题目列表(包括答案和解析)

 0  286448  286456  286462  286466  286472  286474  286478  286484  286486  286492  286498  286502  286504  286508  286514  286516  286522  286526  286528  286532  286534  286538  286540  286542  286543  286544  286546  286547  286548  286550  286552  286556  286558  286562  286564  286568  286574  286576  286582  286586  286588  286592  286598  286604  286606  286612  286616  286618  286624  286628  286634  286642  447348 

Ⅵ.书面表达(10分)

如果你将来拥有一个自己的机器人,你的机器人会是什么样子,会帮你做哪些事呢?请用60词左右的话写出你的设想。

答案:Robots have different shapes.My own robot looks like a panda.It can help me find my lost books.When I woke up late,it can wake me up.If I want to sleep,it can tell me interesting stories,and also my robot can play computer games with me.Of course,I hope my robot can make my room clean and tidy instead of me.

试题详情

B

根据短文内容及首字母提示,完成单词(10分)

Most things can not be 66.e  without 67.f    ,but reading  can.While we are sitting 68.a    in our houses,we can 69.t     around the whole world,and we can 70.u  lots of things.We can talk with the persons hundreds of years ago.Though we may be not 71.i   ,we can become the friends of 72.g    men.Only books can give us these 73.p  .If you cannot enjoy them, you are a 74.p    person.If you enjoy them most,you will be the 75.h  person in the world.

答案:66. enjoyed 67. friends 68. alone 69. travel  70. understand 71. important 72. great 73. pleasures 74. poor 75. happiest

试题详情

A

Mr King lied with six hundred wild animals on the Greek Island of Kyklos.Ever since he left school,he had travelled all over the world collecting animals for his own zoo.He hoped to collect two examples of every kind of animal on his island.But he was afraid that people would find him someday.

He wrote books about his travels,and about his animals that he collected.The money from the books helped to pay for all the food that these animals ate.

One day,when Mr King was out looking for drinking water,he found oil.He needed money for his travels and for his zoo,and a little oil would buy enough water for what he needed all his life,but he knew that if he told anybody else about it,it would be the end of his zoo and his life’s work.So he decided not to tell anyone about what he had found,because oil and water couldnt mix.

根据短文内容,选择正确答案(10分)

61.Mr King travelled all over the world for _________.( )

A.oil               B.water             C.animals           D.money

答案:C

62.Mr King was afraid that people would find him someday because _________.( )

A.he hadn’t got enough money for them

B.that would be the end of his zoo

C.he hadn’t got enough water and oil

D.they would buy his animals

答案:B

63.Mr King used the money from his books to _________.( )

A.tell people he had got many wild animals

B.keep his wild animals

C.get something for himself

D.let people know he lived on an island

答案:B

64.Mr King had to find water maybe because _________.( )

A.water was expensive at that time

B.he wanted to find oil

C.the water around the island couldn’t be drunk

D.he needed money for his travel

答案:C

65.In the passage “oil and water couldn’t mix” means _________.( )

A.Mr King needed not only water but also oil

B.oil and water were rather difficult to be mixed together

C.Mr King’s animals only needed water,not oil

D.if he told others he found oil,his life’s work would be stopped

答案:D

试题详情

50.New York,America _________________________

答案:Niagara Falls...

试题详情

49.Xi’an,China _________________________

答案:Forest of Steles/Terra Cotta Warriors...

试题详情

48.Shandong,China _________________________

答案:Qufu...

试题详情

47.Paris,France _________________________

答案:Eiffel Tower...

试题详情

46.Beijing,China _________________________

答案:The Great Wall/Summer Palace/...

试题详情

45.我们想要待在一个有大游泳池的地方。

_________ _________to stay a place with a big pool.

答案:We’d like

B.如果你在一家旅游公司工作,那么你会建议游客在下面地点浏览什么呢?(10分)

试题详情


同步练习册答案