分析 本文属于说明文阅读,作者通过这篇文章主要向我们描述了一个环保组织,并鼓励人们加入.
解答 1.B.细节理解题.根据Activities部分第2段We keep an eye on planning applications,Park Authority policies and threats to the National Park such as massive leisure complexes.We work with likeminded organizations such as the Campaign for National Parks to make our voice more effective.We help children to understand the National Park by sponsoring publications such as an adventure booklet and projects in local schools可知组织参与的活动有防止国家公园受到损害,帮助保护和改善公园供大家享用,赞助当地学校的出版物和项目;故选B.
2.A.细节理解题.根据Benefits部分第五点◆Satisfaction of participation in work parties,for those willing and able to be involved可知组织成员的好处之一是可知参与各方工作如果他们想的话,只需要填写申请表;故选A.
3.D.推理判断题.根据文章We encourage everyone to enjoy the National Park through regular talks and visits to interesting places in the Park with expert guides可知文章的目的就是为了鼓励人们加入这一组织;故选D.
点评 考察学生的细节理解和推理判断能力,做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确的选择.在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | racing | B. | rushing | C. | running | D. | rolling |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | should | B. | need | C. | can't | D. | must |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:完形填空
| 41.A founded | B passed | C attended | D given |
| 42.A admired | B loved | C congratulated | D believed |
| 43.A shouted | B aimed | C laughed | D smiled |
| 44.A doubt | B understand | C forget | D welcome |
| 45.A designs | B beliefs | C actions | D dreams |
| 46.A into | B without | C by | D with |
| 47.A try | B like | C work | D live |
| 48.A pain | B belief | C inspiration | D review |
| 49.A replacing | B preparing | C reading | D founding |
| 50.A challenge | B turn | C shock | D success |
| 51.A part | B section | C test | D reward |
| 52.A Ever since | B Even though | C As though | D Now that |
| 53.A plot | B suggestion | C purpose | D way |
| 54.A hated | B meant | C kept | D remembered |
| 55.A worried | B disappointed | C surprised | D ashamed |
| 56.A wrote | B explained | C pointed | D returned |
| 57.A proudly | B hopeless | C excitedly | D bravely |
| 58.A writing | B name | C poster | D diary |
| 59.A picked up | B picked out | C made out | D made up |
| 60.A impossible | B incorrect | C interesting | D special |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:完形填空
| 41.A.after | B.if | C.because | D.when |
| 42.A.smiled | B.burst | C.rejected | D.froze |
| 43.A.changed | B.balanced | C.weighed | D.supported |
| 44.A.example | B.picture | C.memory | D.call |
| 45.A.and | B.but | C.in case | D.in order |
| 46.A.normal | B.hard | C.wonderful | D.lame |
| 47.A.posting | B.polishing | C.handwriting | D.folding |
| 48.A.made sense of | B.come into being | C.kept in touch | D.got on with |
| 49.A.really | B.barely | C.still | D.also |
| 50.A.immediately | B.away | C.again | D.eventually |
| 51.A.gong through | B.breaking through | C.breaking away from | D.having access to |
| 52.A.dream | B.world | C.tip | D.warning |
| 53.A.mess | B.difference | C.effect | D.effort |
| 54.A.exploration | B.expectation | C.reply | D.greeting |
| 55.A.curious | B.confident | C.excited | D.hopeful |
| 56.A.anyone | B.her | C.someone | D.each other |
| 57.A.greatly | B.negatively | C.slightly | D.simply |
| 58.A.nature | B.ambition | C.honesty | D.goodness |
| 59.A.living | B.giving | C.desiring | D.wasting |
| 60.A.writing | B.appreciation | C.direction | D.protection |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com