分析 本文属于说明文阅读,作者通过这篇文章主要向我们描述了曼哈顿地兰西街地下公园建设的项目的相关信息.
解答 32.B.细节理解题.根据第二段Much like the High Line built in Manhattan on an elevated (岛 出地面的)section of abandoned New York Central Railroad in the Lower West Side,the park will combine the natural elements of the park with industrial aspects already available in the city可知地上和地下的街道相似性是把工业荒地改造成绿色空间;故选B.
33.D.细节理解题.根据第三段The solar collecting system in the Lowline will catch sunlight above ground,transfer it underground and distribute it around the park via reflective domes 可知这是一个太阳能地下公园;故选D.
34.A.细节理解题.根据第三段Jn 20]2,the Lowline team exhibited this technology in an abandoned warehouse in the Lower East Side,available for the public and press to view so that proof of its ability could be confirmed可知举办展览是为了证明技术工作;故选A.
35.C.推理判断题.根据第四段It will not only create a new escape from the industrial noise,but also introduce the concept of parks and plant growth being made possible in the most unlikely places可知作者对地下公园的建设的态度是乐观的;故选C
点评 考察学生的细节理解和推理判断能力,做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确的选择.在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| (China Daily,May 3)The biggest shopping center will open on May 8.Everybody with today's China Daily will get a small present that day.You are welcome. Telephone:38990688; Address:No.6 Xidan Road. |
| (ENGLSIH NEWSPAPER,May 19)English Newspaper needs a foreign editor.He or she must have worked in China for more than 2 years.British nationality is necessary.The salary is $100,000 a year.The term is 3 years.In ten days this piece of advertisement will not be useful.Telephone:3890666; Address:No.6 Xinling Road. |
| (CHINA FOOTBALL,September 25) Shanghai Shenhua Team--Dalian Shide Team TIME:September 25,Sunday (15:30) PLACE:Hongkou Stadium TICKET PRICE:RMB 25 yuan (for adults); RMB 15 yuan (for students) NAME:China Football Super League COACHES:Farinha & Valeri Nepomniatchi |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:词汇应用
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | broad;abroad | B. | board;abroad | C. | board;aboard | D. | broad;aboard |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:完形填空
| 41.A.discuss | B.express | C.announce | D.argue |
| 42.A.approved | B.knew | C.warned | D.denied |
| 43.A.stubborn | B.anxious | C.universal | D.interesting |
| 44.A.boring | B.upsetting | C.exciting | D.promising |
| 45.A.expected | B.liked | C.doubted | D.feared |
| 46.A.Sponsored(赞助) | B.witnessed | C.greeted | D.supported |
| 47.A.until | B.when | C since | D.while |
| 48.A.move | B.travel | C.walk | D.rush |
| 49.A.housekeeper | B.leader | C.roommate | D.colleague |
| 50.A.learn | B.appreciate | C.speak | D.master |
| 51.A.combined | B.fitted | C.involved | D.placed |
| 52.A.added | B.introduced | C.devoted | D.adapted |
| 53.A.term | B.week | C.month | D.vocation |
| 54.A.presents | B.suitcase | C.stories | D.dreams |
| 55.A.surprised | B.disturbed | C.embarrassed | D.concerned |
| 56.A.analyzing | B.exploring | C.describing | D.investigating(调查) |
| 57.A.need | B.shall | C.must | D.can |
| 58.A.generous | B.independent | C.similar | D.distant |
| 59.A.and | B.but | C.or | D.so |
| 60.A.instructions | B.friendships | C.facts | D.data |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com