精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
4.Buckingham Palace
Buckingham Palace,the London home of the Queen,draws millions of tourists each year.The building was built in the 19th century.
Website:www.royal.gov.uk/palaces/bp.htm
Transport:Underground Green Park
Opening hours:Daily 09:30-16:15(6 Aug-3 Oct only)
Ticket price:£10.50
Tower of London
The Tower of London was begun in 1078 by William the Conqueror.Today,it houses the priceless Crown Jewels(珠宝).
Tel:(020)7709 0765
Website:www.tower-of-london.com
Transport:Underground Tower Hill
Opening hours:Mon-Sat 09:00-17:00 and Sun10:00-17:00
Ticket price:£11
Westminster Abbey
Westminster Abbey is the place where members of the British royal(王室的) family hold the marriage ceremony and new kings or queens are crowned(加冕).
Tel:(020)7222 7110
Website:www.westminster-abbey.org
Transport:Underground Westminster
Opening hours:Mon-Fri 09:30-15:45 and Sat 09:30-13:45 (sightseeing); all day Sun
Ticket price:£6
St Paul's Cathedral
St Paul's Cathedral is the third largest in the world.The present building was completed in 1710.Guided tours are available from Monday to Saturday.
Tel:(020)7236 4128 or 7246 8348
Website:www.stpauls.co.uk
Transport:Underground St Paul's
Ticket price:£5

51.If you are interested in the priceless Crown Jewels,B is the best choice.
A.Buckingham Palace
B.Tower of London
C.Westminster Abbey
D.St Paul's Cathedral
52.If you want to book a ticket to Westminster Abbey,you can callC.
A.(020)7321 2233
B.(020)7709 0765
C.(020)7222 7110
D.(020)7236 4128
53.Visitors can get more information about St Paul's Cathedral onD.
A.www.royal.gov.uk/palaces/bp.htm 
B.www.tower-of-london.com
C.www.westminster-abbey.org 
D.www.stpauls.co.uk
54.If Mr.and Mrs.Green the London home of the Queen,they will payC.
A.£10
B.£12
C.£21
D.£22
55.We may find this passage in aB.
A.novel
B.magazine
C.storybook
D.poem.

分析 本文介绍了英国伦敦的白金汉宫,伦敦塔,威斯敏斯特修道院,圣保罗大教堂,包括景点的开放时间,票价,交通情况和联系方式.

解答 51.B细节理解题.根据The Tower of London was begun in 1078 by William the Conqueror.Today,it houses the priceless Crown Jewels(珠宝).
可知如果你对珠宝感兴趣,你可以去伦敦塔,故选B.
52.C细节理解题.根据Westminster Abbey 的Tel:(020)7222 7110可知威斯敏斯特修道院的电话是(020)7222 7110,你想订票的话可以拨打这个电话,故选C.
53.D细节理解题.根据St Paul's Cathedral 的 Website:www.stpauls.co.uk可知游客可以通过这个网站了解圣保罗大教堂,故选D.
54.C细节理解题.根据Buckingham Palace,the London home of the Queen的Ticket price:£10.50可知格林先生和太太要游览白金汉宫,应付10.5*2=21元,故选C.
55.B细节理解题.根据文章内容本文介绍的英国的几处名胜,应该是在杂志上看到的,故选B.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

1.He will get there in two hours.(对画线部分提问)
How soon will he get there?.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.One of my friends is a CCTV                      /r?'p?:t?/.(  )
A.rememberB.reporterC.visitorD.villager

