精英家教网 > 高中英语 > 题目详情
14.Doing voluntary work abroad is a great way for you to learn about service learning and know better about the world and different cultures.Visit our websites for further details.
Global Vision International Experience everything in our adventure when you join us in a team of international volunteers under 18.Assist with the projects that will benefit poor children's development and education.Discover the area's splendid beaches,explore beautiful jungles and immerse (沉浸) yourself in the friendly local culture.
Cost:﹩2,990 Tel:1-888-653-6028 Email:info@gviworld.comWebsite:www.
Volunteer and Adventure Experience in Costa Rica,com Broadreach Summer Adventures
Since 1993,Broadreach has taken over 12,000 students on their worldwide summer adventure volunteer programs for middle school,high school students.Their 75+program offerings include marine biology,sailing,medicine,culture,arts,community service and leadership adventures.Programs are located in 40+countries.
Cost:Starting at﹩3,880,Tel:919-256-8200
Email:info@gobroadreach.comWebsite; www.gobroadreach.com
Cross-Cultural Solutions CCS teen summer service trips are for high school students aged 15-17.The High School Volunteer Abroad program offers you an awesome opportunity to volunteer side-by-side wifh local people.You can also meet new friends on a teens-only group volunteering project in Costa Rica,India,Peru,Ghana,and so on.You'll participate in many cultural activities during the week and on weekends.
Cost:Contact us for pricing and availability
Tel:1-800-380-4777
Email:info@crossculturalsolutions.org
Website; mow.crossculturalsolutions.org
United Planet
United Planet offers volunteer abroad programs in four destinations for those under 18.Volunteers may work in nursing home,Community Service Stations or in environmental conservation projects.Destinations include Romania,Peru,Ecuador and Chile.Candidates 16 years and older can apply.
Cost:According to the length of your stay Tel:617-267-7763
Email:quest@unitedplanet.org Website:www,unUedplanet.org

25.If you join Broadreach Summer Adventures,you'llD.
A.travel around the world with 12,000 students
B.learn how to build a house on your own
C.experience adventures with your guide
D.get to know something about medicine
26.What can you do in Cross-Cultural Solutions?C
A.Explore beautiful sights.
B.Know more about sea life.
C.Do volunteer work with local people.
D.Have the opportunity to visit four destinations.
27.Who may have great interest in the four programs?A
A.Teens who want to volunteer abroad.
B.People who want to work abroad.
C.Teens who want to study abroad.
D.People who want to travel abroad.

分析 本文属于说明文阅读,作者通过这篇文章主要向我们描述了在国外做义工是学习服务学习、了解世界和不同文化的好方法

解答 25.D.细节理解题.根据文章Their 75+program offerings include marine biology,sailing,medicine,culture,arts,community service and leadership adventures可知如果你加入broadreach夏天的冒险,你会了解一些医学知识;故选D.
26.C.细节理解题.根据文章High School Volunteer Abroad program offers you an awesome opportunity to volunteer side-by-side wifh local people.可知在跨文化解决方案中你能和当地人做志愿工作;故选C.
27.A.推理判断题.根据第一段Doing voluntary work abroad is a great way for you to learn about service learning and know better about the world and different cultures.Visit our websites for further details可知想出国留学的青少年可能对文章感兴趣;故选A.

点评 考察学生的细节理解和推理判断能力,做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确的选择.在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:书面表达

4.假设你是《中国旅游》杂志社的记者李明.你刚收到你的社长王海星的电子邮件,在邮件中,王社长询问你7月能否前往张家界参加旅游文化节.请结合你的行程安排,给你的社长王海星写一封答复邮件,向他说明你不能前去张家界参加旅游文化节的原因.
注意:1.词数100左右,开头语已为你写好,不计入总字数.
2.文中不得透露个人姓名和学校名称.
From:ChinaTravelWangHaixin@hotmail.com
To:HYPERLINK"mailto:LiMing1984@yahoo.com.cn"LiMing1984@yahoo.com.cn
Subject:Can you go to Zhangjiajie next month?
Dear Li Ming,
ZhangJiajie city will be holding a tourism and culture festival next month.Can you go to Zhangjiajie and bring back some interesting photos and reports?Let me know your answer and schedule as soon as possible.Thank you.
Best wishes
Wang Haixing
Li Ming's schedule for July
13-17July:travel along the Yangtze
18    July:visit Wuhan University
19    July:interview professors about Wuhan University
20-22July:go to Chengdu
21    July:visit some temples of Taoism (道观)
23    July:fly to Xi'an
24-29July:explore places of interest in Xi'an
30    July:return to Beijing
Dear Mr.Wang
Thank you for your email about the tourism and culture festival in Zhangjiajie next month.However,I am afraid I can't go as I have a tight schedule during July,please let me explain.
                                                                     
