分析 本文是有关第六届剑桥科技节的通知,通知要求5至14岁的学生可以报名参加,参赛作品可以是一张画、一篇文章、一张照片或一首诗,作品要能够鼓励人们探险世界.将在4月21日给优秀作品颁奖.
解答 ADC
33.A 细节理解题.根据文章第一段2,3行The challenge invites,even dares school students between the ages of 5 and 14 to create artwork or a piece of writing that shows their curiosity how it inspires them to explore their world.可知,这个活动主要的参加对象是学校里的学生.故A正确.
34.D 细节理解题.根据文章第三段Students who enter the Curiosity Challenge and are selected as winners will be honor at a special ceremony during the CSF on Sunday,April 21st.可知,进入挑战赛并获奖的同学将在4月21日的颁奖典礼上接受颁奖.故D正确.
35.C 推理判断题.本文主要介绍了The Cambridge Science Festival Curiosity Challenge剑桥科技节的很多信息,根据短文的内容及The program guidelines and other related information are available at:http://cambridgesciencefestival.org.如果想了解更多的信息可以登陆这个网址.可推知这是一个通知,属于应用文中的通知.也就是让别人知道这件重大活动的情况.故C正确.
点评 阅读理解题测试考生在阅读基础上的逻辑推理能力,要求考生根据文章所述事件的逻辑关系,对未说明的趋势或结局作出合理的推断;或根据作者所阐述的观点理论,对文章未涉及的现象、事例给以解释.考生首先要仔细阅读短文,完整了解信息,准确把握作者观点.
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| 1.How many times did you brush your teeth yesterday? ●Finding:A full 33% of seniors brush their teeth only once a day. ●Step:Remove the 300 types of bacteria in your mouth each morning with a battery-operated toothbrush.Brush gently for 2 minutes,at least twice a day. 2.How many times did you wash your hands or bathe yesterday? ●Finding:Seniors,on average,bathe fewer than 3 days a week.And nearly 30% wash their hands only 4 times a day-half of the number doctors recommend. ●Step:We touch our faces around 3,000 times a day-often inviting germs (病菌) to enter our mouth,nose,and eyes.Use toilet paper to avoid touching the door handle.And,most important,wash your hands often with hot running water and soap for 20 seconds. 3.How often do you think about fighting germs? ●Finding:Seniors are not fighting germs as well as they should. ●Step:Be aware of germs.Do you know it is not your toilet but your kitchen sponge (海绵) that can carry more germs than anything else?To kill these germs,keep your sponge in the microwave for 10 seconds. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | injections | B. | infections | C. | prescriptions | D. | presentations |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com