分析 文章大意:这篇短文主要介绍了专家预测了1000年后人们的面貌会变成什么样子.由于环境的影响及人为的干预,相对于现在的人类,以后人们的身高会增加,胳膊和手指将会比我们现在的胳膊和手指长的更长.因为现在有了电脑的帮助,人类的大脑使用几率就会变小,所以大脑体积将会变小.将会有大眼睛和小嘴巴.而且可能有较少的牙齿,大眼睛小嘴等.其他器官也都会发生改变.
解答 42.D,推理判断题.由文章可知未来我们"larger eyes and smaller mouths"大眼睛,小嘴巴,"have more wrinkles"更多皱纹,所以选择D
43.C,推理判断题.文章提到"maybe because computers will help us memorize and think most of the things"是因为有电脑帮我们记忆,所以大脑将变小,所以选择C.
44.A,推理判断题,文中提到"Evolution (进化) has changed our bodies and faces over thousands of years,and it's still happening"进化一直在发生,也就是说在古代没有电子仪器的时候也在发生,所以应该是"自然条件"选择.
45.B,推理判断题,文中提到"Here's how experts predict"未来什么样是和专家预测的,所以应该最有可能出现在科学杂志上,选择B.
点评 本文主要是说进化后人类未来的样子.题目涉及到推理判断题,要在抓住关键句子的基础上进行合理地分析才能得出正确答案,切记不能乱猜,一定做到有理有据.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| A.around B.successful C.interesting D.changed E.enough F.more G.world H.only |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Name/Address | Room Number | Single Room | Double Room | Special Advantage |
| FRISE HOTEL 222Edward Road Tel.4146433 | 120 | 25 | 35 | •French restaurant •Coffee shop •Telephone and TV set in each room •Close to the city center |
| FAIRVIE HOTEL 129Nroth Road Tel.5915620 | 450 | 12 | 18 | •Close to the airport •Telephone in each room •Asian Restaurant Garage(车库) •Swimming pool |
| ORCHARD HOTEL 233 Edward Road Tel.6416446 | 470 | 15 | 20 | •Facing First Hotel •European(欧式的) restaurant •Laundry •dry-cleaning shops |
| OSAKA HOTEL 12364Venning Road Tel.6438200 | 180 | 30 | 40 | •Air-condition(空调)rooms •Japanese and Chinese restaurants •Swimming pool •Large garden |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Moonlight Company Products for a Sale Environment | |||
| A2477-HAND SOAP You are going to love this natural soap.There are no chemicals in it.It is very good for y our hands and face. | D4545-MICROBIAL INSECTICIDE Insects (昆虫)are going to run away from our new microbial insecticide (环保杀虫剂).It is safe and natural | ||
| B2377-HOME CLEANER You are not going to need 5 or 6 chemical cleaners.You have Dr Clean!It is safe and strong,and it cleans everything in your house! | A2104-CANVAS BAG(帆布袋) You are going to say,"No paper or plastic!"You have this excellent heavy canvas shopping bag | ||
| item | code | Price | |
| Natural shampoo | T6762 | ﹩3.00 | |
| Microbial inswxticide | D4545 | ﹩2.50 | |
| Canvas bag | A2104 | ﹩4.00 | |
| Hand soap | A2477 | ﹩1.00 | |
| Home cleaner | B2377 | ﹩2.23 | |
| Postage:﹩3.50 | |||
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com