Yours,
Li Ming.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

5.Two weeks ago,we reported about developments with(71)electric(electricity) planes and flying cars.That technology could bring change to commercial and personal travel.Last week,two(72)companies(company),Kitty Hawk and Uber,announced their plans to bring flying cars to reality.Sooner(73)thanyou think,flying cars may appear in the skies.Imagine never(74)having(have) to worry about traffic,stoplights,or road construction.A flying car could get somewhere much faster than one traveling by road.
Kitty Hawk is a start-up tech company supported by Google co-founder.Its first flying cars,(75)whichtravel at a speed of up to 40 kilometers an hour,(76)are expected(expect) to go on sale by the end of 2017.Uber expects to launch flying taxis in Texas and Dubai by 2020.(77)Itsays its flying taxis could travel up to 241 kilometers an hour,with the travel time(78)reduced(reduce) from 2 hours on the road to 15 minutes in the air between San Francisco and San Jose,California.Riders could use the Uber app(79)to book(book) a flying taxi to take them to their destinations.It is estimated that flying taxi travel will be much(80)more expensive(expensive) compared with road taxi travel.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:短文改错

2.People all work in high spirit to meet the deadline.将spirit改为spirits.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:词汇应用

9.Keeping a balanced diet is of great benefit to our health.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:词汇应用

19.Oliver took a deep breath,desperately trying to keep calm,rose from the table nervously and walked towards the evil master with his bowl and spoon in his hand.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:信息匹配

6.Going online to do research when you're writing papers and doing projects is natural thing to do.(36)CKnowing how to evaluate and choose online resources can help you avoid headaches and wasting time.
How can you make researching online as easy and effective as possible?Before you begin your research,make a list of the kinds of sites that are best for your topic.Is the website reliable and up to date?(37)AGovernment sites ending in.gov and educational sites ending in.edu usually are safe bets.Established news-related sites are OK,too,but be sure that you're using the original source.If a newspaper article mentions another source,like an organization or website,go directly to that source to find the information.
(38)DThey can be good resources,but it's always best to check with your teacher to make sure he or she considers the site appropriate.Wikipedia.Org is popular and ranks highly in search results,but it can be edited by anyone,whether a person has accurate knowledge of the topic or not.(39)F
On commercial websites ending in.com,check to see if the site has advertising.(40)GAnd bogs,personal websites and social media sites are more likely to give personal opinions rather than facts.

A.Check to see if the author is identified and sources are given.
B.That's why it helps to know the best sites for your needs.
C.But all of the choices at your fingertips can seem overwhelming sometimes.
D.Sites ending in.org are usually run by non-profit organizations.
E.Many schools block access to images or websites that may be valuable to your research
F.At most schools,using Wikipedia as a source is not a good way to build credibility.
G.If it does,it may be biased(有偏见的),since it's trying to sell a product.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解

7.Movie fans around the world gathered around their living rooms to watch The 88th Academy Awards,televised live from the Dolby Theater in Los Angeles on Sunday,February 28,2016beginning at 5:30PM PT/8:30PM ET on ABC.And,did we mention that Leonardo DiCaprio,who won his first Oscar ever for Best Actor for his role in The Revenant《荒野猎人》after so many years of struggle?It actually happened this year.
The Revenant is a cruel tale about survival and revenge (复仇).In the 1820s,Europeans flooded into the New World in search of raw materials and precious goods,like animal fur,which disturbed North America's ecological balance and triggered a resisting struggle among the Native Americans.
The film tells the story of Hugh Glass,a fur trapper played by Leonardo DiCaprio,who is badly injured in a violent bear attack when going hunting with his fellow trappers.He decides to take revenge on his fellows who left him for dead.Unlike his fellows,who go after economic gain by any means necessary,Glass is described as respectful to the Native Americans.He represents some of the invaders who were less greedy and inhumane.
People often say that compared with nature,man is unimportant.Yet the film describes human kind's life force under unbearable conditions.Glass survived a frozen river,gunfire,and a bear attack.Just as the line on the movie poster says,he's"one who has returned,as if from the dead."At the beginning of the film,Glass says to his son,"As long as you can still grab a breath,you fight.You breathe…Keep breathing."That's the essence of this survival story.

25.Which of the following DOESN'T belong to the messages that the director hopes to
tell the audience?D
A.Human beings ought to show their respect to the nature and live in an environmentally friendly way.
B.Man can be strong in tough environment.
C.What doesn't kill you will make you stronger.
D.Human beings are born greedy and inhumane.
26.What does the underlined word mean in the second paragraph?A
A.cause           B.suffer          C.meet        D.bring
27.Which one of the following sayings do you believe can best describe DiCaprio's
success in this Oscar?D
A.Everybody's business is nobody's business.
B.Time tells everything.
C.Every cloud has a silver lining.
D.Nothing is impossible to a willing heart.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

8.Every year millions of people around the world die due to smoking.This costs countries lots(46)ofmoney and causes great damage to the welfare of the people.There are huge numbers of smokers in Asia.This is(47)whywe have chosen anti-smoking as the subject of our ad campaign.
The target audience is high-school teenagers.Our main aim is to discourage young people from(48)smoking(smoke).Our research shows that young people care about(49)their(they) health and future.We will educate them about the bad physical effects of smoking and how smoking affects those people around them.We will explain all the(50)advantages(advantage) of not smoking,such as saving money which(51)canthen be spent on other things.Our interviews also indicate that young people(52)are(be) concerned about what is cool and what their friends like.We will show how smoking is not cool or(53)attractive(attract),because it(54)makes(make) people smell terrible,and gives them bad teeth,skin and fingernails.If we can convince young people not to start,they might then urge their parents and other people to give(55)upsmoking,too.

查看答案和解析>>

同步练习册答案