精英家教网 > 高中英语 > 题目详情
My chance came at last. Our school was going to hold a sports meeting. I knew what it   51  to me, so I got up very early to prepare for it. I  52   running and jumping. When I was   53  , I   54 myself of my promise and went on.
As the time approached, I felt quite  55   . On the first day I   56  fourth in the 1500m race, but I was far from   57  because what I wanted most was the highlight of the sports meeting—250×8 relay race. I would run the last leg for my team.
With a shot, the race began. All the students were   58  for their team. The competition was so 59  that I began to feel nervous. Before my turn came, my team was   60  the others. Even worse, I almost dropped the stick when I was trying to   61  it.
  62  after that, there was nothing in my mind except to run as fast as possible. Just when I was approaching the finish line, my legs    63  . Then my promise came to mind again and   64 me on. To my   65  , I was the first to cross the finish line!
  66   , I had proved to myself and those who had often laughed at me that I am not   67  at all! My classmates greeted me warmly and I hugged them tightly. I had won the prize as well as their   68   .
From the sports meeting, I learnt that sometimes things are not so difficult as they   69  to be. Just try your best without fear and you might be surprised at the   70  .
小题1:
A.matteredB.held C.meantD.brought
小题2:
A.exercisedB.triedC.choseD.practiced
小题3:
A.tiredB.workingC.lazy D.discouraged
小题4:
A.bravedB.reminded C.encouragedD.told
小题5:
A.determinedB.worriedC.confidentD.expectant
小题6:
A.endedB.gotC.came D.ran
小题7:
A.satisfiedB.proudC.excitedD.happy
小题8:
A.heading B.racingC.shouting D.cheering
小题9:
A.difficultB.closeC.heatedD.near
小题10:
A.failing behindB.leadingC.falling behindD.catching up with
小题11:
A.takeB.hold C.pass D.catch
小题12:
A.ThenB.ButC.Thus D.Even
小题13:
A.gave inB.weakened C.gave out D.gave off
小题14:
A.cheeredB.urgedC.guidedD.led
小题15:
A.joyB.expectationC.surprise D.relief
小题16:
A.At lastB.After allC.Above allD.As a result
小题17:
A.badB.lazyC.slow D.weak
小题18:
A.congratulationsB.respectC.supportD.pride
小题19:
A.expectB.chooseC.look D.seem
小题20:
A.thingB.finalC.resultD.effort

小题1:C
小题2:D
小题3:A
小题4:B
小题5:C
小题6:C
小题7:A
小题8:D
小题9:B
小题10:C
小题11:A
小题12:B
小题13:C
小题14:B
小题15:C
小题16:A
小题17:D
小题18:B
小题19:D
小题20:C

