4.Buckingham Palace
Buckingham Palace,the London home of the Queen,draws millions of tourists each year.The building was built in the 19th century.
Website:www.royal.gov.uk/palaces/bp.htm
Transport:Underground Green Park
Opening hours:Daily 09:30-16:15(6 Aug-3 Oct only)
Ticket price:£10.50
Tower of London
The Tower of London was begun in 1078 by William the Conqueror.Today,it houses the priceless Crown Jewels(珠宝).
Tel:(020)7709 0765
Website:www.tower-of-london.com
Transport:Underground Tower Hill
Opening hours:Mon-Sat 09:00-17:00 and Sun10:00-17:00
Ticket price:£11
Westminster Abbey
Westminster Abbey is the place where members of the British royal(王室的) family hold the marriage ceremony and new kings or queens are crowned(加冕).
Tel:(020)7222 7110
Website:www.westminster-abbey.org
Transport:Underground Westminster
Opening hours:Mon-Fri 09:30-15:45 and Sat 09:30-13:45 (sightseeing); all day Sun
Ticket price:£6
St Paul's Cathedral
St Paul's Cathedral is the third largest in the world.The present building was completed in 1710.Guided tours are available from Monday to Saturday.
Tel:(020)7236 4128 or 7246 8348
Website:www.stpauls.co.uk
Transport:Underground St Paul's
Ticket price:£5
51.If you are interested in the priceless Crown Jewels,B is the best choice.
A.Buckingham Palace
B.Tower of London
C.Westminster Abbey
D.St Paul's Cathedral
52.If you want to book a ticket to Westminster Abbey,you can callC.
A.(020)7321 2233
B.(020)7709 0765
C.(020)7222 7110
D.(020)7236 4128
53.Visitors can get more information about St Paul's Cathedral onD.
A.www.royal.gov.uk/palaces/bp.htm
B.www.tower-of-london.com
C.www.westminster-abbey.org
D.www.stpauls.co.uk
54.If Mr.and Mrs.Green the London home of the Queen,they will payC.
A.£10
B.£12
C.£21
D.£22
55.We may find this passage in aB.
A.novel
B.magazine
C.storybook
D.poem.
分析 本文介绍了英国伦敦的白金汉宫,伦敦塔,威斯敏斯特修道院,圣保罗大教堂,包括景点的开放时间,票价,交通情况和联系方式.
解答 51.B细节理解题.根据The Tower of London was begun in 1078 by William the Conqueror.Today,it houses the priceless Crown Jewels(珠宝).
可知如果你对珠宝感兴趣,你可以去伦敦塔,故选B.
52.C细节理解题.根据Westminster Abbey 的Tel:(020)7222 7110可知威斯敏斯特修道院的电话是(020)7222 7110,你想订票的话可以拨打这个电话,故选C.
53.D细节理解题.根据St Paul's Cathedral 的 Website:www.stpauls.co.uk可知游客可以通过这个网站了解圣保罗大教堂,故选D.
54.C细节理解题.根据Buckingham Palace,the London home of the Queen的Ticket price:£10.50可知格林先生和太太要游览白金汉宫,应付10.5*2=21元,故选C.
55.B细节理解题.根据文章内容本文介绍的英国的几处名胜,应该是在杂志上看到的,故选B.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.