精英家教网 > 高中英语 > 题目详情
8.Friends and Buddies(密友)
      This program is planned for teenagers who have special needs with the goal of meeting within a community with ot her peers(同龄人).The purpose of the program is that it will lead to a better understanding of friendships.Gym,Swim,Surprise Guest,and Pizza are included.Ages 12--18,numbers of members are limited.Contact:Gloria Bass.
      This program is held 2 Fridays per month.Fees:65/85
      Club Saturday Swim
      This program is available to anyone aged 5--14 who is challenged by mental,physical,or emotional trouble.The program will be held each Saturday afternoon,12:00--12:30 pm or 12:30--1:00 pm.Fees:136/260
      Sibshops (Ages 10--13)
      Sibshops is a program for siblings(兄弟姊妹) of children with challenges.It includes group activities and talk treatment ways with the focus on improving sibling relationships and whole family happiness.Location:Hope Church,Wilton CT.
Wednesday:4:00--5:00 pm.Fees:50/65
      Banana Splits
      Banana Splits is an educational support group for children in family trouble.Children aged 9--13 will have the opportunity to meet other children whose parents have separated or divorced,learn to recognize feelings,think of healthy coping skills and have a place to share their struggles through verbal(语言的),physical,and artistic experiences.Location:Hope Church,Wilton CT.Tuesday:4:30--5:30 pm.Fees:50/65
25.If you have free time only on Saturday,you can go toB.
A.Friends and Buddies               
B.Club Saturday Swim
C.Sibshops (Ages 10--13)
D.Banana Splits
26.Activities on how to lead to a better understanding of friendships are heldA.
A.2 Fridays per month
B.12:00--12:30 or 12:30--1:00,Saturday afternoon
C.4:00--5:00 pm,Wednesday
D.4.30--5:30 pm,Tuesday
27.If you go to Sibshops (Ages 10--13),you canC.
A.meet with other peers             
B.solve your mental problem
C.improve sibling relationships       
D.think of healthy coping skills
28.The purpose of this passage is toD.
A.help children deal with their trouble
B.encourage children to be happy and brave
C.list some problems children meet with
D.advertise some programs for children.

分析 本文属于广告类阅读,作者通过这篇文章向我们介绍了几个针对孩子们而举办的俱乐部,详细介绍了这些俱乐部的主要内容,举办的时间以及费用,孩子们可以根据自己的喜好以及空闲时间选择适合自己的俱乐部.

解答 25.B  细节理解题,根据第二段The program will be held each Saturday afternoon,12:00-12:10pm or 12-30-1-00pm.Fees:﹩136/﹩260可知Club Saturday Swim是在周六活动的,因此如果你只有在周六有时间可以加入Club Saturday Swim,故选B.
26.A  细节理解题,根据第一段This program is planned for teenagers who have special needs with the goal of meeting within a community with other peers(同龄人).以及This program is held 2Fridays per month.可知关于如何更好地理解友谊的活动是在每月的第二个周五举行,故选A.
27.C  细节理解题,根据第三段Sibshops is a program for siblings (兄弟姊妹) of children with challenges.It includes group activities and talk treatment ways with the locus on improving sibling relationships and whole family happiness.可知sibshops是有关兄弟姐妹的挑战,它通过小组活动和谈话的方法来改善兄弟之间的关系,故选C.
28.D 主旨大意题.根据文章可知,文章主要介绍了Friends and Buddies(密友); Club Saturday Swim; Sibshops (Ages 10--13); Banana Splits这四个活动项目的详细信息.目的是为这些适用于孩子的项目做广告,故选D.

