题目列表(包括答案和解析)

 0  286441  286449  286455  286459  286465  286467  286471  286477  286479  286485  286491  286495  286497  286501  286507  286509  286515  286519  286521  286525  286527  286531  286533  286535  286536  286537  286539  286540  286541  286543  286545  286549  286551  286555  286557  286561  286567  286569  286575  286579  286581  286585  286591  286597  286599  286605  286609  286611  286617  286621  286627  286635  447348 

A.根据所给首字母和英文释义填入一个正确的同义词组(10分)

1.c :make someone happier

答案:cheer up 

试题详情

Ⅶ.书面表达(10分)

根据中文意思,写出意思连贯、符合逻辑的英文文段;不必逐句翻译中文提示内容。

几年以前我家只有一间小屋。三个人住一间屋真是艰难。现在我们已经搬进了一套两室一厅 的单元房。我非常高兴。当我父母做……我能……我爱我的家。

答案:A few years ago,my family had only one small room.It was very hard for three people to live in the same room.Now we have moved into a new flat with one living room and two bedrooms.I’m very happy.I can do my homework quietly in my own room when my parents do the housework or other things.I love my home.

试题详情

Ⅵ.根据短文内容及首字母填空(5分)

Overhead bridges can be seen in many parts of Singapore,in the places where traffic is very 81.h  and crossing the road is not safe.These bridges can help people cross roads 82.s   .Overhead bridges are used in very much the same way as zebra crossings(斑马线).They are more efficient(效率高的),83.t     less convenient(方便的)because people have to climb up a lot of steps.This is inconvenient to the old.When people 84.u    an overhead bridge,they do not hold up(阻挡) traffic.But when they cross a busy road using a zebra crossing,traffic is held up.This is 85.w     the government(政府)has built many overhead bridges to help people and 86.k     traffic moving at the same time.The government of Singapore has 87.s     a lot of money building these bridges.For their own safety,people should be advised to use them instead of rushing across the road.Old people may find it a little 88.d     climbing up and down the steps,but it is still much safer than walking across the road 89.w     all the moving traffic.Overhead bridges are very useful.People,both old and young,should always use them.This will stop accidents from 90.h   .

答案:81. heavy 82. safely 83. though 84. use  85. why  86. keep  87. spent  88. difficult 89. with90. happening

试题详情

B

Life in the twenty-first century will be very different from life today.Between then and now many changes will take place,but what will the changes be?

The population is growing fast.There will be many people in the world and most of them will live longer than people live now.

Computers will be much smaller and more useful,and there will be at least one in every home.And computer studies will be one of the important subjects in schools then.

People will work fewer hours than they do now and they will have more free time for sports,watching TV and travelling.Travelling will be much easier and cheaper.And many more people will go to other countries for holidays.

There will be changes in our food,too.Maybe no one will eat meat every day,instead they eat more fruit and vegetables.Maybe people will be healthier.

Work in the future will be different,too.Dangerous and hard work can be done by robots.Because of this,many people will not have enough work to do.This will be a problem.

根据短文内容,选择正确答案(10分)

76.There will be _________ in the future.( )

A.small population                      B.few changes

C.more people                             D.few people

答案:C

77.In the future the computer will be _________.( )

A.much bigger and few people will use it      B.much smaller and more useful

C.smaller and not many people will use it      D.bigger and a lot of people will use it

答案:B

78.In the future more people _________.( )

A.will go to other countries for holidays       B.will study at school

C.will go earlier                        D.will work for many hours

答案:A

79.People will prefer _________ to _________ in the future.( )

A.fruit and vegetables;meat                B.meat;fruit and vegetables

C.fruit and meat;vegetables                D.meat and vegetables;fruit

答案:A

80.The robots will _________ in the future.( )

A.do the dangerous work                  B.do all the work

C.do only housework                     D.do the easy work for people

答案:A

试题详情

A

James wrote a play for television about a family who came to England from India,and the play was very interesting.It was bought by an American TV company.James was then invited to go to New York to help them.He lived in Washington,which is an hour away from New York by air.The plane was going to take off at 8:30 in the morning.So he had to be at the airport at about 7:30.He ordered a taxi for 6:30 and went to sleep.He forgot to wind the clock,and it stopped after midnight.Also the driver of the taxi had to work very late that night and he got up very late the next morning.James woke with the feeling that something was wrong.He looked at his clock.It stood there silently with the hands pointing to ten past twelve.He turned on the radio and knew it was ten.He was late for the plane.He was just preparing his coffee when the radio sent out another news,“Reports are coming in of a plane crash(飞机坠落)near Washington airport.A Boeing 707 fly to New York crashed shortly after taking off this morning.Plane number 2234...”James suddenly turned pale(苍白).“My plane,”he said aloud.“If I haven’t been late,I’d have been on the plane!”

根据短文内容,判断正(T)误(F)(10分)

71.James was a writer from England.( )

答案:F

72.James would like to take a taxi at six thirty.( )

答案:T

73.When he turned on the radio he heard the speaker saying that he missed the plane.( )

答案:F

74.The plane crashed while flying towards London.( )

答案:F

75.Sometimes bad things can change into good ones.( )

答案:T

试题详情

69.Do nothing by halves.         D.机不可失,时不再来。( )

答案:B

试题详情

68.Doing is better than saying.      C.与其挂在嘴上,不如落实在行动上。( )

答案:C

试题详情

67.Do it now.                   B.凡事不可半途而废。( )

答案:D

试题详情

66.Do as the Romans do.               A.今日事,今日毕。( )

答案:E

试题详情


同步练习册答案