题目列表(包括答案和解析)

 0  255439  255447  255453  255457  255463  255465  255469  255475  255477  255483  255489  255493  255495  255499  255505  255507  255513  255517  255519  255523  255525  255529  255531  255533  255534  255535  255537  255538  255539  255541  255543  255547  255549  255553  255555  255559  255565  255567  255573  255577  255579  255583  255589  255595  255597  255603  255607  255609  255615  255619  255625  255633  447348 

2. A. Subjects   B. ideas      C. Procedures    D. Examples

试题详情

1. A. spend    B. gain      plete    D. save

试题详情

60. A. 作者意图判断题。作者对Wilkins, Watson and Crick三位科学家的做法是不赞成的。最后一段中的Wilkins thanked 13 colleagues by name before he mentioned Franklin. Watson wrote his book laughing at her. Crick wrote in 1974 that “Franklins was only two steps away from the solution.”表明了作者对他们的不满。

读写任务

Recently, a game called “Online vegetables” has become popular. In the game, the players need to grow vegetables with care. By harvesting the fruits, the players can gain profits. They can also steal others’ vegetables to increase their income effortlessly.

The game "Online vegetables" which has gain popularity, has exerted great impact on people.  To gain more profits, some players even get up at midnight to steal other’s vegetables. Some go to great lengths to list the time when others’ vegetables are ripe so as to gather in their fruits. What’s more, some players spend large sum of money buying fertilizer or other things to raise the vegetables. All these strange phenomena have aroused people’s concern.

To me, the addiction to the game is just beyond my comprehension and it’s not worthwhile. Although it can relieve some pressure of study or work, it is unreasonable to spend so much time and efforts on the growth of fake vegetables. The money they earn is nothing more than a number, which can’t be used as a currency. Therefore, it is simply crazy to put your heart into the vegetables.

Therefore, the game is not worth our time or efforts.

试题详情

59. D. 推理判断题。科学家Franklin在DNA的研究上做出了巨大的贡献,但是却没有得到相应的回报。第二段话最后两行:But now scholar doubt that Franklin was not only robbed of her life by disease but robbed of credit by her competitions.综上分析可以知道她被称作“Dark Lady of DNA”的原因。

试题详情

58. C. 细节判断题。第五段话前两行表明该题的正确答案为:C。

试题详情

57. B.主旨大意题。全文这要讲的是科学家Franklin在DNA的研究上做出了巨大的贡献,但是却没有得到相应的回报,所以正确答案为B。

试题详情

10. A. 考查动词词义辨析。此处意思为“大家有了做事的决心,先前的悲伤与沮丧也就随之被替代了”,replace代替的意思,选A。

语法填空

试题详情

9.C. 考查副词辨析。由上文大家形成共识"我们所见到的那些事不该再发生", now此处为语气词,作用稍加停顿以引起别人的注意,然后继续说话而改变话题,选C。

试题详情

8. D. 考查动词词义辨析。依据上文意思大家围成圈一直在讨论在交流,所以最后大家达成共识,agree”同意,赞同”符合,选D。

试题详情


同步练习册答案