| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
(1) |
根据文章第一段A friend I was talking to agreed with me that it was ,in his words, “a brilliant written book”.However, he then went on to talk about Mr.Obama in a way which suggested he had no idea of his background at all.然后他继续以一种能暗示出他对奥巴马背景一无所知的方式继续谈论奥巴马,可知作者跟他的朋友谈论有关奥巴马的那本书时,发现朋友对奥巴马的背景一无所知,这暗示出朋友其实并没有读过这本书,他对奥巴马的背景一点都不知晓,故选D。 |
(2) |
本题的关键词是guilty secret,定位第二、三段。根据文章第三段可知,不像百分之四十二的人那样,我很高兴地说,我读过排在第一位的George Orwell's 1984。由此可知,作者读过这本书,而百分之四十二的人却没读过。故选B。 |
(3) |
根据文章第四段“当被问及为什么撒谎的时候,最普遍的理由是想给正在说话的人留下深刻的印象”可知,人们之所以选择撒谎是想让对方觉得自己知识渊博,从而给对方留下一个好的印象,故B正确。 |
(4) |
根据第五段话最后一句“我很惊讶58%的人说他们从来没这么做过”,表明作者态度的词是astonished。选项中与此词意义接近的答案便是C项。 |
科目:高中英语 来源:名师伴读高中英语二年级上 题型:050
阅读理解
New York , May 25?
Millions of volunteers (志愿者)joined in a long chain spreading 4 125 miles across the world's richest nation Sunday and burst into songs , reaching the highest
development in the Hands Across America road to raise
50 million for the nation's homeless and hungry.
The chain began with a 6-year-old homeless girl named Amy in New York's Buttery Park. It spread across 16 states and Washington, D.C. where it crossed the White House to the Queen Mary's port in California. The last people in the line were Bill and Mary Jones and their five small children, who lived in a family shelter (收容所) for the homeless in Venice, California.
The chain was not unbroken some gaps were planned for safety, others opened where there were not enough people to cover the ground. But along most of the route, the healthy joined the sick, beautiful film stars , homeless beggars , wealthy artists , poor children and President and Mrs Regan all took places in the long line.
1.What is the main idea of the passage?
[ ]
A.Millions of volunteers support the poor.
B.The longest line is waiting for support.
C.The homeless and poor need help.
D.The richest nation faces the problem.
2.The underlined word “raise” in the first paragraph means _______.
[ ]
|
A.try to lift |
B.manage to collect |
|
C.bring up |
D.join up |
3.From the article, we know that the volunteers were made up of ________.
[ ]
A.both the homeless and the poor
B.the government officials, including President Regan
C.people in every field
D.people of 16 states except Amy
4.What do you think of the people in the chain spreading 4 125 miles?
[ ]
|
A.They were hand in hand. |
B.They were in good order. |
|
C.They were troublesome. |
D.They were planned for safety. |
5.Although the United States is a developed country, ________.
[ ]
A.there is still a rebellion sometimes.
B.there is still many people waiting for jobs
C.there are still some family shelters
D.there are still many social problems to be solved.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:053
阅读理解
New York , May 25?
Millions of volunteers (志愿者)joined in a long chain spreading 4 125 miles across the world's richest nation Sunday and burst into songs , reaching the highest
development in the Hands Across America road to raise
50 million for the nation's homeless and hungry.
The chain began with a 6-year-old homeless girl named Amy in New York's Buttery Park. It spread across 16 states and Washington, D.C. where it crossed the White House to the Queen Mary's port in California. The last people in the line were Bill and Mary Jones and their five small children, who lived in a family shelter (收容所) for the homeless in Venice, California.
The chain was not unbroken some gaps were planned for safety, others opened where there were not enough people to cover the ground. But along most of the route, the healthy joined the sick, beautiful film stars , homeless beggars , wealthy artists , poor children and President and Mrs Regan all took places in the long line.
1.What is the main idea of the passage?
[ ]
A.Millions of volunteers support the poor.
B.The longest line is waiting for support.
C.The homeless and poor need help.
D.The richest nation faces the problem.
2.The underlined word “raise” in the first paragraph means _______.
[ ]
|
A.try to lift |
B.manage to collect |
|
C.bring up |
D.join up |
3.From the article, we know that the volunteers were made up of ________.
[ ]
A.both the homeless and the poor
B.the government officials, including President Regan
C.people in every field
D.people of 16 states except Amy
4.What do you think of the people in the chain spreading 4 125 miles?
[ ]
|
A.They were hand in hand. |
B.They were in good order. |
|
C.They were troublesome. |
D.They were planned for safety. |
5.Although the United States is a developed country, ________.
[ ]
A.there is still a rebellion sometimes.
B.there is still many people waiting for jobs
C.there are still some family shelters
D.there are still many social problems to be solved.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源:福建省泉州五中2007-2008年高考模拟考试 英语试题 题型:050
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源:浙江省嘉兴一中2010-2011学年高二10月月考英语试题 题型:054
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源:0101 期中题 题型:阅读理解
The management and staff are happy to welcome you and will do all they can to make your stay an
enjoyable one.
MEAL TIMES
Our overnight charge includes a continental-type breakfast.
Breakfast: 7:30-9:30 a. m.
Lunch: 12:00-2:00 p. m.
Afternoon tea: 4:00-5:30 p. m.
Dinner: 7:00-9:15 p. m.
Meals can be served in rooms at a small extra charge. We regret that meals cannot be served outside
these times.
Light refreshments including tea, coffee, biscuits and sandwiches, can be served in rooms between
10:00 a. m. and 11:00 p. m. except during the meal times listed above. Cold drinks are available in the room
refrigerator.
ROOM CLEANING
Please hang the appropriate sign on your door handle if you do not wish to be disturbed. It will be easier
for the maids if you can leave the room temporarily at any time between 9:30 a. m. and 4:00 p. m. VALUABLES
We are not responsible for the loss of money, jewellery, or other valuables unless they are kept in the
safe and signed for by the manager.
DEPARTURES
Please inform receptionists of your intended leaving before 9:30 a. m. of the day concerned and leave
the room by noon to allow for its preparation for incoming guests. If circumstances (情况) require, luggage
can be left in the charge of the hall porter.
A SPECIAL REQUEST
We would respectfully suggest that in consideration of the comfort of other guests, the volume of radios
and televisions should be turned down after 11:00 p. m.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com