精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
15.Bike Rentals (租赁)
PlacesZoo Station
We are directly at the Zoo train station,facing the parking area.You'll find us just past the main entrances (入口) opposite the Zoo entrance.
Alexanderplatz
We're right under the TV tower.If you're facing the entrance of the Tower,walk to your right around the corner.
Open Hours9:30-18:00
Rental Prices1/2Day﹩7
One Day﹩12
2nd Day﹩10
Please call 650-968-3575for bike rentals.
41.Where is Alexanderplatz?B
A.Near the Zoo entrance.
B.Under the TV tower.
C.In the parking area.
D.At the train station.
42.When can we rent a bike?C
A.At 6:30.   B.At 8:00.   C.At 14:00.   D.At 21:00.
43.How much is it if you keep the bike for one day?C
A.﹩7.   B.﹩10.   C.﹩12.   D.﹩22.

分析 这是一个自行车出租的广告,包括地点,价格,联系方式等信息.

解答 41.B  细节理解题.根据第一栏的We're right under the TV tower可知Alexanderplatz在电视塔的下面,故选B.    
42.C  细节理解题.根据时间一栏的9:30-18:00可知时间是上午九点半到下午六点,故选C. 
43.C  细节理解题.根据价格一栏可知租一天是12元,故选C.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.As a foreign student,I live with a happyfamily.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

3.When I was seventeen,I found a watch while walking down the hallway of my high school.As I picked it up,greed(贪婪) suddenly came over me and I decided to keep it.
When I got home from school,I found my mother cooking dinner in the kitchen.I proudly held out my prize for her to see.Mom was angry that I had kept the watch instead of turning it in.Mom then ordered me to drive straight back to the school and take the watch to someone at the office.I started to argue,but after taking a good look at the serious expressions on Mom's face,I realized it would get me nowhere.
As time passed,I forgot all about the watch until four years later.
While I was attending college,I had managed to get a job at a supermarket pushing carts(推车) off the parking place.One morning,I found a checkbook(支票簿) that had been left in a shopping cart.Immediately,I gave it to the boss there so that the customer who had lost it could pick it up.
Later,as I was outside pushing carts,a man came up to me and told me that his wife had left their checkbook in a shopping cart the night before.When he told me his name,I realized he was the owner of the checkbook I had found.I explained to him that he could go inside and get it back at the service desk.
The look on the man's face was gratitude(感恩).He pulled out his wallet and offered me some money,but I refused.I was proud of myself,prouder than I had been in a long time,and I wasn't about to let something like money destroy that.
Suddenly,the lesson my mom had taught me that day came into focus.Mom wanted to make sure that her son would always be honest.Because of her,I did the right thing when I found that checkbook.Because of her,I had got a feeling of self-worth that no amount of money could buy.
34.What did the writer realize after looking at his mom's face?D
A.His expression wasn't natural     
B.His watch impressed her deeply
C.His prize made her feel proud     
D.His argument made no sense.
35.What does the underlined word"that"refer to in Paragraph 6?B
A.cash             
B.pride            
C.gratitude            
D.shyness
36.From the passage,we know that the writerB
A.did a part-time job at a supermarket   
B.found the owner of the checkbook
C.guided cars at the parking place      
D.led the man to the boss at the service desk
37.The best title for the passage may beC
A.Looking for the loser             
B.The way to realize Self-Worth
C.Getting away with greed          
D.Doing the right thing.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

3.
A.We value your opinion
B.For your children
C.For your pleasure time
D.For your safety and convenience
E.Meals and drinks
F.History and culture
We welcome you aboard Air China Flight and will do our best to make your trip comfortable and enjoyable.
56.D
To begin the trip,we would like to draw your attention to some safety.Seat belts must remain fastened while the"Fasten seatbelts"sign is on.It is advisable to keep them fastened at all times while seated.All flights are non-smoking.The use of mobile telephones is now allowed when the airplane is on the ground and"the fasten seatbelts"sign is turned off.During the flight the use of CD and DVD players is now allowed.
57.C
To help you enjoy your trip,we provide newspapers and magazines.On our MD-11and Boeing aircraft,we are also pleased to provide music and video programs.On Air-bus A321/320/319,aircraft route maps and short videos are shown.
58.B
Special reading material is provided for children and on longer flights there are also video programs for them.On long-distance flights,first-time flyers between the ages of 2and 15can join our Kid Club.
59.E
During most flights we serve you a tasty meal with drinks.Beer,wine and other drinks are served free of charge.Coffee,tea and juice are served free of charge on all flights of over 35minutes.
60.A
In this magazine you'll find a special form for your comments about our service.Kindly return the form to our crew or any Air-China office.You can also fax it (+358-(0)89819-7729)or send your comments by e-mail to feedback@airchina.com.We are pleased to answer your questions during the flight whenever possible.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

