【题目】
Trip1 Luoji Mountain
Bring your strong shoes for the hiking in a beautiful area of Luoji Mountain. You can find many kinds of wild flowers in this area.
Time: July 23~July 26 Tel:3598432
Adult:$120.00 Child:$60.00
Trip2 Beihai Park
This is a beautiful park with different kinds of plants. Take your digital camera and enjoy the great sights here. It is a good place for fishing.
Time: July 21~July 22 Tel:3597543
Adult:$20.00 Child: Free
Trip 3 The Big Valley
Put on your warm clothes, and come for a night walk along the Big Valley. Many of the animals you will see on this trip can only be seen at night.
Time: July 15~July 21 Tel :3497243
Adult:$180.00 Not for children
Trip 4 The Beautiful Lugu Lake
Wear your sun hat and enjoy wonderful sunshine. You can take the boat to different islands for sightseeing.
Time: July 20~July 29 Tel:3497432
Adult:$200.00 Child:$100.00
【1】Nick has a vacation for 2 days. He can go _______.
A. hiking in the mountain B. fishing in the park C. swimming in the lake
【2】Mr and Mrs. King want to stay in Luoji Mountain with their seven-year-old son and eleven-year-old daughter. They need to pay _______ for the trip.
A. $240 B. $300 C. $360
【3】Lily likes the animals which can only be seen at night. Which of the following is her best choice?
A. Trip 2. B. Trip 3. C. Trip 4.
【4】You’d better take _____ for the sightseeing in Trip 2.
A. a sun hat B. a digital camera C. warm clothes
【5】You should call _____ if you want to enjoy the sunshine in one of the trips.
A. 3497432 B. 3497243 C. 3597543
【答案】
【1】B
【2】C
【3】B
【4】B
【5】A
【解析】试题分析:本文是四则旅游广告,公告了各行程里景点的特色,旅行时间、联系电话及票价等等。
【1】D 推理判断题。题意:尼克想要度假两天,他可以去哪儿?A. hiking in the mountain山里徒步旅行;B. shopping in the mall购物中心购物;C. swimming in the lake湖里游泳;D. fishing in the park公园里钓鱼。由第二格里Trip 2可知,时间是Time: July 21~July 22七月二十一、二十二日两天,由本则广告里的:It is a good place for fishing.可知北湖公园是一个钓鱼的好地方。故选D。
【2】C 推理判断题。题意:金夫妇要带着他们七岁的儿子和十一岁的女儿在螺髻山停留。他们需要付多少钱?A.$240;B.$300;C.$360;D.$350。由第一则广告里的:Adult: $120.00 Child: $60.00可知,成人票价120美元,儿童票价60美元,两个成人两个小孩子:120*2+60*2=360.故选C。
【3】B 推理判断题。题意:莉莉喜欢只能在夜间看到的动物。她最好选择哪一个?A. Trip 2;B. Trip 3;C.Trip 4;D. Trip 1。根据第三格里的:Many of the animals that you will see on this trip can only be seen at night.可知,大峡谷有许多在夜间才可以看到的动物。因此她可以去大峡谷,即Trip 3。故选B。
【4】B 细节理解题。题意:在Trip 2观光中,你最好带上什么?A. a sun hat太阳帽;B. a digital camera数码相机;C. warm clothes暖和的衣服;D. swimming suits游泳衣。由Trip2的第二句:Take your digital camera and enjoy the great sights here.可知,在北海公园观光,最好带上照相机。故选B。
【5】A 细节理解题。题意:如果你想要在其中一次旅行中享受阳光,你应该打哪一个电话?A. 349-7432;B. 349-7243;C. 359-7543;D. 359-8432。由Trip 4的第一句:Wear your sun hat and enjoy wonderful sunshine. 可知在泸沽湖旅游可以享受阳光,其联系电话是349-7432。故选A。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达。
根据提示写一篇短文,70个词左右。
提示:1. 林涛和王军是邻居,他们每天一起乘地铁上学、回家,在学习上也互相帮助,他俩是好朋友;
2. 今天是星期天,他们不去上学,他们去动物园;
3. 从他们住的居民楼到动物园有10千米,所以他们坐公共汽车去;
4. 动物园里动物很多,他们玩得很高兴。
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】完型填空
Emma liked to help Grandma in her garden (园圃). She was _________ in all the things in the garden and always had lots of questions to ask.
“Why do you have big rocks in your garden, Grandma?” Emma asked _________ she was watering lettuce. Grandma was doing some digging. “Keep your eyes open,” she said, “One day you will see why.”
Emma looked at the rocks every time she went into Grandma’s garden. They just sat there, as if (似乎) they were waiting _________her to find out their secret.(秘密).
