分析 会打网球的孩子
当他还是一个小孩,阿瑟•阿什经常站在网球场树边看那些球员.一个球员将球打回去,小阿瑟挥舞着手臂就像他正在打网球:他认为"我确定我能重重的击球."
阿瑟住在里士满,弗吉尼亚一个大花园附近.他的爸爸是花园的管理人,他看管花园并且确保每个事物都是好的.阿瑟和他的哥哥和父亲一起住.
阿瑟当他七岁的时候被允许在公园玩耍,他很小但是爱运动.公园有一个游泳池,网球场和棒球场,阿瑟花了很多时间在那里玩耍,他擅长运动,但是他从不打网球.
他经常看网球运动员,有时有一些网球课,阿瑟看的更认真,上课的年轻人注意到阿瑟,他叫罗纳德
罗纳德问阿瑟是不是想要学打网球.阿瑟很兴奋.不久他与罗纳德来回打球.阿瑟打得很快很用力.罗纳德能看出阿瑟会成为一名好的网球球员.他十岁的时候,阿瑟赢得了锦标赛,许多年长的球员去公园尽力去赢得奖章,但是阿瑟打败了他们.他成名了,被称作"会打网球的孩子"
阿瑟成为美国非裔的成功的网球运动员之一,他在全世界打网球并获胜.阿瑟不仅仅是一名很棒的网球球员,他创办了一个项目,给那些在城市的孩子一个机会去学怎样去打网球.他关心人们.他经常说对每个人来说公平是多么重要.
解答 61.答案:He often stood against a tree and watched the players onthe tennis court.细节理解题.根据When he was a little child,Arthur Ashe often stood against a tree and watched the players on the tennis court可知当他还是一个小孩,阿瑟•阿什经常站在网球场树边看那些球员,故答案是He often stood against a tree and watched the players onthe tennis court.
62.答案:He was small and athletic.细节理解题.根据Arthur was allowed to play in the park when he was seven years old.He was small and athletic可知七岁时,他很小并且擅长运动,故填He was small and athletic.
63.答案:Sometimes there were tennis lessons being given,and Arthur would watch even more carefully.细节理解题.根据Sometimes there were tennis lessons being given,and Arthur would watch even more carefully可知是因为当有网球课的时候,阿瑟看的更仔细,网球老师才注意到他,故填Sometimes there were tennis lessons being given,and Arthur would watch even more carefully
64.答案:Arthur was very fast and hit the ball hard.细节理解题.根据Arthur was very fast and hit the ball hard.Mr.Charity could see that Arthur would grow up to be a good tennis player.可知阿瑟移动很快并且击球很重.罗纳德能看出阿瑟会成为一名好的网球球员,故填Arthur was very fast and hit the ball hard.
65.答案:He not only succeeded in playing tennis but also gave children living in cities a chance tolearn how to play tennis.推理判断题.根据He played and won all over the world.Arthur Ashe was more than an amazing tennis player,though.He started a program that gave children living in cities a chance to learn how to play tennis可知他不仅在网球方面成功,并且给那些在城市的孩子一个机会去学怎样去打网球,故答案是He not only succeeded in playing tennis but also gave children living in cities a chance tolearn how to play tennis.
点评 快速的阅读,了解文章大意,然后根据题目找到相应的细节回答问题.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| A.Hi,where are you from? B.Hello,who's calling? C.You should learn from them. D.Dear listeners,who can give him some suggestions? E.Why not have a good talk with her? F.You shouldn't argue with your mom. G.What's your problem? |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | put on | B. | get on | C. | decide on |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | bring out | B. | bring in | C. | bring up |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com