精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
6.
46.You can't playBin the ball games club.
A.basketball    
B.baseball  
C.tennis
47.You can learn about Kung fu onB
A.Saturday morning   
B.Saturday evening   
C.Sunday evening
48.Who can join the roller skating club?B
A.Mary,a five-year-old girl.
B.Jim,Mary'sbrother,a ten-year-old boy
C.Mr.Green,Mary's father
49.What does the underlined word"Cyeling"mean?C
A.Going on foot
B.Travelling by car
C.Going by bike
50.Which of the following is NOT true?A
A.You can play football on Saturday in the ball games club.
B.You can have many friends in the roller skating club.
C.You can call the Kung fu club at 9763254.

分析 本文是四个俱乐部的广告,详细介绍了各个俱乐部的活动,时间,地点和联系方式的消息.

解答 46.B细节理解题.根据一个广告的we have basketball,football and tennis for you可知你不能在球类俱乐部打棒球,故选B.
47.B细节理解题.根据第四个广告的时间Sunday evening:6:00-8:00可知你可以正在周六傍晚去学功夫,故选B.
48.B细节理解题.根据第二个广告的students are 6-16 years old可知10岁的孩子可以去这个俱乐部,故选B.
49.C细节理解题.根据第三个广告的Let's go out with our friends on our bikes可知这个活动是骑自行车出去,故选C.
50.A细节理解题.根据第一个广告的时间Sunday可知是不能在周六去这个俱乐部的,故选A.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

19.Do you feel(51)tired(累的) of the same old daily life?"Survival Holiday"is for children to go into the lonely place for exciting activities.Our company will take children into the great outdoors(52)without(没有) their parents this summer.
Why do people like"Survival Holiday"?Because they think being(53)close(接近) to nature is good for children.Many children in big cities spend all time(54)watching(看) TV and playing computer games.And parents(55)care(关心) too much about them."Survival Holiday"can(56)bring(带来) them an important change.
The survival activities will improve the children in many ways.(57)Even(甚至) years later,they will still (58)clearly(清晰地) remember what they have learned.Some have learned how to work with the(59)teammates(队友们).Some have learned to keep calm in difficult times.(60)Others(其他) have learned how to keep safe.All these skills will help them a lot in their lives.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.你会觉得这个节目令人兴奋,除非你不是体育爱好者.
You might find this programme excitingunless you are not a sports lover.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

14.
John Smith
Family doctor
Smith's Health Office
10 Kent Street,Singapore
Tel:42356777
 
Chen Limei
Volleyball coach
National Volleyball Team
E-Mail:chenlm@nvt.com.cn
 
Tim Miller
Salesman
Sunnylife Supermarket
1324 Stone Street,Toronto
Tel:556-6667
E-MAIL:tim@sunnylife.com
Mark Woodhouse
Lawyer
TRUST LAW OFFICE
123 Brown Street,New York
Tel:423-5567
56.John Smith isC.
A.a lawyerB.a coachC.a doctorD.a salesman
57.B does NOT have a phone number.
A.John Smith B.Chen Limei
C.Tim Miller D.Mark Woodhouse
58.You can buy your sister something for Children's Day inC.
A.Smith's Health OfficeB.Trust Law Office
C.Sunnylife SupermarketD.National Volleyball Team
59.Bob has some business trouble.He canC to ask a lawyer for advice.
A.call 423-5567B.call 556-6667
C.call 42356777D.e-mail to chenlm@nvt.com.cn
60.The materials we read above areB.
A.ID cardsB.name cardsC.student cardsD.library cards.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

1.
The most wonderful Game of the year.
Meet our school basketball stars Basketball Court.
3:00pm-5:00pm
Tel:375-7682
Water Sports
It's really cool!Xingsha Beach
The whole afternoon
Tel:375-7442
Talent Show
Are you goog at singing,dancing,acting or playing the guitar?
Come and show yourself!
Music Hall
7:00pm-9:00pm
Tel:375-9876
Chess is fun!
Different kinds of chess
Who will win at last?
Chess club
8:00am-10:30am
1:00pm-3:30pm
Tel:375-7465
46.You can have water sportsA.
A.at Xingsha Beach
B.at the music hall    
C.at the basketball court
47.You'd better callC to show your singing talent (天才).
A.375-7682   
B.375-7442          
C.375-9876
48.You canC either in the morning or in the afternoon.
A.watch the basketball game
B.go to the talent show  
C.have the chess competition
49.If you want to see the school basketball stars,you can go atB.
A.8:00am-10:30am    
B.3:00pm-5:00pm     
C.7:00pm-9:00pm
50.The above content is most probably aC.
A.movie   
B.concert            
C.advertisement.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

11.father  game  map  daughter  hair   shame  watch  thank  hand  what 
26./e?/game
27./ɑ:/father
28./e?/hair
29./?:/daughter
30./?/map
31./h/hand
32./w/what
33./∫/shame
34./t∫/watch
35./?/thank.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.选出单词中不同类的一项(  )
A.tableB.sofaC.clockD.bookcase

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.米勒先生精通多门语言.
Mr Miller isgoodat languages.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.-Can youlend(借)me your ruler,Tom?I forget to bring mine.
-Sure.Here you are!

查看答案和解析>>

同步练习册答案