题目列表(包括答案和解析)
69. C. 推理判断题Eventually the water reaches a layer called the water table.Under this is bedrock through which water cannot percolate.可以看出答案
68. B. 推理判断题This layer is lighter in colour because of the lack of humus.Beneath the soil lies a layer of bedrock。可以看出答案
67. B. 细节理解题The topsoil layer is made up of small particles of rock mixed with rotten plant and animal matter called humus(腐殖质),which is black and gives the topsoil its dark colour。 This layer is usually rich in nutrients,oxygen,and water.
66. B. 推理判断题一名交换生在QUT学习5天并且每天都做,如果他买Single,每次只能一次,而学生不可能一天制作一次,只有Weekly最划算。
D
65. D. 推理判断题问从中可以很容易看出ABC都是错误的。而D由图标看出是对的。
64. C. 细节理解题从文中Short-term students at QUT cannot use their ID cards to gain a discount fare on BCC public transport.You will need to buy an adult ticket to travel.Bus fares are dependent on the number of zones you have to travel.There are several types of tickets可以看出答案。
63. D. she managed to act as though I wasn’t an annoying little girl.“我”对童年往事的回忆,对幼儿园老师的“刁难”这一主旨看出来。
C
62. D. 推理判断题此题较难。I Finally it was time to have Miss Finlayson help me with my boots.2handed her my boots and stuck out my foot. Like most children, I expected the adult to do an the work. After mush wiggling and pushing, she managed to get first one into place and then, with a sigh, worked the second one on too.3she struggled to get the boots off and went through the joyless task of putting them on again.As she pulled the offending boots from my feet,she still managed to look both helpful and interested.Once they were off.由文章可以看出作者对幼儿园老师的“刁难”了four times
61. A. 细节理解题I looked into her eyes and said.“I didn’t want to lose them.so I put them into the toes of my boots.
60. B. 细节理解题But I straggled with my jacket because it didn’t fit well. It was a hand-me-down from my brother,和I said,“They are my brother’s boots.My mother makes me wear them,and I hate them!”可以看出正确答案。
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com