| Dear Diary, I really miss my mom during the week.But I know I can only see her on the weekend.She is always so busy,and has no time to look after me.I feel sad.But I can understand. Tina | Dear Diary, Sharing a room with my cousin is easy.She likes wearing beautifully.I think she likes my clothes better than hers.Maybe I'll lend her my new yellow skirt tomorrow. Joe |
| Dear Diary, I don't know why my two brothers are fighting all the time.Nobody talked at dinner tonight!I love them both.How can I stop their fighting? Lenny | Dear Diary, At the dinner table Dad said that we would go to Hongkong to visit Disneyland in the summer holidays.I'm so excited.Tomorrow I'd like to look for some information on the Internet to get ready for the visit. Jeremy |
分析 这是几个孩子的日记,记叙了自己的一些事情.
解答 51.B细节理解题.根据I really miss my mom during the week这周我非常想我的妈妈可知日记是孩子写的;Sharing a room with my cousin is easy和表妹分享一个房间时容易的;I don't know why my two brothers are fighting all the time我不知道为什么我的弟弟们总是和我打架;At the dinner table Dad said that we would go to Hongkong to visit Disneyland in the summer holidays吃饭时爸爸说暑假要带我们去香港的迪士尼玩.可知这些日记是孩子们写的,故选B.
52.A细节理解题.根据第一栏的But I know I can only see her on the weekend.可知缇娜只能在周末见到妈妈,故选A.
53.C细节理解题.根据第二栏的Maybe I'll lend her my new yellow skirt tomorrow.Joe可知Joe要把黄色的新裙子借给表妹,故选C.
54.C细节理解题.根据第4栏At the dinner table Dad said that we would go to Hongkong to visit Disneyland in the summer holidays.I'm so excited可知Jeremy兴奋的原因是爸爸要带他们去迪士尼乐园,故选C.
55.A细节理解题.根据第4栏Tomorrow I'd like to look for some information on the Internet to get ready for the visit.可知Jeremy将为旅行做准备,故选A.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 11.A.agree | B.mean | C.doubt | D.notice |
| 12.A.excited | B.satisfied | C.surprised | D.stressed |
| 13.A.but | B.and | C.so | D.as |
| 14.A.away | B.inside | C.through | D.against |
| 15.A.answers | B.replies | C.ways | D.chances |
| 16.A.follow | B.find | C.advise | D.count |
| 17.A.weakness | B.laziness | C.happiness | D.richness |
| 18.A.easily | B.closely | C.equally | D.hardly |
| 19.A.difficult | B.terrible | C.strange | D.various |
| 20.A.protecting | B.exploring | C.providing | D.imagining |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| daughter teach neither cheer happy |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| enjoy,leave,design,worry,repeat |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | pay | B. | cost | C. | spend |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Yes,I am. | B. | Yes,it is. | C. | No,I'm not. | D. | Yes,it's. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Why; for | B. | Why; to | C. | How; for | D. | How; to |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | have | B. | has | C. | having |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com