试题分析:本文叙述了作者为了参加学校的运动会,积极去锻炼做准备,在运动上,在他的队落后的情况下,自己不气馁,在心底里给自己打起鼓励,最后他的队取得了第一名的好成绩。作者最后总结出:只要自己尽了最大的努力也许有个想不到的好结果。
小题1:考查动词及上下文的呼应。根据I got up very early to prepare for it.我起床很早去准备,这说明作者非常重视这次运动会故选C。
小题2:考查动词及上下文的呼应。practice+doing,我早起床练习跑和跳,故选D。
小题3:考查形容词及上下文的呼应。因为上文说我一直在练,并不是懒人,应当是练得累了的时候,我就提醒我自己我的曾经许下的诺言,然后又继续练了。根据句意故选A。
小题4:考查动词及上下文的呼应。remind sb of sth提醒某人某事;应当是练得累了的时候,我就提醒我自己我的曾经许下的誓言,然后又继续练了。故选B。
小题5:考查形容词及上下文的呼应。determined坚决的; worried担心的; confident自信的;   expectant期待的。句意:随着时间的推移,我对自己更加有信心。故选C。
小题6:考查动词及上下文的呼应。come表示比赛所处的名次,句意:在第一天的1500米竞赛中,我获得第四名。故选C。
小题7:考查形容词及上下文的呼应。CD都是高兴的;根据but和because what I wanted most was the highlight of the sports meeting—250×8 relay race.可以看出作者对于获得第四名的成绩并不满意,故选A.
小题8:考查动词及上下文的呼应。根据With a shot, the race began.比赛开始了,所有的人都在为他们自己的对加油。故选D。
小题9:考查形容词及上下文的呼应。difficult困难的;close 势均力敌的; heated 激动的;near近的;根据that I began to feel nervous我本来准备充分又有自信这时我觉得有点紧张,这说明比赛的情况是各队势均力敌作者所在的队没有明显优势了,故选B。
小题10:考查动词及上下文的呼应。根据Even worse, I almost dropped the stick,甚至更糟糕的是,可以推出作者在跑最后一棒之前他所在的队是落后的,故选C。
小题11:考查动词及上下文的呼应。take拿走; hold持有; pass  传递;catch抓住;这里说的是作者从前面的同学那里接过接力棒要带着它跑,故选A。
小题12:考查连词及上下文的呼应。但是,在那之后(当作者看到自己的队处于落后状态时),不再考虑其他事情,只顾向前跑,故选B。
小题13:考查动词短语及上下文的呼应。give in屈服; weaken 变弱; give out 用尽,精疲力竭; give off发出,长出。由于作者用尽全身的力气在跑,快到终点时,作者已经筋疲力尽了。故选C。
小题14:考查动词及上下文的呼应。cheer 欢呼; urgeon推进,驱策;   guide指导; lead领导。当作者累了的时候,他想起来他的誓言,誓言又鼓励我继续前进,故选B。
小题15:考查名词及上下文的呼应。令我吃惊的是我竟然是第一个冲过终点线的人,因为本来作者所在是队落后,所以作者拿了第一感到吃惊,故选C。
小题16:考查固定短语及上下文的呼应。At last最后,终于; After all毕竟; Above all首先,
尤其是; As a result因此。最终,作者向自己和那些经常嘲笑自己的人证明,自己是棒的。故选A。
小题17:考查形容词及上下文的呼应。根据上下文可以看出作者通过自己的努力,给自己的队赢得第一名的好成绩,其他的同学会改变对他的看法,不再认为他是虚弱的。故选D。
小题18:考查名词及上下文的呼应。congratulations祝贺; respect尊敬; support 支持;pride自豪。与前面的被嘲笑相对应,在赢得了第一名之后,有同学们的紧紧的拥抱,可知作者 这时 感到得到了尊敬。故选B。   
小题19:考查动词及上下文的呼应。从这次运动会我体会到,有时事情并不是和你预料的那样难,故选D。
小题20:考查名词及上下文的呼应。result.结果不用害怕尽你的最大努力去做,也许有个意想不到的结果,故选C.
点评:本文的空格处大多数是考查的动词、形容词,有几个其他的词性如名词、副词、短语、连词等,其他的词性没有涉及。做完形主要理清文章的脉络,弄懂大意及上下文之间的联系。
练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源:不详 题型:阅读理解

You never see them, but they're with you every time you fly. They record where you are going, how fast you're traveling and whether everything on your airplane is functioning normally. Their ability to withstand almost any disaster makes them seem like something out of a comic book. They're known as the black box.
When planes fall from the sky, as a Yemeni airliner did on its way to Comoros Islands in the India ocean June 30, 2009, the black box is the best bet for identifying what went wrong. So when a French submarine (潜水艇) detected the device's homing signal five days later, the discovery marked a huge step toward determining the cause of a tragedy in which 152 passengers were killed.
In 1958, Australian scientist David Warren developed a flight-memory recorder that would track basic information like altitude and direction. That was the first mode for a black box, which became a requirement on all U.S. commercial flights by 1960. Early models often failed to withstand crashes, however, so in 1965 the device was completely redesigned and moved to the rear of the plane – the area least subject to(易遭受)impact – from its original position in the landing wells (起落架舱). The same year, the Federal Aviation Authority required that the boxes, which were never actually black, be painted orange or yellow to aid visibility.
Modern airplanes have two black boxes: a voice recorder, which tracks pilots' conversations, and a flight-data recorder, which monitors fuel levels, engine noises and other operating functions that help investigators reconstruct the aircraft's final moments. Placed in an insulated (隔绝的) case and surrounded by a quarter-inch-thick panels of stainless steel, the boxes can withstand massive force and temperatures up to 2,000℉. When submerged, they're also able to emit signals from depths of 20,000 ft.
Experts believe the boxes from Air France Flight 447, which crashed near Brazil on June 1, 2009, are in water nearly that deep, but statistics say they're still likely to turn up. In the approximately 20 deep-sea crashes over the past 30 years, only one plane's black boxes were never recovered.
小题1:What information could be found from the black box on the Yemeni airliner?
A.Data for analyzing the cause of the crash.
B.The total number of passengers on board.
C.The scene of the crash and extent of the damage.
D.Homing signals sent by the pilot before the crash.
小题2:Why was the black box redesigned in 1965?
A.New materials became available by that time.
B.Too much space was needed for its installation.
C.The early models often got damaged in the crash.
D.The early models didn't provide the needed data.
小题3:Why did the Federal Aviation Authority require the black boxes be painted orange or yellow?
A.To distinguish them from the colour of the plane.
B.To caution people to handle them with care.
C.To make them easily identifiable.
D.To obey international standards
小题4:What do we know about the black boxes from Air France Flight 447?
A.There is still a good chance of their being recovered.
B.There is an urgent need for them to be reconstructed.
C.They have stopped sending homing signals.
D.They were destroyed somewhere near Brazil.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:不详 题型:阅读理解

