精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
2.
51.If you want to rent a house,you can callB.
A.555-6238
B.555-7843
C.555-9767
52.Blost a small,black and white dog.
A.Zig zag                  
B.Gus.Reward
C.Mark
53.If Mr.Green wants to see Ice Age 3D with his wife,he will payAdollars.
A.40                      
B.30                      
C.20.

分析 本文是几个广告,出租分钟,寻狗启示,出租车司机招聘和电影Ice Age 3D.

解答 51.B细节理解题.根据第一个租房子的广告的电话555-7843 可知你要租房子可以和这个电话联系,故选B.
52.A细节理解题.根据第二个广告的Call Gus.Reward at 555-6238 可知 Gus.Reward 丢了一条小狗,故选A.
53.A细节理解题.根据第四个广告的价格可知成人每人20元,格林先生和太太需付40元故选A.

点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.-Do you get up at seven o'clock?
-No.Itakea shower at seven.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.-Look at you,Sandy!Your blue blouse with flowersfits/matches(配) you very well!You are so pretty!
-Thank you,Kate!

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.It's getting dark.Please _____ the light.(  )
A.turn onB.turn offC.turn down

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.
look  dictionary  but  under  three  they  not  bed  father  be  blue  how
Hello,everyone!I (96)am Peter,this is my room.(97)Look!A bed and a desk are in my room.A quilt is on the (98)bed and it's white.Two basketballs are (99)under the bed.
My desk is (100)blue.On the desk are my backpack,my (101)dictionary and my clock.Two pens,(102)three pencils and some books are in the backpack.My keys are in the drawer and you can't see (103)them.
What is on the sofa?Is it a cat?Oh,(104)no.It's my mother's hat.Where is my ID card?It's in my (105)father's room.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.She can dance.(改为选择问句)
Canshe danceorsing English songs?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.-I'm not sure                     to the party?
-Why not take the bus?(  )
A.what goB.where goC.how to goD.when to go

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

13."The Princess and the Frog"is a warm and enjoyable cartoon by Disney.It tells the story about a girl who makes her dreams come true through hard work.
Tiana is a waitress.She has a dream of owning a restaurant.In order to realize the dream,she works hard.She knows that it is useless to wish on a star.She never sits in a castle waiting for a prince to come and save her.Tiana's plans for success go wrong when she meets a talking frog.The frog happens to be a prince named Naveen.Hoping to become human again,Naveen regards Tiana as a princess by mistake.He tells her to kiss him.Then something worse happens.Tiana turns into a frog,too.Together they look for a way to become human again.
The story is easy enough for kids to understand and it provides us with beautiful hand-drawn pictures,songs and music.Besides,there's a great lesson here:you should look for a way to make your dream come true.If there is any problem with the movie,it's only that it doesn't feel as splendid as some of Disney's other films.

36.The writer introducesC to us in this passage.
A.song
B.a Hollywood action movie    
C.a cartoon by Disney
D.a historical story
37.Tiana's dream is toB.
A.kiss a frog
B.own a restaurant
C.sit in a castle
D.find a prince
38.The lesson we can learn from"The Princess and the Frog"is thatD.
A.we should not kiss a frog
B.we should believe ourselves
C.wishing on a star will be helpful        
D.we should look for a way to make our dream come true.
39."The Princess and the Frog"isD.
A.short of beautiful pictures,songs and music             
B.as splendid as some of Disney's other films
C.too difficult to understand                           
D.educational
40.You can probably find this articleC.
A.in a science book
B.in a dictionary         
C.in a newspaper   
D.in a traveler's guide.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

14.W:Hello!Tom.I haven't seen you for a long time.Where have you been?
M:(66)A,Mrs.Green.I went to China last year.
W:(67)B
M:My parents.
W:What did your family go there for?
M:(68)D
W:In which city did you live when you were in China?
M:In Shanghai.It's a big city and it's modern,too.
W:(69)D
M:It's not too cold in winter but it's very hot in summer.
W:Do you like the weather there?
M:(70)C But I like the city very much.
W:Are you going there again?
M:Yes.We are now on a holiday.We will go back to China next month.

66.A.Hello         B.Good morning        C.I'm fine         D.See you
67.A.How did you get there?
B.Who did you go there with?
C.When did you go there?
D.Which city did you visit?
68.A.We went there by air.
B.My parents paid more than $5,000for the flight.
C.We had fun during the flight there.
D.My parents went there to work in a college.
69.A.What do you think of the people in Shanghai?
B.Does it often rain in summer?
C.How do you like the buildings in Shanghai?
D.What's the weather like in Shanghai?
70.A.Yes,I do.
B.I love it very much.
C.No,I don't.
D.I don't know.

查看答案和解析>>

同步练习册答案