamong (在…中) the flowers.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.-Thank you for inviting me to enjoy the magic show.
-        .Just have fun!(  )
A.You're welcomeB.It doesn't matter
C.No problemD.Of course not

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用

20.The seats in the cinema are verycomfortable(comfort).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.I ____ my pen on the table,so I can't write down his telephone number.(  )
A.leaveB.forgetC.have leftD.has forgotten

查看答案和解析>>

同步练习册答案