分析 【大意】布朗先生从火车站回家,时间很晚了,他一个人在漆黑的路上走着.突然他听到有人在他后面,他走快,那人便走快,他走慢,那人也慢,他跑那人也跑.他很害怕,此时布朗先生发现路边有一堵墙,他想自己翻过这堵墙应该没啥事了,但结果那人也翻过了那墙.他觉得自己很危险,便大声质问那人,那人的回答却是:他要去怀特先生的家但不知道路,在车站有人告诉他怀特先生跟布朗先生是邻居才跟着他走的.
解答 66.答案B. 细节理解题.根据Mr.Brown was on his way home from the railway station.可知,布朗在从火车站回家的路上.故选B.
67.答案C.细节理解题.根据He began to run,and the man was following him and he was really scared.可知,布朗先生很害怕,很恐惧.故选C.
68.答案C.细节理解题.根据A man at the station told me that you lived next to Mr.White's and he told me to follow you.可知,怀特先生家和布朗先生家是邻居,所以他才一直跟着布朗先生.故选C.
69.答案C.推理判断题.根据The man was so tired that at first it was difficult for him to speak可知在布朗先生质问那人时,他追的太累以至于一时间说不出话,C正确.故选C.
70.答案D.细节理解题.根据A man at the station told me that you lived next to Mr.White's知,怀特先生家和布朗先生家住的很近.故选D.
点评 快速的阅读,了解文章大意,然后根据题目找到相应的细节回答问题.
科目:初中英语 来源:2016届北京通州区九年级5月模拟二模考试英语卷(解析版) 题型:单项填空
Susan is girl in our class.
A.tall B.taller C.tallest D.the tallest
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016-2017学年湖北云梦县下辛店中学八年级12月考英语卷(解析版) 题型:阅读理解
You may know the English letters A, B and C. But do you know there are people called ABC? You may like eating bananas. But do you know there are people called “banana persons”? If you don’t know, I will tell you. They are Chinese people like you and me, but they aren’t in China. Why do people call them that?
ABC means America –born Chinese. An ABC is a Chinese, but was born in the United States. Sometimes, people also call them “banana persons”. A banana is yellow outside and white inside. So when a person is a banana, he or she is white (American) inside and yellow (Chinese) outside. They are born in America and they live in America for a long time. Even their nationalities (国籍)are Americans. So they think like Americans and do things like Americans. But they still have Chinese blood. Their parents, grandparents or great-grandparents were from China. They all have black eyes and black hair. So they look like us, Chinese people. For example, we all know the famous scientist C.N. Yang(扬振宁). He is an ABC and he is a “banana person”. We like him, although his nationality isn’t Chinese.
1. What does ABC here mean?
A. Australian-born Chinese
B. American-born Chinese
C. China-born American
D. American-born Canadian
2. Why do people call an ABC a “banana person”?
A. They look like Chinese but think like Americans.
B. They look like Americans but think like Chinese.
C. They look like bananas.
D. They like to eat bananas.
3. Why do ABCs think like Americans?
A. They look like Americans.
B. They were born in America.
C. They live in America for a long time.
D. Both B and C.
4. What color are their eyes and hair?
A. Their eyes and hair are yellow.
B. Their eyes and hair are black.
C. Their eyes are black and their hair is yellow.
D. Their eyes are blue and their hair is yellow.
5. What’s C.N. Yang’s nationality (国籍)?
A. Chinese
B. American
C. Australian
D. Canadian
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com