精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
20.
Computer course
           This computer course is for people who don't know much and need to learn about computers.You will learn what computers are,what they can and can't do,and how to use them.
★Couse fee:75dollars
★Equipment fee:10dollars
★Time:Every Sunday in March (9:00-11:50am)
★Teacher:A famous professor of computer science
Stopping smoking course
  Do you want to stop smoking?Have you tried to stop it but failed?Now it's time to stop smoking by using the latest methods.This course will help you stop smoking.
★Course fee:30dollars
★Tune:Every Sunday in March (3:00 pm--6:00 pm)
★Teacher:Dr John Smith,who has helped hundreds of people stop smoking 
Typing course
    This course is for those who want to learn to type and those who want to type faster.You are tested in the first class and begin practicing from one of the eight different skill levels.This allow you to learn at your own speed.Bring your own paper.
★Course fee:125dollars
★Equipment fee:25dollars
★Time:Two hours each evening for two weeks in April.New classes begin every two weeks.
★Teachers:A number of the best business education teachers
 
根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内.
56.If Linda wants to take the computer course,how much should she pay?D
A.10.
B.30.
C.75.
D.85.
57.If Mr Green wants to stop smoking,he may take the courseB
A.every morning in January    
B.every Sunday afternoon in March
C.every evening  in April    
D.every Sunday morning in March
58.If you want to meet Dr John Smith,you can takeC.
A.the computer course    
B.the typing course
C.the stopping smoking course    
D.the smoking course
59.If will take youA to take the typing course in a month.
A.28hours    
B.14hours    
C.12hours    
D.2hours
60.According to the passage,which of the following is TRUE?D
A.The computer course is 3hours each time.
B.The typing course has eighteen skills levels.
C.For the stopping smoking course,you have to pay $10for the equipment
D.Stopping smoking course is the cheapest of all.

分析 本文关于三个不同课程的广告.第一条广告是计算机课程;第二个是戒烟课程;第三个是打字课程,介绍了各个课程的内容,时间和费用等信息.

解答 56.D 细节理解题.根据computer course这个表格里Course fee:75,Equipment(设备)fee:10,我们可知,课程费是75美元,设备费是10美元,一共是85美元,故选D.
57.B 细节理解题.根据第二条广告中的Time:Every Sunday in March ( 3:00pm---6:00 pm )时间,我们可以知道,如果Green先生想要戒烟,应该是三月份的每个星期天下午,故选B.
58.C 细节理解题.根据第二条广告中的Teacher:Dr John Smith,who has helped hundreds of people stop smoking,我们可以知道Dr.John Smith是戒烟课程的老师,故选C.
59.A 细节理解题.根据第三条广告中Time:Two hours each evening for two weeks in April,四月学两周,每晚两个小时,所以共28个小时.故选A.
60.D 推理判断题.根据各个广告的价格可知戒烟的费用是最低的.故选D.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

10.All living things on the earth need other living things to live.Nothing lives alone.Most animals must live in a group,and even a plant grows close together with others of the same kind.Sometimes one living thing kills another,one eats and the other is eaten.Each kind of life eats another kind of life so that it can live,and together they form (形成)a food chain (链).Some food chains are simple,while others are not.However,all food chains begin with the sun,and all food chains become broken up if one of the links(连接)disappears.
All life needs sunlight(阳光)to live on,but only plants can use sunlight directly (直接地).Plants are"factories".They make food from sunlight,water and things in the soil (土壤)and air.Plants feed all other living things.Animals can only use the sun's energy after it has been changed into food by plants.Some animals feed directly on plants,while others eat smaller animals.Meat-eating animals are only eating plants indirectly(间接地).
What about people?We are members of many food chains.We eat rice,vegetables,fruits and so on.We also eat meat and drink milk.However,people often break up food chains.They kill wild animals,fhey also make rivers,lakes and seas dirty.When these rivers,lakes and seas are polluted,the fish in them cannot be eaten.If people eat the fish,they will be sick.Each form of life is linked to all others.Breaking the links puts all life in danger.

46.How does every living thing on the earth live?B.
A.Each plant can live alone.
B.Every living thing on the earth can not live without others.
C.Each animal can live alone.
D.If living things want to live,they must kill all others.
47.Which living things can use the sun's energy directly?A.
A.Plants.         
B.Animals.
C.Both animals and plants.      
D.All living things.
48.What do plants make food from?They make food fromD.
A.water,sunlight and things in the air
B.water and things in the soil and air
C.water,sunlight and things in the soil
D.sunlight,water and things in the soil and air
49.Who often break up the food chains?D.
A.Animals.      
B.Plants and animals.
C.People and wild animals.     
D.People.
50.Which of the following is the best title for this passage?C.
A.Plants         
B.Animals         
C.Food Chains       
D.Living Things.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.I _____ two pens and they______ black.(  )
A.have,haveB.am,areC.have,areD.am,have

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

8.

She'll love you for it.And"out to dinner"doesn't mean hamburger at a driver-in.At Sambo's Mom can relax and be served cooked-to-ordersteak,chicken,seafood---all at family prices.She'll love it---and you too.

it---and you too.
926MeHenry Ave
1028South 9th St.
Modosto
Look at the picture and answer the questions.
46.The picture isB for a restaurant.
A.a menu         
B.an ad        
C.a cookbook      
D.a sign
47.The name of the restaurant isA.
A.Sambo's       
B.Out to dinner    
C.Drive-in        
D.McHonry Ave
48.From the picture we knowB.
A.it's a fast food restaurant           
B.the food is at a good price
C.a girl may love you there          
 D.you can't eat vegetables there.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

15.Here is a menu for a fast food restaurant.The prices are in American money,called dollars and cents.There are 100cents in a dollar.
Main mealsSmallLargeDrinksSmallLarge
Hamburger1.802.30Coca cola0.801.00
Hamburger with cheese2.002.50Orange juice0.901.20
Chicken burger1.902.40Tea0.901.70
Vegetable burger1.802.30Coffee0.801.00
Side dishesSmallLargeSweetsSmallLarge
Fries0.901.10Ice cream or chocolate1.201.60
Salad1.001.20Apple pie (hot)0.70/
Chicken wings1.301.60Donuts or jam0.50/
根据表格内容,选择最佳答案.
51.How much is a small hamburger?A
A.1.80.
B.2.00.
C.2.30.
52.Jam is a kind ofB.
A.side dishes
B.sweets 
C.drinks
53.They don't serveC in this fast food restaurant.
A.coffee
B.fries 
C.wine
54.A thirsty boy will probably ask forA.
A.coca cola
B.donuts 
C.a chicken burger
55.What can you buy if you have only three dollars?A
A.A large salad and a large ice cream.
B.A large chicken burger and a small cup of tea.
C.An apple pie and a large hamburger with cheese.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

5.一Do you like the coffee?
一It's very nice.But it will be muchbetterwith some milk in it.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.-Where is your father?
一Look!Heis fixing(fix)my watch.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.-Will you go for an outing tomorrow?
-Itdependson the weather.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.To enter (enter) the big company,the young man started to attend some courses two years ago.

查看答案和解析>>

同步练习册答案