10.阅读下面短文,把A-D四个句子填入文中空缺处,使短文内容完整、正确,然后完成第75小题.
The"Ant Tribe (蚁族)"are those who were born in the 1980s now live in the underdeveloped places of big cities.(71)D  They often change their jobs and their average salary is below 2,000yuan.They are called"Ant Tribe"because they have the same characters as"ants":living together,clever,hardworking but unknown and low-paid.
Deng Kun is a member of the"Ant Tribe".When he was in college studying math,he imagined himself working for a company like IBM.(72)C
(73)B"My parents would never say anything about my money,"he said."But I sometimes talk with my friends about whether it has been worth it-----we worked so hard in college and now I get money less than some of my classmates who did not finish middle school."
(74)A They don't want to go back.They prefer a single bed in Beijing to a house in their hometown.They are looking forward to bright future.We wish their drams would come true.

A.Most members of the"Ant Tribe"are more than twenty.
B.Zhang Haijian studies physics,but he is now working as a waiter,making only 1,500yuan a month.
C.Instead,he has spent his time after graduation in a dark and small room in outside parts of Beijing,playing video games or trying to wait for a job as a salesman.
D.Most of them come from the countryside,and they are mostly young graduates who have finished their high education in the past few years.

75.Which of the following is NOT true.C
A.The"Ant Tribe"live in the underdeveloped places of big cities.
B.The"Ant Tribe"are clever,hard-working but unknown and low-paid.
C.Li Hui was born in 1982and now works in IBM.He is a member of the"Ant Tribe".
D.Zhang Haijian sometimes feels depressed,because he gets less money.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.-Mum,how about having a picnic this weekend?
-OK.It____great.(  )
A.soundsB.feelsC.looksD.smells

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.On snowy days,a driver must drive as_________as possible.(  )
A.carefullyB.more carefullyC.carefulD.more careful

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.一You look worried.What's the matter?
一I have some problems with my parents.I really don't know______.(  )
A.who to speakB.who speaks toC.who to speak toD.who speaking to

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

5.You are visiting the Eiffel Tower in France,but the next second you are in Thailand.Then,suddenly you may have dinner with Barack Obama in America.But you are not dreaming.This is what might happen in the near future.With the help of virtual reality (VR,虚拟现实) technology,a lot of changes are taking place in our life.
VR is a computer technology that makes an environment and allows users to see and even interact (互动) with it.Just wear a pair of VR glasses joined to your computer and you can experience a lot of things without stepping out of your room.
"The most interesting part of VR is that it offers an immersive experience,"said Wang Bing,leader of the Chinese entertainment company Funshow."That's why VR movies are popular among users.You become a part of the story."According to the Report on Chinese VR Users'Behavior last month,over 960,000people in China have bought VR products and 83.2percent of them have watched VR movies.
VR can also be used in some other ways.It can help to train workers before they have to work in highly dangerous environments.VR also helps patients with acrophobia (恐高症) by making them think they are standing on the top of a tall building.
However,VR technology still has a long way to go.Users report feeling sick while wearing VR glasses.Maybe it could take a period of time for VR to be widely used around the world.
41.With a pair of VRC,users can experience many things at home.
A.eyes              
B.shoes          
C.glasses            
D.ears
42.The underlined word"immersive"meansB in Chinese.
A.惊险刺激的      
B.身临其境的     
C.虚幻缥缈的       
D.神妙莫测的
43.VR movies are very popular because they make the usersC.
A.become much healthier          
B.stand on the top of a tall building
C.become a part of the story         
D.work in dangerous environments
44.To be widely used,VR glasses must solve the problem ofA.
A.making people feel sick          
B.providing unreal environment
C.costing too much money         
D.taking a long time to join to the computer
45.The best title of the passage may be"B".
A.Traveling with VR              
B.VR Changes Our Life
C.VR Movies Get Popular         
D.VR Needs to Be Developed.

查看答案和解析>>

同步练习册答案