分析 本文通过三方面对伦敦进行探索描述,作者强调探索伦敦的重要性.
解答 1.C 细节理解题.根据Enjoy the entertainment at a Spring Festival中 There are a good many festivals and events held in London throughout spring.Make the most of the cultural exhibitions at the British Library Spring Festival.可知如果你对英国文化感兴趣,你可以去参加the London Festivals.故选C.
2.A 细节理解题.根据Explore London's parks and gardens中Go and admire the rainbow of azaleas(杜鹃花)at Richmond Park or hire a deckchair in St James's Park with a view of Buckingham Palace.可知从St James's Park你可以看见Buckingham Palace.故选A.
3.C 推理判断题.根据Take to the waters中Whether cruising(航行)along the Thames River,hiring a rowing boat in Hyde Park or riding a canal boat around Little Venice,there are lots of fun ways to get on the water in London.可知沿着泰晤士河游弋最具挑战性.故选C.
4.B 写作意图题.根据文章第一段After a long winter,spring is the ideal time for sightseeing and exploring London's green spaces.可知作者写这篇文章的目的是强调探索伦敦的重要性.故选B.
点评 本文主要测试考生在阅读基础上的逻辑推理能力,要求考生根据文章所述事件的逻辑关系,对未说明的趋势或结局作出合理的推断;或根据作者所阐述的观点理论,对文章未涉及的现象、事例给以解释.考生首先要仔细阅读短文,完整了解信息,准确把握作者观点.
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
| About acting | ||
| (51)Benefits/Advantages of acting | ●It allows you to explore various possibilities of what you could be. ●It helps remove your (52)boredom by enabling you to be someone else. ●It allows you to (53)enter another psyche and life. ●It can enrich your life and let you explore the (54)meaning of being a human being. | |
| A good way for beginners | Read good plays and choose a (55)favorite role to act. | |
| Tips on acting | Understand your character thoroughly. | ●Understand the plot of the play and your character's psyche. ●Understand the (56)conditions where your character lives. ●Try various ways to get (57)close to your character's life. ●Never miss an (58)opportunity to perform. |
| (59)Observe and learn. | Watch movies and plays to learn from professional actors'performing skills. | |
| Have a love for acting. | ●Try to figure out the (60)reasons for your desire to act. ●If you act out of love,you will keep motivated and finally succeed. | |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | the new element having separated | |
| B. | separate the new element | |
| C. | the new element being separated | |
| D. | the new element to be separated |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:短文改错
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Take your time | B. | Don't be serious | ||
| C. | What a day | D. | You're kidding |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com