精英家教网 > 高中英语 > 题目详情
17.Lucy and Lily are twins.They look the same.They are both 1.60 meters tall.They have round faces,big eyes and long hair.They often wear the same clothes.They are in the same class-Class 5.They both get up at six o'clock.After breakfast they walk to school together.But they have some differences.Lucy is lovely and active.She talks a lot.Lily is quiet and gentle (温柔).She talks a little.Lucy likes fruit but Lily likes meat.Lucy is good at English,and Lily is good at Chinese.They both work hard.
54.Lucy and Lily areD.
A.friends    B.brothers    C.teachers    D.twins
55.Lucy and Lily areA.
A.in the same grade    B.thirteen    C.very beautiful    D.very tall
56.From the passage we know thatB.
A.they have breakfast before six   
B.their home is near school
C.they have big eyes and short hair          
D.they like fruit very much
57.Their characters (性格) areB
A.the same    B.quite different    C.very active    D.quiet
58.Which of these is true?C
A.They are good at English.
B.They go to school by bike.
C.They like the same clothes.
D.They are in Class 6.

分析 本文主要讲述了一对双胞胎姐妹的故事,描述了她们的异同.

解答 54.D细节题.根据文章内容,Lucy and Lily are twins.由此可知,Lucy和Lily是双胞胎.故选D
55.A 细节题.根据文章内容,They are in the same class-Class 5.她们在相同的年级相同的班级,故选A
56.B 细节题.根据文章内容,After breakfast they walk to school together吃过早饭后她们走路去学校,说明学校离家很近,故选B
57.B 细节题.Lucy is lovely and active.She talks a lot.Lily is quiet and gentle (温柔).She talks a little Lucy性格活泼,爱说话.而Lily 不爱说话,说明他们性格不同.结合选项,故选B
58.C 细节题.根据文章内容,They often wear the same clothes她们经常穿相同的衣服,结合选项,故选C

点评 本文是一个人物故事类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对性的找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断题也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确答案,切忌胡乱猜测,一定要做到有理有据.

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:听力题

7.What are the two speakers talking about?
A.Choosing courses
B.Registering courses
C.Buying textbooks.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:听力题

8.What is the girl going to do this afternoon?
A.Go skating with the boy.B.Do some washing.C.Do her homework.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:听力题

5.What is the man going to do this weekend?
A.Watch TV.B.Play football.C.Do some reading.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:选择题

12.Thanks ___ your help.
That's all right.(  )
A.forB.inC.onD.to

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:听力题

2.How long does the man work on the computer in the morning?
A.For one hour.B.For one and a half hours.C.For two hours.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:听力题

9.Whose iPod(便携式多功能数字多媒体播放器)will the woman borrow?
A.John's.B.Adam's.C.Michael's.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:听力题

6.What is the woman doing now?
A.Leaving for a holiday.
B.Taking a vacation.
C.Eating out.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:听力题

7.How is Calvin?
A.Responsible.B.Nice.C.Independent.

查看答案和解析>>

同步练习册答案