分析 本文主要讲述以GDP国内生产总值为中心的发展会给生物多样性造成消极的影响.
解答 74-77 BDBB
74 B 细节题. 根据文章第一 段As biodiversity delivers no cash,it has no place in GDP system,but biodiversity provides the asset side of the balance sheet,such as forests,rivers,wetlands and animals-the list goes on.可知GDP不应该忽略生物多样性,因为它有利于生物多样性的平衡,故选B.
75 D 细节题. 根据文章第三 段the majority of the negative impacts have simply been exported. 可知环境库兹涅茨曲线告诉我们美国让弱国承担有害的结果,故选D.
76 B 细节题. 根据文章最后一 段It is self-evident that growth,as currently defined,has a major negative impact upon biodiversity. 可知以GDP国内生产总值为中心的发展会给生物多样性造成消极的影响,故选B.
77 B 细节题. 根据文章第三 段Therefore the bitterest punishments are largely felt beyond the borders while we Americans are enjoying high GDP and selfish biodiversity at the same time. 可知在边界美国现在有很好的生物多样性,故选B.
点评 考察学生的细节理解和推理判断能力,做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确的选择.在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.
科目:高中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| Name:ABC Wall Art Size:44×72cm (17.5″×28″) Time:9:00 am every day Prices:£6.8/piece Colorful ABC art for your kids'bedroom and playroom.A fun,educational art piece that all kids will enjoy.Kids and babies will love learning their animals and the ABC at the same time! |
| Name:Kids World Map Size:45×75cm (17.5″×29.5″) Time:2:00 pm on Wednesday Prices:£7.2/piece A colorful,large print by artist Carla Daly.Your kids will love this world map showing the lands,oceans and the fun animals that live in them.An educational map that will keep your kids happy for hours! |
| Name:Skateboard Park Size:44×60cm (17.5″×23.5″) Time:9:00 am on weekends Prices:£8.8/piece Fun zebra children's wall art!Children and kids will love these fun animals enjoying this popular kids'sport.Boys and girls will enjoy decorating their bedroom walls with this colorful bedroom wall art. |
| Name:City Slickers(城市佬) Size:44×55cm(17.5″×23.5″) Time:2:00 pm every day except Friday Prices:£6.5/piece Cute kids wall art of two cool giraffes taking a drive through the city,unusual,fun style for kids'walls!Your kids will love this fun giraffe wall art.Boys and girls will have fun decorating their bedroom walls with this colorful bedroom wall art. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
| A.investments | B.enough | C.unconditional | D.degree | E.loyalty | |
| F.back | G.relevant | H.doubly | I.commitment | J.promoted | K.demonstrate |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com