| A Telephone Message From:Ren Xue To:Yu Wei Date:May 23 Time:16:00 Message:She says that you must put on your sports shoes,your hat and sunglasses,bring some food and drinks,and ride a bike to meet her at the school gate at 8:00 tomorrow Tel:84676352.Taken by:Mother | |
| Found May 16,2010 An MP5 was found in the library on the morning of may 16th.Will the owner please call at 87058344 or come to Class 1,Grade 9 to get it? Lin Xiang | Sunshine Club FOR YOUNG PEOPLE FROM 12 TO18 YEARS OLD Every Saturday 6:30 pm-9:30pm London Street 28 87539682/87539683 Games,music,dancing and lots more |
分析 文章讲述的是三则广告,电话记录,失物招领和阳光俱乐部.
解答 56.B 细节理解题.根据电话记录中的日期May 23和信息中的at 8:00 tomorrow可知这两个人见面的时间是5月24日上午8点.故选B.
57.A 细节理解题.根据She says that you must put on your sports shoes,your hat and sunglasses,bring some food and drinks,需要运动鞋和太阳镜可以推断出是去远足.故选A.
58.D 细节理解题.在Found中Will the owner please call at 87058344 or come to Class 1,Grade 9 to get it?.可知失主可以拨打这个电话,故选D.
59.B 细节理解题.在Sunshine Club中有明确的年龄要求FROM 12 TO 18 YEARS OLD.故选B.
60.C 细节理解题.根据Sunshine Club中Every Saturday 6:30pm-9:30pm.可知这个俱乐部一周开一次,故选C.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 31.A.say | B.talk | C.Tell |
| 32.A.knowledge | B.food | C.exercise |
| 33.A.nothing | B.everything | C.something |
| 34.A.With | B.Under | C.At |
| 35.A.how | B.when | C.what |
| 36.A.and | B.but also | C.as well as |
| 37.A.spending | B.taking | C.costing |
| 38.A.interest | B.interested | C.interesting |
| 39.A.love | B.hate | C.dislike |
| 40.A.friendship | B.success | C.Failure |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 51.A.running | B.laughter | C.exercise | D.sport |
| 52.A.pulling | B.showing | C.lifting | D.Pointing |
| 53.A.bored | B.nervous | C.good | D.tired |
| 54.A.What | B.How | C.When | D.Why |
| 55.A.train | B.exercise | C.touch | D.share |
| 56.A.shout | B.sneeze | C.smell | D.breathe |
| 57.A.silly | B.boring | C.hard | D.unless |
| 58.A.group | B.club | C.family | D.center |
| 59.A.give | B.reply | C.return | D.connect |
| 60.A.diet | B.medicine | C.lifestyle | D.Felling. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Helen, Happy Feet is on now at New Times Theater.Would you like to see it? Chris | Helen, I'm going to have a birthday party next weekend.Can you come? Jenny |
| Helen, Buy some milk and sugar on your way home. Thanks. Jack | Helen, I found a new brand of dog food.Rover just loves it.You should get some for Lucky! Lisa |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | put him up | B. | set him up | C. | cheer him up | D. | clean him up. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:句型转换
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com