点评 本文是一个广告布告类阅读理解,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对性的找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断题也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确答案,切忌胡乱猜测,一定要做到有理有据

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

6.It's important to draw out a child'spotential(潜在的)ability.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

7.The government needs a more flexible(弹性的、灵活的)approach to education.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解

4.For many people who live in cities,parks are an important landscape.They provide a place for people to relax and play sports,as well as a shelter from the often severe environment of a city.What people often overlook is that parks also provide considerable environmental benefits.
One benefit of parks is that plants absorb carbon dioxide and give off oxygen.According to one study,an acre of trees can absorb the same amount of carbon dioxide that a typical car emits in 11,000 miles of driving.Parks also make cities cooler.Scientists have long noted what is called the Urban Heat Island Effect:building materials such as metal and concrete(混凝土)absorb much more of the sun's heat and release it much more quickly than trees and grass.Because city landscapes contain so much of these building materials,cities are usually warmer than surrounding rural areas.Parks and other green spaces help to lessen the Urban Heat Island Effect.
Unfortunately,many cities cannot easily create more parks.However,cities could benefit from many of the positive effects of parks by encouraging citizens to create another type of green space:rooftop gardens.While most people would not think of starting a garden on their roof,human beings have been planting gardens on rooftops for thousands of years.Some rooftop gardens are simple container gardens that anyone can create with the investment (投资) of a few hundred dollars and a few hours of work.
Rooftop gardens provide many of the same benefits as other urban parks and garden spaces,but without taking up the much-needed land.In the summer,rooftop gardens prevent buildings from absorbing heat from the sun,which can significantly reduce cooling bills.In the winter,gardens help control the heat that materials like brick and concrete release so quickly,leading to savings on heating bills.Rooftop vegetables and herb gardens can also provide fresh food for city settlers,making their diets healthier.Rooftop gardens are not only something everyone can enjoy but also a smart environmental investment.

32. The underlined word"emits"in the second paragraph probably meansA.
A.gives out
B.takes up
C.carries away
D.breathes in
33. Which of the following contributes to the Urban Heat Island Effect?A
A.More building materials.
B.More trees and grass.
C.More parking lots.
D.More rooftop gardens.
34. When it comes to rooftop gardens,what can be inferred from the passage?C
A.They make people much happier.
B.They provide more benefits from urban parks.
C.They help to save money and keep a healthy diet.
D.They have become very popular in recent years.
35. What's the author's attitude towards rooftop gardens?B
A.Doubtful.
B.Supportive.
C.Critic al.
D.Objective.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

3.Apologizingto your friendforthe wrongs you've done him is a great way to mend your friendship with him.(因…道歉)

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:书面表达

13.随着电脑的普及,老师、家长和学生对书写的重视程度降低了.据一项调查显示,有85.8%的中学生说自己的书写不好看,而他们又不想改善书写,其理由有很大差别.请根据下表写一篇100词的短文,说明该现象并发表白己的看法.
可以用电脑写字51.5%
没有时间练32.3%
没有什么用10.9%
其他5.3%
____________________________________________________________________________________________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:短文改错

20.Smokers in China are said to account for 45percents of the country's population.Most are young people and some are even middle school students.
Why do so many people enjoy smoke?Some consider it as a pleasure; some believe that it can refresh them.Others consider it as a relief from pressure.Besides,it does great harm not only to the smoker,but also to others around a smoker.Smoking waste much money and causes many diseases.What's bad,a lot of fires caused by careless smokers.
Nowadays,many people have realized the harmful of smoking and decide to give it up.If you are not a smoker,never to touch it and never start smoking.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:短文改错

17.假如英语课上老师要求同学们交换修改作文,请你修改你同桌写的一篇作文.文中共有10处语言错误,要求你在错误的地方增加、删除或修改某个单词.
   注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从11处起)不记分.
A mother was having her birthday.Her children woke up earlier but asked their mother to rest in bed.After the while,she smelled something well from the kitchen.She was very pleasing for she thought her children were cooked breakfast for her.And she thought if she should come out of the room and give her children some adivces.Then she did and saw the second children sitting beside the table.Each had a plate of bacon and an egg front of them.Then,one of them said,"Mum,this is our present for our birthday.We have made up our own breakfast."

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:词汇应用

18.Many kids spent hourschatting (chat) online to their friends.

查看答案和解析>>

同步练习册答案