题目列表(包括答案和解析)

 0  255454  255462  255468  255472  255478  255480  255484  255490  255492  255498  255504  255508  255510  255514  255520  255522  255528  255532  255534  255538  255540  255544  255546  255548  255549  255550  255552  255553  255554  255556  255558  255562  255564  255568  255570  255574  255580  255582  255588  255592  255594  255598  255604  255610  255612  255618  255622  255624  255630  255634  255640  255648  447348 

2. A. followed     B. gave      C. set       D. took

试题详情

1. A. humorous     B. private     C. reasonable    D. valuable

试题详情

55. D. 主旨大意题。 本文第一自然段就已点明本文的主题思想。

[写作参考范文]

   The purpose of this English competition is to improve the ability of listening and speaking and form a good habit of reading books. We have to make it clear to you that the speech time should be within 5 minutes. If you would like to win a place in this competition, language fluency and accurate pronunciation will be of vital importance. Finally, may this speech competition succeed. Wish you good luck..

试题详情

54. C. 推理判断题。 根据全文所述,且在第一和第二自然段中都有明确论述。

试题详情

53. A. 细节理解题。 由“the students were asked to rate the personality of “Person A”based on a particular deion.”一句可知。

试题详情

52. B . 细节推理题。答案见第二自然段最后一句话。

试题详情

51. C. 细节推理题。 由“he physical sensation(感觉) of warmth encourages emotional warmth, while a cold drink in hand prevents you from making unwise decisions”一句可知。

试题详情

50. A. 推理判断题。 通观全文,有支持者有反对者,所以是有争议的。

D.

试题详情

49. B. 推理判断题。由文章第一自然段及最后一段最后一句话可知。

试题详情

48. C . 细节理解判断题。由第六自然段第一句话可知A项错误,由第二自然段第一句话可知B项错误,由第五自然段可知C项正确,由第六自然段第二句话可知D项错误。

试题详情


同步练习册答案