精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
15.WHERE TO STAY IN BOSWELL (YOURGUIDE TO OUR BEST HOTELS)
Name/AddressRoom NumberSingle RoomDouble RoomSpecial Advantage
FRISE HOTEL
222Edward Road
Tel.4146433
1202535•French restaurant
•Coffee shop
•Telephone and TV set in each room
•Close to the city center
FAIRVIE HOTEL
129Nroth Road
Tel.5915620
4501218•Close to the airport
•Telephone in each room
•Asian  Restaurant
Garage(车库)
•Swimming pool
ORCHARD HOTEL
233 Edward Road
Tel.6416446
4701520•Facing First Hotel
•European(欧式的) restaurant
•Laundry
•dry-cleaning shops
OSAKA HOTEL
12364Venning Road
 Tel.6438200
1803040•Air-condition(空调)rooms
•Japanese and Chinese restaurants
•Swimming pool
•Large garden
81.Ifyou want to have a walk in the garden,you can go toD.
A.the Fairview Hotel                                  
B.the First Hotel     
C.the Orchard Hotel                                  
D.the Osaka Hotel
82.Thelowest price for a double room and single room isB.
A.25                 B.30               
C.35                 D.40
83.Thehotel close to the city centre hasAroom.
A.120              B.470                  C.450                D.180
84.Ifone of your friends comes over by plane,you want to pick him up in the earliesttime,you should go toD.
A.233Edward Road                                  
B.12364 Venning Road   
C.222 Edward Road                                       
D.129North Road
85.Whichhotel faces Orchard Hotel?A
A.The First Hotel                                      
B.TheOsaka Hotel 
C.The Fairview Hotel                                     
D.No Hotel.

分析 来到博斯韦尔住哪里(我们最好的酒店)
第一酒店
222爱德华路
电话.4146433 房间数120 单人房价格25 双人房价格35
•法国餐厅
•咖啡店
•在每个房间里都设置了电话和电视机
•接近城市中心
费尔围酒店
129北路
电话.5915620 房间数450 单人房价格12 双人房价格18
•靠近机场
•在每个房间里都有电话
•亚洲餐厅
•车库
•游泳池
果园酒店
233 爱德华路
电话.6416446 房间数470 单人房价格15 双人房价格20
•第一酒店对面
•欧式餐厅
•洗衣店
•干洗店
大阪酒店
12364文宁路
电话.6438200 房间数180 单人房价格30 双人房价格40
•空调房
•日本和中国餐馆
•游泳池
•大花园

解答 81.答案D 细节理解题 由文中第四个 Large garden 可知•大花园,故选D
82.答案B 细节理解题 由文中可知 第二个宾馆价格最便宜,单人房价格12 双人房价格18,故选B
83.答案A 细节理解题 由文中 Close to the city center 可知 第一个宾馆最接近城市中心,而第一个宾馆有120间房,故选A
84.答案D 细节理解题 由文中 Close to the airport 可知 第二个宾馆靠近机场,在129北路,故选D
85.答案A 细节理解题 由文中 Facing First Hotel可知 第三个宾馆在第一酒店对面,故选A

点评 本文浅显易懂,各个小题都能在文中找到适当依据.只要认真阅读短文,注意前后联系,就能顺利完成阅读.文章所设试题主要考察细节查找,做题关键是找出原文的根据,认真核查小题和原文的异同.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.We always have a party tocelebrate (庆祝) the Chinese New Year.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

6.
Growing mushrooms(蘑菇) is probably the easiest thing you can do even if you are new to mushroom growing.It is becoming more common because restaurants are starting to create more dishes that include mushrooms.
Mushroom growing is easy.To start,you need to have a space where you are going to grow these mushrooms.It does not have to be a huge space but just enough for you to grow as many mushrooms as you need.When you have found the space perfect for you,you can start researching what kind of mushrooms you want to grow.There are a lot of mushrooms to choose from and not all of them are suitable to eat.
When you decide what kind of mushrooms you want to grow,you can start getting ready to plant the mushrooms.Sometimes you may want to hire some workers to help if you have a large mushroom farm,or if you are trying to start a professional mushroom growing business.Trying to have a business by yourself can be stressful.If you don't have enough time to spend taking care of everything yourself,dome helpers may be the best choice.
After you have started the mushroom growing,you should regularly check that your mushrooms grow properly and that they are not being attacked by any pesticides(农药) or any other animals or something that could be dangerous to them.That is the worst part of mushroom developing.Protect your mushroom farm well with a fence(围栏) or a gate so that only you and your workers can get in and out.
Mushroom growing is not difficult and it is easy to get stared in the world of farming.You will soon possibly be able to provide some of the great cooks of the world with high quality mushrooms that will be enjoyed by thousands of people all over the world.
42.According to the passage,many people begin to plant mushrooms probablyA.
A.because they are in great need.
B.because they look very beautiful
C.because they are healthy food
D.because they are very expensive
43.Which of the following is the right order of planting mushrooms?B
a.Choose suitable mushrooms.
b.Protect your mushrooms well.
c.Find some workers to help you.
d.Start to grow the mushrooms.
e.Find a place to plant your mushrooms.
A.c-a-d-b-eB.e-a-c-d-b
C.c-a-e-b-dD.e-a-d-b-c
44.It can be inferred from the passage thatC.
A.pesticides can be used in mushroom growing
B.anyone can produce high quality mushrooms.
C.after starting,you should always take care of the mushrooms
D.having a mushroom business is not so difficult
45.The best title of the passage isD.
A.Healthy mushrooms B.The value of mushrooms
C.How to choose mushrooms D.Suggestions on growing mushrooms.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