One morning Emma went into Grandma’s garden to _________ tomatoes. It had rained the night before, so it was a bit _________ . But now the sun was shining warmly. _________ Emma stopped and looked. On a big rock near her sat two beautiful yellow –and-black butterflies (蝴蝶). As Emma watched, the butterflies were ready to fly, soon they flew away. Emma looked closely at the rocks. But they looked _________ special. Emma touched one. She smiled. She picked the tomatoes quickly and ran back into Grandma’s house.
“I know why you have big rocks in your garden, Grandma!” she called. Grandma laughed. “This cool morning gave you the answer, _________ it?” She said. “Yes,” said Emma. “I saw butterflies sitting on the rocks, warming themselves so they could fly.” “That’s it,” said Grandma. “They can’t fly when their bodies are cold.” “I wonder how they know the sun warms the rocks,” said Emily. “ _________ mystery (奥秘)!” said Grandma.
Emma laughed. “I’ll have to work on that one,” she said. “But I know one thing, Grandma. When I grow up, I’m going to have a garden just like _________ . And it will have lots and lots of butterfly rocks!”
【1】A. interest B. interests C. interested D. interesting
【2】A. who B. what C. where D. while
【3】A. for B. with C. of D. on
【4】A. look B. pick C. grow D. water
【5】A. strong B. hot C. cold D. warm
【6】A. Finally B. Always C. Usually D. Suddenly
【7】A. nothing B. anything C. something D. everything
【8】A. does B. did C. didn’t D. doesn’t
【9】A. Other B. Others C. The other D. Another
【10】A. you B. yours C. their D. theirs
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】写作。
附中一年一度的经典诵读又要开始了。老师想通过了解同学们的一些阅读习惯后再决定推荐同学们读什么书籍。请以My reading habits 为题写篇作文,80个词左右。作文应围绕以下几个要点展开。
1. 每天什么时候读书,每周读多长时间; 2. 读什么类型的书,书的来源是什么;
3. 为什么读这种类型的书,有什么体会或收获.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 书面表达
假如你们班明天要去郊游,请根据英语提示写一则口头通知,告诉全班同学具体的安排。请你根据下表所列的内容要点,写一篇口头通知。词数70左右。
Place | Time | Activity | Tip |
West Hill | Next Saturday meet:7:00 leave:7:30 return:4:00 | climb hills go fishing … | Take proper clothes … follow traffic rules be careful |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解。
In the USA or(或者) Canada, on Sundays all people like to go out for a picnic. They often ask their good friends to go with them. They take many things(东西) with them, like glasses, kites, knives, some nice food and some nice drinks. Sometimes(有时), they take their dogs with them. They often have their food in a park, on a farm or sometimes at the foot of(在……脚下) a hill. They are usually happy there.
根据短文内容,判断下列句子是否正确,对的写(A),错的写(B)。
【1】People in the USA don’t like to go out for a picnic on Sundays.
【2】They often go for a picnic with their good friends.
【3】They don’t like to take dogs with them.
【4】In Canada, only(仅仅) kids have picnics.
【5】People can eat in a park in Canada.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】句子翻译
【1】他离开上海已经多久了?
【2】Sandy不知道怎样和他们保持联系。
【3】看到巨大的玻璃球在黑暗中落下真是让人兴奋。
【4】活动期间不允许我们依赖父母。
【5】英国人太有礼貌了,不会在公众场合大声笑。
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容,判断句子是否正确,对的(用“A”表示),错的(用“B”表示)。
Tom works in an office. The office is far from his home. He gets up very early in the morning. He usually has breakfast at half past six and takes a bus to work. He has lunch in the office and has supper with his family at home. After supper, he often has a walk with his little son. At seven in the evening he sometimes watches TV or movies. Tom goes to bed at ten o’clock. He likes his work very much. He is always friendly to other people. And all his friends love him, too. They are very happy.
【1】Tom is an office worker.
【2】He goes to work by bus.
【3】Tom doesn’t have supper with his family at home.
【4】Tom walks with his daughter after supper.
【5】Tom is kind to his friends.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】任务型阅读。
It is said that about half of the people in China smoke. Many young boys and girls have the habit of smoking, though they are middle school students.
More and more people have come to realize(认识到) how serious this problem is. But they are never bored with it. (1) Some people think it is a kind of fashion(时尚), some think it is a great fun. Smoking causes many illnesses. A lot of people always cough (2) smoking. The most serious illness caused by smoking is lung cancer(肺癌). At the same time smoking is a waste of money. Besides, careless smokers may cause dangerous fire.
As we know, (3) 吸烟有害于我们的健康。In order to keep healthy, we should get rid of the bad habit of smoking. Please stop smoking at once.
【1】将(1)句划线部分译成汉语:___________________________
【2】在(2)句的空白处填入适当的词组(2个单词)使句意完整、上下文通顺:_________________________________________________________________
【3】将(3)句划线部分的汉语译成英语:_______________________
【4】 列出短文中提到的吸烟的至少两点危害:
________________________________________________________________________
________________________________________________________________________
【5】该篇文章的最佳题目是:________________________________________
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com