题目列表(包括答案和解析)

 0  249933  249941  249947  249951  249957  249959  249963  249969  249971  249977  249983  249987  249989  249993  249999  250001  250007  250011  250013  250017  250019  250023  250025  250027  250028  250029  250031  250032  250033  250035  250037  250041  250043  250047  250049  250053  250059  250061  250067  250071  250073  250077  250083  250089  250091  250097  250101  250103  250109  250113  250119  250127  447348 

3. Which of the following could best replace the word “move” in the fourth paragraph?

A. deal           B. trick         C. march        D. sport

试题详情

2. Jeanne Calment owes her good health and long life to _______.

A. smoking only a little every day

B. her giving up smoking and drinking

C. drinking two glasses of strong red wine every day

D. the good genes from her parents, a healthy diet and some exercises

试题详情

1. How does Jeanne Calment feel about her old age?

A. She is miserable and unhappy.

B. She is cheerful and humorous.

C. She would like to live much longer.

D. She feels she is going to die very soon.

试题详情

4. B。推断题。运用排除法:选项A显然与原文内容不符;选项C和D文章没提及,况且此两项过于忽略美国的种族矛盾,不宜选;只有选项B原文内容较相符。

(4)

Jeanne Calment, a French woman, became a record breaker on 17 October of 1995, when at the age of 120 years and 238 days, she became the longest-lived human being on record. A Japanese man died in 1986 at the age of 120 years and 237 days.

Jeanne Calment lives in a small old people’s home in the south of France; her husband, her only child and her grandson have all died. She is nearly blind and deaf and is always in a wheelchair, but her doctor describes her as being more like a 90-year-old in good health than someone of 120. She still has a lively sense of humor. When asked on her 120th birthday what she expected of the future, she replied: A very short one. She also remarked that she thought the good Lord had forgotten all about her. 

So what is the key to a long life? According to some doctors, diet, exercise and no smoking are the three important factors. Jeanne Calment has followed two of the tips(窍门). She has always eaten a healthy diet, and she used to do exercises every day until she broke her leg at the age of 115. However, until recently she drank two glassed of strong red wine a day, and she does smoke (now only a little). Besides, Jeanne Calment might have got very good genes(基因) from her parents. Her father lived to the age of 94 and her mother to 86. 

A local lawyer bought her house when she was 80 under an agreement that he would pay her some money every year until her death. It must have seemed a good move at the time, but so far the lawyer has paid her at least three times the value of the house. Every year on her birthday Jeanne Calment sends him a card saying:

Sorry, I’m still alive!

试题详情

3. C。细节题。根据倒数第2段第1句…three other American cities already had black mayors, but none of those cities had as large a population as Los Angeles可推知此题的答案为C。

试题详情

2. D。细节题。根据文章最后一段第1句…because they believed he would be a better mayor than the white candidate可推知此题的答案为D。

试题详情

1. A。推断题。根据文章第1段最后一句:洛杉矶黑人的比例为16%以及倒数第2段所描述其他几个城市的黑人的比例(分别是36 %、55 %、60 %)可推此题答案为A。

试题详情

4. From Bradley’s victory in the election we can see that ________.

A. blacks had equal rights as whites in the USA

B. black people’s situation began to be improving much more than before

C. one can be successful through hard work in the USA no matter what color he is

D. it is certain that someday the USA will have a black president

[答案解析]

本文报道了黑人在洛杉矶这样白人占绝大多数的大城市里被当选为市长这一新闻。

试题详情

3. Bradley hit the front page headline for _______.

A. he was the first black mayor in history

B. he was the first black mayor in the south of USA

C. he was the first black mayor of one of the largest cities in USA

D. a poor farmer’s son could also win an important election

试题详情

2. From the passage we can infer that people ________.

A. voted for Bradley because of his black color

B. didn’t care much about his color when they voted

C. voted for him to give a chance to fulfill his dream

D. voted for Bradley because they trust him

试题详情


同步练习册答案