题目列表(包括答案和解析)

 0  254499  254507  254513  254517  254523  254525  254529  254535  254537  254543  254549  254553  254555  254559  254565  254567  254573  254577  254579  254583  254585  254589  254591  254593  254594  254595  254597  254598  254599  254601  254603  254607  254609  254613  254615  254619  254625  254627  254633  254637  254639  254643  254649  254655  254657  254663  254667  254669  254675  254679  254685  254693  447348 

49.答案Aw_w w. k#s5_

考点:细节理解题。

解析:根据文章第二段可知新的实验室还未建立。

试题详情

52.What is the purpose of the text?

A.To describe the job of a ROM.

B.To provide information about ALRL.w_w*w.k_s*5_

C.To announce an open position at ALRL.

D.To make known the opening of the new laboratories.

[语篇解读]本篇文章为应用性文题。提供了Alex Co., Ltd招聘一名ROM的信息,并对要招聘的职位提出了具体的要求。

试题详情

51.What does the fourth paragraph mainly talk about? w_w w. k#s5_

A.The technical skills of a would-be ROM.

B.The practical experience of a would-be ROM.

C.The personal information of a would-be ROM.

D.The necessary requirements for a would-be ROM.

试题详情

50.What are the duties of a ROM,according to the text? w_w w. k#s5_

a.    To carry out research activities
b.    To be in charge of ALRL’s Health and Safety
c.    To help run the technical and scientific support services
d.    To manage a small number of research support employees
 
 

A.a,b,c.   B.a,b,d.

C.b,c,d.   D.a,c,d.

试题详情

49.What can be learnt about the new laboratories from the text?

   A.They have not yet been set up.

   B.They are in Hatfield,Australia. 

   C.They belong to University College London.

   D.They are new workplaces for Australian researchers only.w_w*w.k_s*5_

试题详情

57. 答案:C

考点:理解文中具体信息

解析:在 “The Ice Hotel” 中 “Each year,world-famous artists are invited to design and produce works of art from the ice…”的提示

Passage 7

(10·四川C篇)

Alex London Research Laboratory (ALRL) is part of Alex Co., Ltd., a major Australian medicine-making company. Opened in 1992, ALRL specialises in the development of new medicines for the treatment of heart diseases.

   A position is now open for a Research Operations Manager(ROM) to support our growing research team at the new laboratories in Hatfield,due to open in the autumn of 2010.

Reporting to the Director,you will help set up and run the technical and scientific support services of our new laboratories now under construction.You will be expected to provide expert knowledge about and be in charge of all areas of ALRL’S Health and Safety,and to communicate (沟通)with support employees at ALRL’S laboratories based at University College London.Working closely with scientists and other operations and technical employees,you will manage a small number of research support employees providing services to help with the research activities to be carried out at the new laboratories.w_w w. k#s5_

   Candidates(申请人) will have experience of both management and research support/technical services.Knowledge of research operations and excellent communication skills are necessary. Education to degree level is also desirable.w_w*w.k_s*5_

   If you are interested in this position,please send your CV(简历)to Alex London Research

 Laboratory,University College London,Hatfield,London,W1E 6B7 or by email to ALRL@alex.co.uk.

  For more Information.please visit www.alex.co.uk.

试题详情

56. 答案:D

考点:理解文中具体信息

解析:文章最后一节有提示

试题详情

55. 答案:A

考点:理解文中具体信息

解析:价钱最少的是 “starting at just $91 a night,and an additional person for only 20 extra dollars.”作出了提示

试题详情

54. 答案:A

考点:理解文中具体信息

解析:从 “The Ariau Amazon Towers hotel lets you sleep in a tree house.”可以得出答案

试题详情


同步练习册答案