题目列表(包括答案和解析)

 0  249789  249797  249803  249807  249813  249815  249819  249825  249827  249833  249839  249843  249845  249849  249855  249857  249863  249867  249869  249873  249875  249879  249881  249883  249884  249885  249887  249888  249889  249891  249893  249897  249899  249903  249905  249909  249915  249917  249923  249927  249929  249933  249939  249945  249947  249953  249957  249959  249965  249969  249975  249983  447348 

2. D。推断题。文章未说作者去Jinghai Bar的原因,因此,我们也就无法知道,因此此题答案为D。

试题详情

1. C。推断题。根据第1段后面几句话的描述可推知此题的答案为C。

试题详情

4. One thing is sure, that is, before she was wounded she _______.

A. often went to Jinghai Bar with her friends

B. liked playing the piano

C. didn’t like any doctors at all

D. would burst into tears when she was in trouble

[答案解析]

本文述说了作者骑车遇险的经历。

试题详情

3. What did the writer think of the doctor?

A. Friendly.       B. Cruel.        C. Hardworking.      D. Kind.

试题详情

2. Why did the writer ride a bicycle to Jinghai Bar that evening?

A. Because she wanted to attend a party on time.

B. Because she wanted to meet her friend who was waiting for her there.

C. Because she just wanted, to join some of her friends and drink some wine.

D. We are not quite sure about what she was really going there for.

试题详情

1. On her way to Jinghai, the writer felt _______.

A. nervous       B. comfortable        C. light-hearted       D. upset

试题详情

5. A。判断题。从最后一段内容不难看出他想当一名高尔夫球员的迫切之心。

(5)

At the time, I would go out in the evening with my parents. But this time I had borrowed a bicycle from a friend of mine. I didn’t know why, but once I was on my own bicycle, a kind of free feeling flooded through me. The faster I rode, the faster I wanted to go! Far ahead, I rode as if my life depended on it, head down, hands grasping the handbars. I meant to get to Jinghai Bar as fast as I could...

Oh! My hands! Don’t come any closer... Don’t touch me! That poor doctor just couldn’t get my gloves off. Each time he took a step towards me, I broke into painful shouting. Much later, I discovered that I had crashed(碰撞) heavily with another bicycle, and I hadn’t spoken one word of sense for at least three hours! After some time, my mother arrived at the hospital, her face as white as a sheet, and gave me a hug(拥抱), only then did the doctor begin to stitch(缝合) my head wound, not only did he merrily cut off a long lock of my hair, but used no anaesthetic(麻药) either! Later. I seemed to hear faraway voices saying that my right hand was broken. I almost burst into tears. How would I ever play the piano again?

试题详情

4. C。语义理解题。从文章第 3 段最后两句话 Nothing made me prouder than bringing home money to help my mother, father, two brothers and three sisters. This gave me self-esteem (自尊心)… 不难肯定答案为C。

试题详情

3. D。语义理解题。看到文章第 2 段第 4 句话 I also learned about being respectful and faithful to the people you work for,答案不言自明。

试题详情

2. B。词义猜测题。从第 2 段第 2 句话中的I had to be on time every day and work as hard as I could 可以推知 tedious 的正确词义。

试题详情


同步练习册答案