15.A bright child .
A.also needs practice to be an automatic reader
B.always achieves great success in comprehension tests
C.becomes an automatic reader after learning how to read
D.is a born automatic reader
14.The Illinois study shows that the automatic reader’s high speed .
A.costs him a lot of work B.affects his comprehension
C.leads to his future success D.doesn’t affect his comprehension
13.The first paragraph tells us .
A.what automaticity is B.how accuracy is acquired
C.how a child learns to walk D.how an athlete is trained
12. A 主旨大意题。纵观全文可知答案选A。
D
Reading is the key to school success and, like any skill, it takes practice. A child learns to walk by practising until he no longer has to think about how to put one foot in front of the other. A great athlete practises until he can play quickly, accurately, without thinking. Tennis players call that ”being in the zone.” Educators call it “automaticity”.
A child learns to read by sounding out the letters and decoding the words. With practice, he stumbles less and less, reading by the phrase. With automaticity, he doesn’t have to think about decoding the words, so he can concentrate on the meaning of the text.
It can begin as early as first grade. In a recent study of children in Illinois Schools, Alan Rossman of Northwestern University found automatic readers in the first grade who were reading almost three times as fast as the other children and scoring twice as high on comprehension tests. At fifth grade, the automatic readers were reading twice as fast as the others, and still outscoring them on accuracy, comprehension and vocabulary.
“It’s not I.Q. but the amount of time a child spends reading that is the key to automaticity,” according to Rossman. Any child who spends at least 3.5 to 4 hours a week reading books, magazines or newspapers will in all likelihood reach automaticity. At home, where the average child spends 25 hours a week watching television, it can happen by turning off the set just one night in favor of reading.
You can test your child by giving him a paragraph or two to read aloud—something unfamiliar but appropriate to his age. If he reads aloud with expressions, with a sense of the meaning of the sentences, he probably is an automatic reader. If he reads haltingly, one word at a time, without expression or meaning, he needs more practice.
11. C 细节理解题。从文中第四段中“Being a fisherman makes me a member of a wonderful group of people extending to all walks of life.”可知答案选C。B太绝对,而且句意也不符合文意。
10. D 细节理解题。文中第六段“I slowly developed an understanding of fishing. My boss, Ric Horst, took me back to the Shoshone, and I managed to bring in a 19-inch cutthroat trout.”可知答案。
9. B 细节理解题。从文中第一段可知答案。
12.What is the purpose of the writing?
A. To describe the writer’s experience and understanding of fishing.
B. To explain the reason why so many Americans like fishing.
C. To make others understand the industry of fishing.
D. To express his opinions about fishing in different time of the year.
[答案与解析]
11.According to the author, ______.
A. people can get to know VIPs when fishing
B. people can smooth away all the troubles by fishing
C. fishing is a way of communication
D. fishing is a way of life for most American people
10.The writer came to understand the real meaning of fishing ______.
A. when he was reading “The Pearl” by John Steinbeck
B. when he went fishing with his grandfather at Lake Mitchell
C. after he had spent 16 years on the rivers and lakes of Alabama
D. after he went fishing with his boss, Ric Horst on the Shoshone
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com