题目列表(包括答案和解析)

 0  318189  318197  318203  318207  318213  318215  318219  318225  318227  318233  318239  318243  318245  318249  318255  318257  318263  318267  318269  318273  318275  318279  318281  318283  318284  318285  318287  318288  318289  318291  318293  318297  318299  318303  318305  318309  318315  318317  318323  318327  318329  318333  318339  318345  318347  318353  318357  318359  318365  318369  318375  318383  447348 

2. - If he works harder, he ________ to succeed in science.

-Yes. He is _______ diligent than clever. 

A. hopes; much more         B. wishes; no more

C. promises; more          D. will be able; rather

试题详情

1. Don’t worry. You’ll ________ after such a bad disease.

   A. take up            B. pick up

C. put up              D. give up

试题详情

49. stops  50. minutes’  51. left / left-hand   52. part  53. corner

[书面表达]

One possible version:

Some students think that it is very important to have an exam. If so, we know the results of our studies, and the exams also make us study hard.

However, other students don’t think so. They say if they get high marks in the exams, they are very excited. But when they fail, they will be in very low spirits. What’s worse, they don’t usually take part in other extra-curricular activities. If the exams are prohibited, we don’t have to worry about the marks. In that case, we can choose the subjects we like, take part in more activities and learn more through social practice, which will greatly benefit us in the future.

In my opinion, it is. But our exams should be reformed. It should test not only our knowledge, but also our practical abilities.

试题详情

44. Excuse  45. direction  46. steps  47. going     48. parked

试题详情

42.A。文章的最后一段的最后一句“of course to know what kind of books to read is also important”暗示了后面应该涉及到孩子应该读什么样的书。因此,A项正确。

试题详情

39.B。由文章的第三段可知。选项A、C没有提到;D项的表述不符合原文。

试题详情


同步练习册答案