题目列表(包括答案和解析)

 0  254467  254475  254481  254485  254491  254493  254497  254503  254505  254511  254517  254521  254523  254527  254533  254535  254541  254545  254547  254551  254553  254557  254559  254561  254562  254563  254565  254566  254567  254569  254571  254575  254577  254581  254583  254587  254593  254595  254601  254605  254607  254611  254617  254623  254625  254631  254635  254637  254643  254647  254653  254661  447348 

48. What do we know about Jarllim from the text?

A.She is successful in her job

B.She finds her life full of stresses

 C.She spends half of her time traveling

D.She is especially interested in museums

试题详情

47. What is most difficrlt for Jarolim?

A.Working in different places to collect information

B.Checking all the facts to be written in the guides

C.Finishing her work as soon as possible

D.Passing a test to write travel guides

试题详情

46. Which country does Jarolim live in now?

A.Mexico     B.The U.S.    C.The U.K.    D.Canada

试题详情

65. 答案C

考点:推理判断题。

解析:根据最后一段中的Mary Moore 所说的话“I?ve come to realize the importance of that as I?ve grown up this second time.I want to speak out and be as helpful as I can be.”可推断她想尽可能地去帮助他人,故选C项。

Passage 4

(10·全国Ⅱ B篇)

When you’re lying on the white sands of the Mexican Riviera, the stresses(压力) of the world seem a million miles away. Hey, stop! This is no vacation-you have to finish something!

Here lies the problem for travel writer and tood critic(评论家),Edie Jarolim “I always loved traveling and always liked to eat, but it never occurred to me that I could make money doing both of those things,” Jarolim said. Now you can read her travel advice everywhere in Arts and Antiques, in Brides, or in one of her there books, The Complate Idiot’s Travel Guide to Mexican Beach Resarts.

……writing began some eight years ago. After getting a PhD in English in Canada, she took a Test Frommer’s travel guides, passed it, and got the job. After working at Frommer’s, Jarolim workedfor a while at Rough Guides in London, then Fodor’s, where she fell so in love with a description of the Southwest of the U.S. that she moved there.

Now as a travel writer, she spends one-third of her year on the road. The rest of the time is spent completing her tasks and writing reviews of restaurants at home in Tucson, Arigona.

As adventurous as the job sounds, the hard part is fact-checking all the information. Sure, it’s great to write about a tourist attraction, but you’d better get the local(当地的)museum hours correct or you could really ruin someone’s vacation.

试题详情

64. 答案A

考点:细节理解题。

解析:根据第四段“In a childlike act,she left the hospital and treated herself to a box of doughnuts (甜甜圈).Years would pass before she realized she had to grow up?again-and take control of her diabetes,not let it control her.”可判断选A项。

试题详情

63. 答案A

考点:细节理解题。

解析:根据第三段“her second book is less about life as an award?winning actress and more about living with diabetes (糖尿病).”可判断选A项。

试题详情

62. 答案B

考点:细节理解题。

解析:根据第二段“The show business thing worked out,of course.In her career,Mary won many awards.”可判断选B项。

试题详情

61. 答案D

考点:细节理解题。

解析:根据第二段“Only recently,when she began to write Growing Up Again,did she regret ignoring her mom,‘I don?t know how to use a computer,’she admits.”可判断选D项。

试题详情

65. What can we know from the last paragraph?

   A. Mary feels pity for herself.

   B. Mary has recovered from her disease.

   C. Mary wants to help others as much as possible.

D. Mary determines to go back to the dance floor.                                 

[语篇解读]本文为人物介绍说明文。主要介绍了玛丽·摩尔的职业生涯及抗病之争。

试题详情

64. When Mary received the life-changing news, she     .

   A. lost control of herself              B. began a balanced diet

C. Med to get a treatment              D. behaved in an adult way                  

试题详情


同步练习册答案