【题目】![]()
![]()
【1】Who comes from Canada?
A.Lucas.B.Lena.C.Alex.D.Wendy.
【2】What does Lena like doing?
A.Reading and collecting coins.
B.Dancing and listening to music.
C.Playing basketball and swimming.
D.Taking photos and watching movies.
【3】Alex would like a penfriend who is interested in
A.Asian cultureB.making cards
C.outdoor activitiesD.language learning
【答案】
【1】D
【2】B
【3】C
【解析】
短文主要介绍四位世界各地的笔友。
【1】细节理解题。根据Wendy的信息“14 Canada”可知,Wendy来自加拿大。故选D。
【2】细节理解题。根据Lena的信息“I love dancing and listening to music.”可知,Lena喜欢跳舞和听音乐。故选B。
【3】细节理解题。根据Alex的信息“I want to find a penfriend who is interested in outdoor activities”可知,Alex想找一个对户外活动感兴趣的笔友。故选C。
做题时结合原文,有针对性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案。例如小题2,细节理解题。根据Lena的信息“I love dancing and listening to music.”可知,Lena喜欢跳舞和听音乐。故选B。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Griffith Observatory (天文台)
![]()
Griffith Observatory gives you the chance to become an observer. You can:
—learn how people explore our local star, the sun.
—observe what causes day and night, seasons.
—use telescopes to observe the space.
—get a ticket for an amazing show about the universe.
HOURS OF OPERATION
Griffith Observatory is open six days a week. Free admission (进入) to building, exhibits, and grounds.
Tuesday– Friday 1:00 p.m.– 10:00 p.m.
Saturday– Sunday 10:00 a.m. – 10:00 p.m.
Monday closed
SAMUEL PLANETARIUM THEATER
The Samuel Planetarium (天文馆) Theater offers 8 half-hour shows each day. There are usually three different shows from which to choose.
Check the website or information desks for each day’s showtimes. The tickets are only available on the day of the show and must be bought at the observatory. There is only a nominal charge (收费) to see a planetarium show.
Adults $5.00 Children (5-12 years old) $1.00
Students $2.00 Seniors (60 years and older) $3.00
PUBLIC TELESCOPES
Free public telescopes are available each evening when skies are clear (except the Zeiss telescope on the roof). All observing must be completed by 9:00 p.m.
【1】According to the passage, what can visitors do in Griffith Observatory?
A.To know something about telescopes.B.To watch movies about the seasons.
C.To learn how people explore the sun.D.To observe what causes the space.
【2】You may stay there from 10:00 a.m. to 10:00 p.m. if you go to Griffith Observatory on .
A.SundayB.MondayC.TuesdayD.Friday
【3】The underlined word “nominal” probably means “ ”.
A.highB.smallC.monthlyD.average
【4】Which of the following statements about the Samuel Planetarium Theater is true?
A.It offers eight half-hour different shows every day.
B.You can check the guide book for each day’s showtimes.
C.People over 60 years old can get the tickets for free.
D.The tickets are only available on the day of the show.
【5】Visitors can look through the public telescopes to observe the sky _______.
A.after 9:00 p.m.B.on clear daysC.for freeD.on the roof
【6】The writer’s purpose of this passage is ______.
A.to introduce their studiesB.to provide some information
C.to describe the observatoryD.to make some suggestions
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 ---____________ is your coat?
---It’s orange.
A.What colour B.How old C.Whose D.Who
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】They go to the movies_____ a month.
A. three times or four times
B. three or four times
C. three and four times
D. three times and four times
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Building Our Community
"Mom,I hope Steve can take me to the park next weekend,”I said.
"Sorry,Lucy,”Mom said,“your brother is volunteering next weekend to help _______ a house for a family.”
I remembered Steve's eyes had lit up when he first told me about the community home-building project. He was good at building and fixing things,so he was _______ to do something. Now that he was seventeen,he was finally old enough to take part in it.
"It's not _______ ,”I complained. "Steve can change a family's life,but what can I do? I'm only ten.”
Mom put on her serious look.“Don't think about it like that,Lucy,”she said,“people make a _______ by thinking about what they can do,rather than what they can't do.”
Mom's words echoed in my head later that day. Maybe she was right. I might not be able to physically build a house,but I could _______ money to help.
The next day before class,I talked to my teacher,Mr. Brown,about my idea. "Well,we can brainstorm about it,”he said,“I bet your classmates will have some good ideas. _______ will be the best way to make this happen.”
After I explained my idea in class,Brason raised his hand.“My uncle owns a T-shirt shop. Maybe he can print some T-shirts that we can _______
"Great idea!”Mr. Brown said. Then,after a lively discussion,we decided on“Building Our Community" as our slogan(口号)to print. Marla, our class artist,agreed to draw the design.
By Friday,the T-shirts had been printed,and I had posted details about the sale on our class Web page. Our Saturday sale was a success. We earned $125.After the sale,we went to the community center. I _______ handed over the money.
![]()
Mom and Mr. Brown had both been right. Everyone can do something,and together we can achieve something great.
【1】A.buildB.findC.cleanD.buy
【2】A.afraidB.freeC.sorryD.eager
【3】A.easyB.fairC.safeD.interesting
【4】A.suggestionB.decisionC.differenceD.promise
【5】A.saveB.makeC.spendD.raise
【6】A.TeamworkB.LeadershipC.ArgumentD.Competition
【7】A.showB.wearC.sellD.give
【8】A.honestlyB.proudlyC.bravelyD.secretly
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Someone is knocking at the door. Please go and see ____________.
A. who it is B. who is he
C. who he is D. who is it
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】My uncle used to _______ Chinese food, but now he has been used to ______ western food.
A. eat, try B. eat, trying
C. eating, try D. eating, trying
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】![]()
【1】What kind of stories are these films and books?
A.Detective stories.B.Science fiction.C.Children’s stories.D.Myths and fables.
【2】What do e-book readers and cash machines have in common?
A.People have already invented both technologies in real life.
B.They both appeared in the films directed by Steven Spielberg.
C.They both gave authors ideas to write exciting stories.
D.They both appeared at the beginning of the twentieth century.
【3】According to the text, android is ______.
A.a person who can predict the futureB.a system designed for mobile devices
C.a human with a robotic heartD.a robot who can love and be loved
【4】Which film is based on the comic books?
A.Back to the Future Part IIB.AI
C.Iron ManD.Minority Report
【5】The idea of ______ comes from Back to the Future Part II.
A.flying carsB.cash machinesC.cyborgsD.smart advertising
【6】Which of the following might be the review of the filmMinority Report?
A.
Packed with non-stop action from start to finish, it is the best film in the series and among the best Marvel-inspired films ever.
B.
I love its central theme of mother and child, and I love the way it takes a Pinocchio-like fairy tale and puts it into an adult content. This is a really good film and its heart is in the right place.
C.
The reason I love this one is because the time travel is used so incredibly well here. The ideas they came up with are so interesting and so well communicated.
D.
By turning Dick’s story into a thriller, Spielberg has been true to the story: He's transformed something dark and scary into something softer and more comfortable.
A.AB.BC.CD.D
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com