| Ticket Type | Price |
| General Admission Ticket (aged 12-64) | HK 499 |
| Child Ticket (aged 3----11) | HK 355 |
| Senior Ticket (aged 65 or above) | HK 100 |
分析 文章是一则关于香港迪士尼乐园门票的广告.文章介绍了购买香港迪士尼乐园门票的方法,门票根据年龄段划分为三种类型.游客可以在线购买,也可以通过售票处购买门票.
解答 21---23 DCC
21.答案D.细节理解题.根据"Purchase 2 Park Tickets at one of the following locations and receive a FREE limited-edition Disney gift:…Avenue of Stars Kiosks…AsiaWorld-Expo Box Office"可知,游客在"Avenue of Stars Kiosks"和"AsiaWorld-Expo Box Office"两处购票可免费获得一份礼品,故选D.
22.答案C.数字计算题.根据"General Admission Ticket (aged 12-64)…HK $499…Free admission for Child aged under 3."可知,这对年轻夫妇每人需付499美元,他们两岁的孩子免费,因此,他们至少需要支付门票费用998美元,故选C.
23.答案C.细节理解题.根据"Open from 9:00am-8:00pm on Monday to Friday and from 9:00am-5:00pm on Saturdays,Sundays and Public Holidays."可知,周六、周日和公共假期的购票时间是上午9点到下午5点,四个选项中只有C项符合,故选C.
点评 新闻广告类材料是热门考题.其文句简练,信息量大,句式使用简单,表达方式多样,但阅读这类题目也是有规律可循的.
1.品位广告、新闻的标题,预测其内容.
阅读广告时,要注意广告中涉及的人物,物品,时间,数字,联系人及方式地址.阅读新闻时,要抓住新闻的特点即何时何处何人发生何事,其经过和结果怎样.
2.要抓住书写广告的文体或图片,注意用大写、下划线等方式加以提示的文字.
3.解题技巧
①快速浏览广告、新闻,从标题中预测内容及涉及的类别.
②浏览问题,寻找答案.注意地点和时间的多样化造成的误选.
③复读材料,核实答案.
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Never mind | B. | Well,I ought to | ||
| C. | I don't know yet | D. | Certainly not |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| All changes!The charity role-reversal(角色互换)game So,what's it all about? All Changes!is a fantastic,fun-filled,fancy dress festival that will help us to raise money for children in need. When did it get going? The first All Changes!role-reversal entertainment took place in 2005in aid of a local children's charity.Every year since then nearly 100,000men,women and children have worn the strangest and the most wonderful headgear(头饰) possible to raise money for growing number of children's charities.This year we are helping a record number of good causes,all aimed to help children in need. Want to take part? Great!We want 100,000or more people like you to bring a smile to the face of local children.To find out more contact us on your website or phone 502 389 711.And remember,for the sake of children… Still want to take part? Ok!Here is what you have to do.On June this year,go to work,or to school,or shopping or whatever you normally do,dress as normal,BUT on your head you must wear the strangest,most unbelievable headgear you can possibly find!Are you a policeman but would really love to be a chef?Are you a secretary with secret desire to be a Hollywood princess?Or a baker who wants to wear the world's largest wig?Now is your chance!Be creative! IT'S TIME FOR CHANGE On Friday 15June It's ALL CHANGE DAY!! |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com