题目列表(包括答案和解析)

 0  255528  255536  255542  255546  255552  255554  255558  255564  255566  255572  255578  255582  255584  255588  255594  255596  255602  255606  255608  255612  255614  255618  255620  255622  255623  255624  255626  255627  255628  255630  255632  255636  255638  255642  255644  255648  255654  255656  255662  255666  255668  255672  255678  255684  255686  255692  255696  255698  255704  255708  255714  255722  447348 

72. C. 逻辑判断题。从整篇文章中可以看出是对便携式是自行车的设计的改进。

[基础写作参考范文]

Dear Zhang Hua,

It’s three months since I heard from you last time. Now I want to tell you an impressive story happened on my first lesson.

On hearing the bell, students ran into the classroom as quickly as they can, except a boy Li Ming, whose father died a month ago. Late as usual, he stood outside the classroom, silently, but I signed to him to come in.  In the middle of the class, I heard someone sobbing, only to find that it was the right boy, so I walked to him and asked what had happened . With tears in his eyes, he told me that his mother was ill and he had to take some medicine for her. Moved by his words, I praised him for his deeds and decided to sing a song named “Mother” for the students and the whole class applauded

From the story I feel we should respect our parents and do our best to help them

Do you think so? I’m looking forward to your reply.

Yours truly,

Li Hong

试题详情

71. A. 细节判断题。从第四段最后一句话Duncan Fitzsim, has developed a wheel that can be squashed into something like a slender ellipse (椭圆). Throughout, the tyre remains inflated.可知。

试题详情

70. C. 细节判断题。从文in Grout’s day, tyres were solid, 可知。

试题详情

69. A. 逻辑推理题。从文章第一段 Andrew Ritchie, inventor of the Brompton folding bicycle, once said that the perfect portable bike would be “like a magic carpet…ou could fold it up and put it into your pocket or handbag”.

试题详情

68. D. 主题概括题。从文章中的一段和最后一段:研究已经证明了这一事实,节食是自愿的习惯远非人类。”

试题详情

67. B. 细节判断题。从第三段最后一句话中可知道,拒绝供给他们额外的食物,而保持小,避免战斗。故选B。

试题详情

66. D. 词义判断题。由上句it causes a fight which usually ends in the smaller goby being driven away from the group. More often than not,…可以推断出D的答案。

试题详情

65. A. 细节推断题。从第二段each being 5-10% smaller than its next largest competitor.可以判断出小于5 - 10%的未来最大的竞争对手。

试题详情

10. B.Lisette走上前,笑着说。“你今晚演的真好!”backward表示“向后”;forward表示“向前地”;onward表示“前进,在先”;downward 表示“向下”。根据句意应选B。

语法填空答案

试题详情


同步练习册答案