阅读下面的短文,并根据短文后的要求答题(请注意问题后的字数要求)。
[1]Everyone makes mistakes. How do you react when a family member, friend, or a classmate makes a mistake? Some of us may shout out , complain, or punish. Unfortunately, these reactions to mistakes sometimes greatly hurt both sides. In fact, there is a better way to deal with a mistake.
[2]Reframe(重组) "MISTAKE": Change "MISTAKE" into "MIS-TAKE." Doesn't that have a different feeling? Therefore, a mistake is not so bad as expected. We can learn from it and it is likely to lead to success in the end.
[3]Use mistakes as an opportunity for learning. Most of us want to hide our mistakes, but we may be more willing to share our "MIS-TAKES" and let others learn from them. Either an individual or a family can benefit by openly recognizing and correcting mistakes, rather than pretending that they didn't happen. In fact, a mistake, if corrected quickly and in a creative way, can become ___________for learning.
[4]Think of mistakes as opportunities to prove yourself. A mistake becomes an opportunity to create a close friend or customer. For example, in business, studies show that one of the things all customers want is recovery when the organization has made a mistake. They want us to apologize sincerely. With creative thinking, we can make them satisfied with the way we deal with a mistake.
[5] We have learned to allow people around us to make mistakes. Now give them “protection” when they make a mistake. If you give people both permission and protection, you will get along well with them. Show them how they can turn a mistake into learning something about themselves so they don’t make the same mistake again.
小题1:What is the passage mainly about? (no more than 10 words)
___________________________________________________________               _____                                              
小题2:What does the underlined word “it” in Paragraph 2 probably refer to? (no more than 3 words)
___________________________________________________________                  _                                                
小题3:Fill in the blank in Paragraph 3 with proper words.(no more than 4 words)
__________________________________________________________                                                                      
小题4:Complete the following statement with proper words.(no more than 3 words)
If we think creatively, we are able to make people feel pleased with the way in which a mistake is_________________.
小题5:Why should you show people how to turn a mistake into learning something about themselves ? (no more than 12 words)
____________________________________________________________________            

