| Electronic Village Program (Thursday,June 18,2015) | |
| Nearpod ◇9:00 am to 10:00 am ◇Room 501 Nearpod is a software program that creates a rich context(语境) for students to learn vocabulary.The presenter will show how to use it. | TEO ◇2:00 pm to 3:00 pm ◇Room 502 Our students come from different backgrounds but have the same desire to learn on-line.The presenter will use examples from his first on-line class to explain how any teacher can begin teaching on-line with TEO. |
| Kahoot ◇10:30 am to 11:00 am ◇Room 601 Kahoot software can be used to create grammar tests which can be graded on a network.It can provide students with instant feedback(反馈),including reports about their strengths and weaknesses. | Prezi ◇3:00 pm to 4:20 pm ◇Room 602 Uses of Prezi in listening and speaking courses draw students'attention to speaking more fluently.The presenter will show how students can use Prezi to confidently present on variety of topics,including introducing family,friends,and hobbies. |
分析 本文属于说明文阅读,作者通过这篇文章主要向我们描述了探索新的教学和学习语言的方法,提供了四中计划共用户选择.
解答 29.C.细节理解题.根据对Nearpod的介绍中的creates a rich context for students to learn vocabulary可知,该软件主要是帮学生学习词汇,尤其是帮助学生掌握根据语境进行理解的技巧.所以选C项.
30.D.细节理解题.根据第四个表格中对于Prezi的介绍Uses of Prezi in listening and speaking courses draw students'attention to speaking more fluently.可知,如果想要提高自己的语言表达能力可以到602室;故选D.
31.C.推理判断题.题中问的是老师对在线教育感兴趣,根据文章对于TEO部分的介绍可知,这个老师需要2:00pm-3:00pm之间去,从而得出答案选C.
点评 考察学生的细节理解和推理判断能力,做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确的选择.在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| Why choose eco-fashion? | ||
| (66)Aspectsof fashion | Ecological | Textile & clothing production processes; Issues related to (68)environment |
| Ethical | Working (69)conditionsinvolved | |
| Problems with Fashion | Textile (70)production | Cotton-planting:use of pesticides; Sheepfarming & woolcleaning:global warming; Synthetics-making:(71)harmfulwaste |
| Clothing production | Producing a lot of waste; Using chemicals; (72)Consuming/usinga great deal of energy | |
| Consumption levels & shopping habits | New clothes:bought in increasing quantities Old clothes:(73)thrownaway quickly | |
| (67)Solutionsto problems | Fashion producers | Ways to recycle and (74)minimizewaste: Switching to green energy; Reducing energy use; Selecting sustainable materials; Choosing local suppliers |
| (75)Consumers | Selecting environmentally friendly clothing Reducing clothing consumption | |
| Choosing ecofashion can contribute to our personal health. | ||
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| One-day Ticket | CNY370on ordinary days CNY499on weekends,public holidays,July and August |
| Two-day Ticket | A 5% discount on the basis of the original prize |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com