题目列表(包括答案和解析)

 0  253028  253036  253042  253046  253052  253054  253058  253064  253066  253072  253078  253082  253084  253088  253094  253096  253102  253106  253108  253112  253114  253118  253120  253122  253123  253124  253126  253127  253128  253130  253132  253136  253138  253142  253144  253148  253154  253156  253162  253166  253168  253172  253178  253184  253186  253192  253196  253198  253204  253208  253214  253222  447348 

52. What is the meaning of “fraud”? 

A. cheating       B. sale    C. payment      D. safety

试题详情

51. What do most people worry about the Internet according to this passage? 

A. A lot of stolen credit-cards were sold on the Internet. 

B. Fraud on the Internet. 

C. Many Web sites are destroyed. 

D. Many illegal Web sites are on the Internet.

试题详情

50.A。主旨大意题。纵观全文,不难得出这样一个结论:在不同的场合应采取不同的说话方式。

C(words:296&177)

The Internet has led to a huge increase in credit-card(信用卡) fraud. Your card information could even be for sale in an illegal Web site(网站).Web sites offering cheap goods and services should be regarded with care. On-line shoppers who enter their credit-card information may never receive the goods they bought. The thieves then go shopping with your card number - or sell the information over the Internet.

Computers hackers(黑客) have broken down security(安全) systems, raising questions about the safety of cardholder information. Several months ago,25 000 customers of CD Universe, an on-line music retailer(批发商),were not lucky. Their names, addresses and credit-card numbers were posted on a Web site after the retailer refused to pay US $157 828 to get back the information.

Credit-card firms are now fighting against on-line fraud. MasterCard is working on plans for Web-only credit card, with a lower credit limit. The card could be used only for shopping on-line.

However, there are a few simple steps you can take to keep from being cheated.

Ask about your credit-card firm's on-line rules: Under British law, cardholders are responsible?(对……负有责任的) for the first US $78 of any fraudulent spending.

And shop only at secure sites: Send your credit-card information only if the Web site offers-advanced secure system.

 If the security is in place, a letter will appear in the bottom right-hand corner of your screen. The Web site address may also start with https:// - the extra “s” stands for secure. If in doubt, give your credit-card information over the telephone.

Keep your password safe: Most online sites require a user name and password before placing an order. Treat your passwords with care. 

试题详情

49.C。推理判断题。文章最后一句:You must take special care that you can be heard.你应特别注意你会被别人听到。很清楚地交代了答案应选C项。这里take special care意为“特别注意,特别重视”。

试题详情

48.D。事实判断题。文章第一自然段告诉我们:在班上讲话不同于在家中谈话或闲聊,当有一大群人安静下来,等待你的讲话时,你会感到有点不自然,由此可见,D项为最佳选项。

试题详情

47.B。细节理解题。从文中的…where a large group of people will remain silent,可见B项为正确答案。 这里的silent与选项中的quiet同义,均意为“安静”。

试题详情

46.C。细节理解题。根据文章第一自然段中的:You must speak so that they can hear you-loudly enough and clearly enough but without trying to shout or appearing to force yourself. 可以看出C项为正确答案,而A、B、D三项均与这句话意义不符,可排除。

试题详情

50.The main idea of this passage is _______________.

A.that we must use different ways at different situations  B.that we must speak loudly

C.that we must keep silent at any time       D.that we must talk with the class

[答案与解析]  46-50 DCCBD

试题详情

49. If you are having a conversation with an official, the most important thing for you is _______.

A.to show your ability         B.to be very gentle

C. to make sure that you can be heard   D.to put the official at ease

试题详情

48.The situation in the class is _______________ that in your house.

A.not very different from       B.sometimes the same as

C..sometimes not the same as     D.not the same as

试题详情


同步练习册答案