分析 短文讲了Loisa Morich在七岁时,患了脑肿瘤,最后变得严重了,导致死去,却留给家人一份珍贵的礼物.
解答 答案:51.A 细节理解题.根据第一段最后一句when she was only seven,she had brain cancer.当她只有7岁时,她患了脑癌.和第二段句子As she got worse,she couldn't speak.She began to communicate with her family by writing notes.Finally Loisa died.她变得更糟了,她不能说话,她开始写笔记和她的家人交流.最后loisa去世,可知loisa死于脑瘤,故选A.
52.B 细节归纳题.根据第一段句子she loved her family:her parents,her little brother Robin and little sister Sally.她爱她的家庭,她的父母,她的弟弟罗宾和妹妹Sally.可知一共五人.故选B.
53.C 细节理解题.根据第二段句子As she got worse,she couldn't speak.她变得更糟了,她不能说话,可知她变得更糟了,她不能和其他人说话,故选C.
54.B 细节理解题.根据最后一段句子We start to collect them and they would all say,‘I love you,Mom,Dad,Robin and Sally.'We kept finding them,and still to this day."Roger and Arake treasured(珍爱) all of the notes from Loisa,and each of them has left a single envelope unopened."可知Loisa在她去世后给她的家人留下的礼物是爱的纸条.故选B.
55.A 主旨归纳题.根据整篇文章内容及其最后一段句子We start to collect them and they would all say,‘I love you,Mom,Dad,Robin and Sally.'We kept finding them,and still to this day."Roger and Arake treasured(珍爱) all of the notes from Loisa,and each of them has left a single envelope unopened."可知文章主要讲的是Loisa Morich 给家人留下的便条.故选A.
点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.
科目:初中英语 来源:2015-2016学年江苏泰兴黄桥东区域八年级5月考英语卷(解析版) 题型:单项填空
—It’s very nice of you to carry the box for me.
—__________
A. I’d love to B. Yes, of course
C. My pleasure D. Sounds great
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2015-2016学年河南上蔡县一中八年级上期素质测试英语卷(解析版) 题型:单项填空
—Did the reporter say________?
—Yes,from Yunnan.
A.how did the beautiful flowers come
B.where did the beautiful flowers come from
C.how the beautiful flowers came
D.where the beautiful flowers came from
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| June talk Monday tooth drive November clean Friday where from lot show way geography around guitar draw shower drum speak |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2017届云南文山州富宁县洞波中学九年级上期中考试英语试卷(解析版) 题型:单项填空
—Hi, have you found your lost watch?
—Not yet, I have looked for it everywhere, but I still haven’t found it.
A. at those places B. here and there
C. somewhere D. over there
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com