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:不详 题型:阅读理解

One of the biggest challenges facing students and their families is what career they should enter and what is the best path for them to take.
I was talking to someone the other day who told me he first studied accounting because that was what everyone was studying several years ago. It was and some say still is a reliable career. However, then he told me that he was now studying financial investment because again--- that’s what everyone was studying now and it was needed if he wanted to get ahead in the company.
And I asked him what he was actually interested in and then— well the conversation kind of died. So I asked why he had bothered studying accounting in the first place and he explained that it was his parents’ idea. Finally I asked what his passion was and he wasn’t too sure because he never thought about it.
And so it is— lifelong learning— or the continual need to make ourselves marketable in a world that appears to be more competitive as time goes by. Is there a secret to help us so we can live a life of quality?
Regardless or not at this stage in world history with increasing connection between people,
ideas and markets — the ability to match the needs and desires of the day with your own skills and products is a tremendous and vigorous challenge.
Many have gone into English or foreign language study because it was encouraged at the time when China was entering the WTO. Or maybe they were interested in international affairs or working abroad. Upon graduation they then faced the reality that there was a limit to how many jobs they could apply for.
Perhaps some then studied further doing courses for work such as a tour guide or translator/ interpreter. Many may have decided that going into teaching was more rewarding or stable. Others would have gone into media or advertising or conference management and acquired new skills along the way.
This constant quest to remain ahead of the game makes many upset and exhausted. Some futurists who examine technology have even predicted that people should expect to change careers six or seven times during their lifetime!
So if you are concerned by the nature of change, why not start spending more time looking at the most modern leading economies, institutions and their publications. A whole lot of changes are starting to happen yet there is no reason why this cannot be enjoyable, exciting and also rewarding. Our attitude, approach and willingness to continually learn and update our skills must remain strong.
My tip is to track the work that our government is setting about to achieve. In particular, look at the people who have been chosen as the key support team and try to read behind the light surface news and look at their career development and examine the recent reports that they are now recommending the government move towards. Key industry development, new ways of dealing with information and new demands are creating opportunities for the students and workers of tomorrow — if we stay prepared.
小题1:Who is this article intended for?
A.Government administrators.
B.Students planning their careers.
C.Foreign language learners.
D.Professors designing courses.
小题2:The case of the student who first studied accounting and then financial investment shows ______.
A.many people decide their majors without knowing their own interest
B.parents’ decisions are always blind and will result in a life of low quality
C.accounting and financial investment are necessary to ensure a reliable career.
D.people never have a chance to think about their own interest in choosing career.
小题3:In the writer’s opinion, to make yourself competitive in the changing world today is _____.
A.exhaustingB.disappointingC.unbelievableD.necessary
小题4:According to the writer, lifetime learning can be exciting if ______.
A.we are prepared for the changes
B.we know who President has on his support team
C.we read the publications of advanced institutions
D.we learn English or some other foreign languages
小题5:Whoever has been chosen as the key support team of the government _______.
A.shows the government’s interest in new information
B.enables you to find out how hard-working these people are
C.indicates the direction the economy is developing
D.reveals the government encourages creative young people

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:不详 题型:阅读理解

She had been shopping with her Mom in Wal-Mart.She must have been 6 years old, this beautiful brown haired, freckle-faced image of innocence.Outside, it was pouring so heavily.
We all stood there just inside the door of the Wal-Mart.We waited, some patiently, others annoyed because nature messed up their hurried day.I got lost in the sound and sight of the heavens washing away the dirt and dust of the world.
Her voice was so sweet as it broke the hypnotic trance (昏昏欲睡) we were all caught in."Mom, let's run through the rain," she said.
"No, honey.We'll wait until it slows down a bit," Mom replied.
This young child waited about another minute and repeated: "Mom, let's run through the rain."
" We'll get wet totally if we do," Mom said.
"No, we won't, Mom.That's not what you said this morning," the young girl said as she tore at her Mom's arm.
"This morning? When did I say we could run through the rain and not get wet?"
"Don't you remember? When you were talking to Daddy about his cancer, you said, If God can get us through this, he can get us through anything!"
The entire crowd stopped dead silent.I dare say you couldn't hear anything but the rain.We all stood silently. No one came or left in. the next few minutes,Mom paused and thought for a moment about what she would say.
Now some would laugh it off and scold her for being silly.Some might even ignore what was said. But this was a moment of affirmation in a young child's lifetime when innocent trust can be developed so that it will bloom into faith."Honey, you are absolutely right.Let's run through the rain.If get wet, well maybe we just need washing," Mom said.Then off they ran.
We all stood watching, smiling and laughing as they rushed past the cars and they held their shopping bags over their heads just in case.They got soaked.But they were followed by a few who screamed and laughed like children all the way to their cars.And yes, I did.I ran.I got wet.I needed washing.
You may lose your material possessions, your money and even your health, but no one can ever take away your precious memories.So don't forget to make time and take the opportunities to make memories.
小题1:Which of the following is the closest in meaning to the underlined word "affirmation"?
A.happiness B.approval C.disagreementD.love
小题2:What do we know about the mother in the story?
A.Her husband was cured of his cancer.
B.She was strong-willed and considerate.
C.She was in despair and pretended to forget what she said.
D.Her daughter completely understood the situation her family was in.
小题3:Which of the following may the author agree with?
A.The mother should not tell her child about the family misfortune.
B.Parents should act more bravely than their children.
C.Parents should grasp every opportunity to influence their children to grow well.
D.Children should learn to show gratitude and understanding to their parents.
小题4:The best title for the passage might be _____.
A.Run Through the RainB.Be a Determined Mother
C.Wait in the RainD.Have a Wonderful Experience

