题目列表(包括答案和解析)

 0  253027  253035  253041  253045  253051  253053  253057  253063  253065  253071  253077  253081  253083  253087  253093  253095  253101  253105  253107  253111  253113  253117  253119  253121  253122  253123  253125  253126  253127  253129  253131  253135  253137  253141  253143  253147  253153  253155  253161  253165  253167  253171  253177  253183  253185  253191  253195  253197  253203  253207  253213  253221  447348 

47.Usually, when you speak to the class, the class is _________________.

A. noisy      B.quiet      C.having a rest       D.serious

试题详情

46.When you speak to the class, you should speak _______________.

A.as loudly as possible       B.in a low voice

C.loudly             D.forcefully

试题详情

45. D。推理判断题。根据原文可知侍者给男士的那个菜单价格合理,而给女士的那个菜单价格却很高,但两种菜单表面上看却一样,这样女士就会认为她们的男友很大方,因此餐馆的这种做法很受男士欢迎,由此可知女人们喜欢自己的男友大方。所以答案为 D。

B(words:201&180)

Everyday we go to school and listen to the teacher, and the teacher will ask us some questions. Sometimes, the classmates will ask your opinions of the work of the class. When you are telling others in the class what you have found out about these topics, remember that they must be able to hear what you are saying. You are not taking part in a family conversation or having a chat(闲谈)with friends - you are in a slightly unnatural situation where a large group of people will remain silent, waiting to hear what you have to say. You must speak so that they can hear you - loudly enough and clearly enough but without trying to shout of appearing to force yourself.

Remember, too, that it is the same if you are called to an interview whether it is with a professor of your school or a government official who might meet you. The person you are seeing will try to put you at your ease(轻松)but the situation is somewhat(一点儿)different from that of an ordinary conversation. You must take special care that you can be heard.

试题详情

44. B。推理判断题。根据最后一句 So when the man calmly ordered dish after dish and wine after wine, the lady thought he was much more generous than he really was 可推断出答案为B。

试题详情

43. C。细节理解题。根据第二自然段 The menu that the waiter gave to the man supplied the correct price for each dish and each bottle of wine. While…the lady supplied a much higher price  可知答案为 C。

试题详情

42. C。细节理解题。根据第二自然段第1句 …his restaurant is always full of men with their lady friends 可知答案为 C。

试题详情

41. D。推理判断题。根据第一自然段可知原文没有说人们为什么不到餐馆就餐,所以答案为D。

试题详情

45. According to the passage we can know that, generally speaking, ____________.

 A. men are more generous than women  

B. women are more generous than men

C. men like their lady friends to be generous. 

D. women like their men friends to be generous        

[答案与解析]  41-45 DCCBD

A篇:本文主要讲述: 尽管 White Rose 餐馆价钱合理,饭菜也好,但很少有人光顾,店主为此想出了一条妙计,从此餐馆生意兴隆。

试题详情

44. According to the passage we can infer that when men with their girl friends eat at this restaurant, the food was paid ___________________.

A. always by the ladies only    

B. always by the men only

C. sometimes by the ladies     

D. either by the men or by the ladies

试题详情

43. The difference between the two kinds of menu lie in ______________.

A. the color                   B. the shape 

C. the price                 D. the food

试题详情


同步练习册答案