精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
1.
The most wonderful Game of the year.
Meet our school basketball stars Basketball Court.
3:00pm-5:00pm
Tel:375-7682
Water Sports
It's really cool!Xingsha Beach
The whole afternoon
Tel:375-7442
Talent Show
Are you goog at singing,dancing,acting or playing the guitar?
Come and show yourself!
Music Hall
7:00pm-9:00pm
Tel:375-9876
Chess is fun!
Different kinds of chess
Who will win at last?
Chess club
8:00am-10:30am
1:00pm-3:30pm
Tel:375-7465
46.You can have water sportsA.
A.at Xingsha Beach
B.at the music hall    
C.at the basketball court
47.You'd better callC to show your singing talent (天才).
A.375-7682   
B.375-7442          
C.375-9876
48.You canC either in the morning or in the afternoon.
A.watch the basketball game
B.go to the talent show  
C.have the chess competition
49.If you want to see the school basketball stars,you can go atB.
A.8:00am-10:30am    
B.3:00pm-5:00pm     
C.7:00pm-9:00pm
50.The above content is most probably aC.
A.movie   
B.concert            
C.advertisement.

分析 这是几个活动的广告,篮球赛,水上运动,才艺秀和象棋比赛.

解答 46.A细节理解题.根据Water Sports  It's really cool!Xingsha Beach可知你可以在星沙海滨玩水上运动,故选A.
47.C细节理解题.根据Talent Show 的电话Tel:375-9876可知你要展示你的才能开通拨打这个电话联系,故选C.
48.C细节理解题.根据Chess is fun!的时间8:00am-10:30am   1:00pm-3:30pm可知你可以在上午或下午进行象棋比赛,故选C.
49.B细节理解题.根据第一栏的The most wonderful Game of the year.Meet our school basketball stars Basketball Court.和时间3:00pm-5:00pm可知你要想看篮球明星应该在下午3点到5点去,故选B.
50.C细节理解题.根据文章内容可知只是几个广告,故选C.

点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.-Tony,will you                 the graduation ceremony tomorrow afternoon?
-Sure.And my parents will go,too.(  )
A.attendB.arriveC.affordD.achieve

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.因为大风,我们走得很慢.
Wewalked slowly because of the strong wind.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.几个月前,我们对小苹果是这首歌很感兴趣.
Wewere interested in the song Small Apple.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

16.
Train NumberLeaving BeijingArriving at XiangtanPrice (Yuan)
T23906:2622:11198
T6116:3109:18190
K47119:2615:50180
54.Which train takes the least time?A
A.T239.B.T61.C.K471.
55.If Li Ying and her parents take K471back to Xiangtan,how much will they have to pay for the tickets?C
A.570yuan.B.594yuan.C.540yuan.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

6.
46.You can't playBin the ball games club.
A.basketball    
B.baseball  
C.tennis
47.You can learn about Kung fu onB
A.Saturday morning   
B.Saturday evening   
C.Sunday evening
48.Who can join the roller skating club?B
A.Mary,a five-year-old girl.
B.Jim,Mary'sbrother,a ten-year-old boy
C.Mr.Green,Mary's father
49.What does the underlined word"Cyeling"mean?C
A.Going on foot
B.Travelling by car
C.Going by bike
50.Which of the following is NOT true?A
A.You can play football on Saturday in the ball games club.
B.You can have many friends in the roller skating club.
C.You can call the Kung fu club at 9763254.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.
name,clothes,be,sing,from,guess,look,who,they,different,same
Lucy and Lily are my friends.They come  (76)from America.They are twins (双胞胎)-they look the  (77)same.They like to be in the same  (78)clothes.And they are in the same class,too.But sometimes (有时) they are  (79)different.Lucy likes reading books but Lily likes  (80)singing songs.Lucy has many books,and Lily has lots of CDs (唱片).
Miss White is  (81)their English teacher.Sometimes she can not tell Lucy from (分辨) Lily.
"What's your  (82)name?"she asks one of them.
"Lily Brown,Miss White."
"How old are you?"
"We  (83)are nine,"say Lily and Lucy.
"(84)Who is the older (年长者) of you two?"
"Don't tell her.Let her (85)guess,big sister,"says Lucy.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.
37./b??/B
38./d?g/AB
39./b?g/D
40./bed/A
41./bred/C.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

11.Having some  hobbies (爱好) can make our life colourful,so don't always sit in front of your desk!

查看答案和解析>>

同步练习册答案