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:不详 题型:阅读理解

阅读下面的短文,并根据短文后的要求答题。(请注意问题后的字数要求)
[1] Learning to save money when you’re young is an important lesson. All good lessons and habits begin early, and saving is a skill that everyone needs. Many people---adults included-- do not have a good sense of saving for the long run.
[2] Make sure you save and don’t spend too much, which is a good way to build up wealth. I have put my earnings in a bank. Many teens I know spend all the money they earn so it never has a chance to grow. Young people should realize that their teenage years are a great time to begin saving.
[3] At high school many parents pay for almost everything, so your expenses can be small. If you have a lot , you should have fun with some of the money. But you should also save some so that it will grow. Then you can begin planning for your future.
[4] After high school, college is expensive and then “real” life begins, with expenses such as food and rent. You can hold on to a good percentage of the money you earn as a teen. The earlier      , the more time the money has to grow. If you are in your thirties without any savings, you will always have to struggle. The earlier you begin saving, the easier it is to create a nest egg.
[5]Later in life it can be hard to start saving because general costs of living are more expensive and you may only have enough to pay your bills. If you want to buy a house and have a family, you need money to start with, which comes from saving.
[6]Saving early will mean you will have to work for fewer years when you are older. It will also allow you to spend time doing the things that you want to do. In addition, it will mean you can live the way you want to without worrying.
小题1:What might be the purpose of the writer? (no more than10 words)
                                                                        
小题2:Please fill in the blank in Paragraph 4 with proper words or phrases to complete the sentence. (no more than 5 words)
                                                                        
小题3:What is the main idea of Paragraph 3?(no more than 12 words)
                                                                        
小题4:List three benefits of saving early according to the text.( no more than 30 words)
                                                                        
                                                                        
                                                                        
小题5:According to the passage, what do you think of saving?(no more than 20 words)
                                                                        
                                                                        

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:不详 题型:阅读理解

Perhaps you have heard a lot about the Internet, but what is it, do you know? The Internet is a network. It uses the telephone to join millions of computers together around the world.
Maybe that doesn’t sound very interesting. But when you’ve joined to the Internet, there are lots and lots of things you can do. You can do with all kinds of information on the World Wide Web (WWW). You can use QQ to chat with your friends, and they will make responses in a few seconds. You can send E-mails to your friends, and they can get them in a few seconds. You can also go shopping by the Internet without going out.
There are many different kinds of computers now. They all can be joined to the Internet. Most of them are small machines sitting on people’s desks at home, but there are still many others in schools, offices or large companies. These computers are owned by people and companies, but no one really owns the Internet itself.
There are lots of places for you to go into the Internet. For example, your school may have the Internet. You can use it during lessons or free time. Libraries often have computers joined to the Internet. You are welcome to use it at your spare time.
Thanks to the Internet, the world is becoming smaller and smaller. It is possible for you to work at home with a computer in front, getting and sending the information you need. It is also possible for you to discuss some projects or assign the work on the Internet instead of at a meeting. In addition, you can buy or sell whatever you want by the Internet. But do you know 98% of the information on the Internet is in English? So what will English be like tomorrow?
小题1:What is the passage mainly about?
A.Internet. B.Information.C.Computers.D.E-mails.
小题2:What’s the main idea of the second paragraph?
A.Doing with information on the Internet.
B.Using the Internet to communicate with friends.
C.Going shopping by the Internet.
D.Things we can do by the Internet.
小题3:Who is the owner of the Internet?
A.The headmaster.B.The officer.C.The manager.D.No one.
小题4:Which may be the most possible place for people to work in the future?
A.In the office.B.At school.
C.At home.D.In the company.
小题5:What does the writer try to tell us with the last two sentences?
A.English is important in using the Internet.
B.The Internet is more and more popular.
C.Most of the information is in English.
D.Every computer must have the Internet.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:不详 题型:阅读理解