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

12.PE classes usually mean running,jumping and playing ball games.But students at Aspire Middle School in Lacey,Washington spend their PE classes doing yoga.
"PE has been either dance or yoga since we started,"said the headmaster Monica Sweet."They're both very popular classes."
Teacher Anne Kohlbry developed the yoga program and began teaching it when the school opened in 2009.Each class lasts about 50minutes.It includes some warm-up activities such as walking laps(跑道的圈) around the school,controlled breathing,stretches (伸展) and a few minutes of relaxation.
Kohlbry usually plays classical music while students stretch on yoga mats.They practice several classic poses.For example,to do the mountain pose,students stand tall with feet together.They take a deep breath and raise their hands over their head.Their palms(手掌) face each other with arms straight.Then they try to reach up toward the sky with their fingertips.
When doing yoga,students need to be calm and find the balance of their bodies.It helps them focus,according to Kohlbry.
"Focus is a big thing-middle school kids are so distracted(分心的),"she told the local newspaper The Olympian.
Yoga also makes students healthier.
"I've had a lot of kids saying,'Madam,I've developed a six-pack muscle(肌肉 )'because we do a lot of strength training,"she said.
Eighth-grader Jessica Wallingford,14,likes the class."In the two years that I've been here,there are a lot of things I've improved on.It's pretty cool.It's better than running laps,"she said.
"It feels like exercise,"said Thomas Shiveley,11."It's not tiring,but it's good exercise."

29.PE classes at Aspire Middle School are special because the students are asked toB.
A.run on the playground    
B.do yoga
C.play ball games    
D.jump
30.Doing yoga can help the studentsC.
A.keep balance    
B.get excited
C.become focused    
D.cotrol their breath
31.Which word has the same meaning as"focus"in the passage?A
A.Attention.
B.Force.
C.Distraction,
D.Balance.
32.From the passage,we learn thatC.
A.doing yoga makes Shiveley feel tired
B.strength can hardly be trained in yoga
C.classical music is of ten played in yoga classes
D.warm-up exercise is not necessary in doing yoga.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

19.Being able to multitask--doing several things at the same time--is considered a welcome skill by most people.But if we consider the situation of the young people aged from eight to eighteen,we should think again.
What we often see nowadays is that young people juggle a larger number of electronic products as they study.While working,they also surf on the Internet,send out emails,answer the telephone and listen to music on their iPods.In a sense,they are spending a large amount of time in fruitless efforts as they multitask.
Multitasking is even changing the relationship between family members.As young people give so
much attention to their own worlds,they seem to have no time to spend with the other people around them.They can no longer greet family members when they enter the house,nor can they eat at the family table.
Multitasking also has an effect on young people's performance at university and in the workplace.When asked about their opinions of the effects of modern gadgets (器具) on their performance of tasks,many young people gave a positive (肯定的) answer.However,the response from the worlds of education and business was not quite as positive.Educators feel that multitasking by children has a serious effect on later development of study skills.They believe that many college students now need help to improve their study skills.Similarly,employers (雇主) feel that young people entering the job market need to be taught all over again,as modern gadgets have made it unnecessary for them to learn special skills to do their work.

61.What does the underlined word"juggle"most probably mean?B
A.Want to buy.
B.Use at the same time.
C.Take the place of.
D.Search information from.
62.In Paragraph 3,the author points out thatD.
A.family members do not greet each other
B.family members do not eat at the family table
C.young people get on well with their families
D.young people hardly communicate with their family members
63.What's the main idea of the last paragraph?D
A.Young people must learn skills for future jobs.
B.Young people benefit (获益) a lot from modern gadgets.
C.Multitasking is an important skill to young people.
D.Multitasking influences young people's development seriously.
64.Which of the following is TRUE according to the passage?A
A.Young people think multitasking is good for their study and work.
B.Employers consider it unnecessary for young people to be taught all over again.
C.Educators feel that young people don't need to improve their study skills.
D.People from the world of education believe multitasking has a good effect on children's later study skills.
65.The author develops (阐述) the passage mainly byC.
A.providing special examples
B.following the natural time order
C.giving out a cause and analyzing (分析) its effects
D.comparing opinions from different worlds.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.This is a room where they are testing thosemice(老鼠)behavior.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.By       these old students,we hope       them good at looking after the younger students.(  )
A.training,to makeB.train,make
C.training,makingD.train,making

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.-Were you born in Suzhou?
-No,I'm from Tibet.All my classmates are Suzhou nese________me.(  )
A.exceptB.besidesC.withD.for

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.All of us know bad weather sometimes causesnatural disasters.(自然)

查看答案和解析>>

同步练习册答案