3.Evolution (进化) has changed our bodies and faces over thousands of years,and it's still happening.Here's how experts predict (预测) what people will be like in 1,000years.
We'll be about 1.83~2.13metres tall because of improved nutrition (营养) and medical science.Our arms and fingers will get longer to reduce the need to reach too far.
We'll have smaller brains,maybe because computers will help us memorize and think most of the things.
There will be larger eyes and smaller mouths.And there may be fewer teeth as softer food needs less chewing and biting.We could even get our nutrition from liquids or pills in the future.
We can expect other great changes too.Everyone will have the same shape of noses.That's because climate will have less influence on noses with the help of air conditioning and central heating.Besides,we will have more wrinkles (皱纹) as a result of looking at our electronic devices.
We also may end up with saggy (松弛的) necks because extra sun will cause loose skin.And there will be darker skin as people move around the planet and races (种族) mix.

42.According to experts prediction,which of the following pictures describes peoples'appearance in 1000years?D

43.How will people memorize and think in the future?C
A.By robots.
B.By larger brains
C.By computers.
D.By smarter brains.
44.The main reason of human evolution isA
A.Nature                           
B.Electronic device
C.development of science and technology 
D.Climate
45.Where can you probably read the passage?B
A.In a storybook        
B.In a science magazine.
C.In a travel book.
D.In a fashion magazine.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

10.近年来,志愿服务已经走进中学生的生活,志愿行为对于那些需要帮助的人和社会都有极大的好处.请以"I want to volunteer as______."为题,写一篇英语短文.
要求:1.将题目补充完整.
2.文中不得出现真实姓名和学校名称.
3.80词左右.
I want to volunteer as a teacher,which is my dream from my childhood.I like the life as a teacher.They can stay with young people even little children every day.Although it is not good-paid,which I think is not important,the importnt thing for us is to find something we'd really like to do.My favorite subject is English,and now many students hate to learn English,I wish some day I have an opportunity to be a teacher,I have some good ways to let them get good grades in English..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

20.A.用方框中所给单词的适当形式填空,每词限用一次.
first   during   safe   careful   dream
41Mydreamis to be a dancer
42.Yan Liwen was called"China'sfirstastronaut"when he returned to Earth.
43.If you read the passage morecarefully,you can understand the writer better.
44.Mike went to Hangzhou and met some friendsduring his winter holiday.
45.Many people prefer to travel by plane.They think a plane is faster andsafer than a train.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

7.Name:Off the Beaten Path
Cover price:30.00
Our price:19.80
The best-selling Reader's Digest travel book has 40% new content including over 200new sites,over 200new full-color photographs,and all-new,up-to-date maps.It focuses on more than 1,000of the United States'most overlooked must-see destinations.
Name:Container Gardens by Number
Cover price:15.95
Our price:9.49
A unique book contains 50easy-to-follow container designs.Each design provides a simple numbered planting plan that shows exactly how to create each display,with an instruction of the finished planter and in-depth plant information.The plans are easy to follow and for any type of living space or garden.
Name:Best Weekend Projects
Cover price:17.95
Our price:13.96
Choose from 80unique ideas to create an extraordinary living space.The projects are practical,as well as attractive,and will improve your home and yard and can be made in a weekend.These 80well-designed projects are presented in a clear,easy-to-follow style that addresses readers in an accessible,user-friendly tone.
Name:l80l Home Remedies(治疗方案)
Cover price:40.00
Our price:29.96
Plenty of health complaints can be handled at home.Each and every remedy will be tested by a doctor to make sure it is safe and sound.
Dozens of conditions are covered,from headaches,sunburn,bad breath,and blisters(起泡;起疮)to allergies,and hiccups(打嗝).

66.You can most probably read the passage in aD.
A.travel guide                  
B.medicine booklet
C.textbook                     
D.newspaper
67.How much money could you save if you want to buy a travel book?A
A.10.20.
B.6.46.
C.13.96.
D.19.80.
68.Which of the following could help you to deal with common diseases without a doctor?C
A.Off the Beaten Path.
B.Container Gardens by Number.
C.1801Home Remedies.
D.Best Weekend Projects.
69.Which of the following is NOT true according to the passage?B
A.Container Gardens by Number can help you improve your gardening skills.
B.Off the Beaten Path covers about 1,000famous traveling sites all over the world.
C.Best Weekend Projects may be useful for you to modify your living room.
D.1801Home Remedies is designed for home use.
70.What's the purpose of the passage?A
A.To advise readers to buy their books.
B.To advise readers to read more in spare time.
C.To share the pleasure of reading with readers.
D.To share his opinion about the books with readers.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

4.

48.How long will you travel if you go to Cayman Islands?A
A.Two weeks.
B.Ten days.
C.One day.
D.Three days.
49.Where is Betsy travelling?A
A.From Ensenada to Hawaii.
B.On Cayman Islands.
C.On beach.
D.At a shop.
50.Who is having a vacation on Cayman Island?D
A.Betsy.
B.Betsy's parents.
C.Larry.
D.Robby.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.Chinese is becoming one of the world's _________.(  )
A.the most important languageB.the most important languages
C.most important languageD.most important languages

查看答案和解析>>

同步练习册答案