Wendy Gallegos writes “concer” on the board. One of her students raises her hand.
“Ms. Gallegos, you should have written ‘conocer’ instead,” she said, referring to the Spanish verb for “to know.”
Gallegos looks at the board, smiles and quickly erases her mistake.
“You see, I have taught you so well, you pick up on my mistakes,” she said with a laugh.
To Gallegos, the scene in her classroom is typical(特有的)of the children she teaches. Gallegos teaches high school Spanish. She became part of their lives and families for three years. She is willing to help her children succeed. After a couple of years, Gallegos’ class becomes like home. Gallegos’ Spanish class is taught mostly in English in sixth grade. By the time the students are eighth-graders, they are speaking fewer words of English and more of Spanish during the 50-minute classes.
“My goal is to get my kids to say something in Spanish every day,” she said, “I want them to be able to talk to me. That’s why I help them, I praise them, I recognize them when they do good work. And we have fun. The day I stop having fun is the day I am going to consider a different job.’’
If a student needs help, Gallegos offers the student a “lifesaver,” which is help from a classmate. The lifesaver gets a piece of candy as a reward. As the students said: “Gallegos’ class is anything but boring.” It is because of Gallegos’ efforts and determination that she is the teacher who they think is most deserving of one of Collier County’s Golden Apple Awards.
“I don’t teach a subject, I teach kids. This is what I was born to do,” Gallegos said.
小题1:The scene(情景)in Gallegos’ class is mentioned at the beginning of the passage to ____.
A.show Gallegos, as a teacher, makes a mistake
B.tell teachers can help students correct mistakes.
C.show her good teaching method in daily class
D.point out the students’ impolite behavior in class
小题2:The underlined sentence in Paragraph 6 implies that_____.
A.having fun is Gallegos’ goal in hunting jobs.B.Gallegos likes her job very much
C.Gallegos is considering changing her jobD.teaching Spanish will not last long
小题3:What made Gallegos get Golden Apple Award?
A.Her interesting class.B.Her determination in study.
C.Rewarding her students with prizes.D.Her efforts made to teach kids.
小题4:What would be the best title for the passage?
A.This is what I was born to doB.Golden Apple Awards
C.Spanish classes with fun D.How to get along with kids

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:不详 题型:阅读理解


Rhinos(犀牛) are big and can be dangerous. They are also shy and seldom seen. Once there were hundreds of rhino species, but today there are only five. One ancient rhino called Indricotherium was the largest land mammal that ever lived. It was 5m high at the shoulders, and 8.5m long— twice the size of today’s biggest elephant! The living rhinos are still big, averaging 2-3m long and weighing up to 3,600kg.
To see all five species of living rhino you would need to do a bit of exploring. First you might visit Africa for a look at the white rhino and the black rhino. They live in Africa’s dry woodlands and grasslands. Then you could head to India and Nepal for a look at the Indian rhino. It lives in the high grasslands near rivers, where you have to ride an elephant to find one. Finally you might travel to the rainforests on the islands of Indonesia to see the Sumatran and Javan rhinos. These are the smallest and rarest rhinos in the world and extremely difficult to find.
Most rhinos are gentle and timid (胆小的).They have a bad reputation for being very aggressive, but that may be partly because they get frightened easily. Also, they have poor eyesight. They rely on their strong sense of smell to tell them a stranger is approaching, but if the wind is blowing the wrong way, they may not know someone is there until it’s too late.
Rhinos can be found only in their habitats, which is why habitat destruction has caused rhino populations to decline. As they disappear from certain places, their absence leads to many changes to the landscape. For example, black rhinos in Africa only eat shrubs (灌木) and small trees, pruning (修剪) the plants and limiting their growth. Many other species benefit from this, and as rhinos disappear, so do many other animals sharing their habitat. Bushes and trees take over the land and force species like the antelope to leave in search of food. In a short time the whole habitat has changed.
小题1:          From the text we learn that ______.
A.rhinos are all big and dangerous
B.rhino numbers have declined greatly
C.rhinos are twice as large as elephants
D.Indricotherium is the world’s biggest living animal now
小题2:          The white rhino can be found in______.
A.Indonesia’s island
B.Nepal’s high grasslands
C.Africa’s dry woodlands and grasslands
D.India’s high grasslands near rivers
小题3:          What can we conclude from Paragraph 2?
A.Most rhinos live alone.
B.Rhinos are disappearing from their habitats.
C.The five rhino species are all different in colour.
D.Rhinos’ habitat ranges from rainforests to grasslands.
小题4:          The underlined word “aggressive” in Paragraph 3 can be replaced by_____.
A.energeticB.attractiveC.uselessD.fierce
小题5:          The example of the black rhinos in the last paragraph is mainly to show that_____.
A.rhinos only eat plants
B.all rhinos are endangered
C.all the habitat of rhinos has been damaged
D.the disappearance of rhinos has led to habitat change

查看答案和解析>>

同步练习册答案