| Etiquette Camp for Kids School/Teacher:Aziza Models & Talent,Dorothy D.Floyd Web site:web.come/azizamodels Phone:770-500-4618 Email:azizamodels@mac.com Price:$120 Learn how to gain confidence; be polite; table manners; poise and posture(风度和姿态); introductions; greeting; and more! Dates:July 19,2012-July 23,2012 Times:10:00-3:00pm Ages:9-16 |
| Welcome to L'Atelier 9Language School At the school L'Atelier9,we will offer high quality French and Spanish language courses in the heart of Paris.We want to help learn languages throughout the world.And you will have a great time here.We have some advantages: •Less than 9students per class •Active,efficient(效率高的) and creative teaching ways •Different cultural activities and language exchange •Quality teaching by highly qualified teachers •Free services:Internet,TV,coffee/tea at all the time •Warm and friendly atmosphere(气氛) •Right in the heart of Paris •Dates:From May 31to June 27,2012 •Price:Course for four weeks is 700euros,600euro for three weeks and 400euros for 2weeks! |
分析 这是一个广告,介绍了一个夏令营,一个语言学校,包括学习的内容,价格和联系方式等信息.
解答 61.D细节理解题.根据第一栏的联系方式Web site:web.come/azizamodels Phone:770-500-4618 Email:azizamodels@mac.com可知凯特是不能发传真的,故选D.
62.B细节理解题.根据第一栏的时间Dates:July 19,2012-July 23,2012可知这个夏令营是五天,故选B.
63.C细节理解题.根据第二栏的•Price:Course for four weeks is 700euros,600euro for three weeks and 400euros for 2weeks!可知汤姆和杰克要参加三周的每人要支付600euros,两个人共1200euros,故选C.
64.B细节理解题.根据第二栏的We have some advantages:可知罗列的7个优点,故选B.
65.A细节理解题.根据第一栏的Learn how to gain confidence; be polite; table manners; poise and posture(风度和姿态); 可知孩子们在这可以学习一些礼仪,并获得信心,故选A.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | beef,carrots | B. | beefs,carrot | C. | beefs,carrots | D. | beef,carrot |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | feel; keep | B. | to feel; keep | ||
| C. | feel; to keep | D. | to feel; to keep |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| General information | Yangzhou is a cultural city with a long history.Yangzhou culture is one of the windows to show(56)nationalculture. | |
| In Tang Dynasty,it is the biggest city in the(57)Southeasternpart of China.In the Qing Dynasty,it developed(58)best. | ||
| Famous(59)people and Yangzhou | Li Bai | Once he went to Yangzhou by(60)boatto see off his friend. |
| Xu Ning | He wrote a(61)poemto praise Yangzhou. | |
| Du Mu | Many people(62)hnowthe Twenty-four Bridges from his verse. | |
| Eight eccentrics of Yangzhou | They make their works (63)special. | |
| Jian Zhen | When he(64)died,people made a sculpture to remember him. | |
| Marco.Polo | He wrote(65)muchto describe Yangzhou in his travels. | |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| 66.Betty wants her six-year-old daughter to be a musician when she grows up,so she is looking for a famous music school for her. 67.Sara's son is 10years old.He is interested in water sports.He said that he hoped to be a sailor in the future. 68.Alice learned to dance when she was young.Now she is a successful dancer.She wants her little daughter to follow her steps. 69.Mary is always worried about her daughter,who is poor at math and English at school,so she is looking for a training centre t o help her daughter. 70.Gina has a son who is a football fan.He knows about almost all the well-known football players.He wishes to be a football star. | A.Aqualility Making water safe and fun.Swimming lessons are for all ages from birth.Small groups are in warm pools in Reigate on Monday & Friday afternoons. B.Manor House A small and friendly school for girls 2-16offers a modern and caring environment.Bring your daughter and come and see why our girls are so happy and do so well. C.Little Kickers Why do we get a kick out of every class?It's fun.The children have fun learning new skills.So if you want your kid to be a football star or just to be happier,why not come and have a ball with us? D.Monkey Music Since 1993thousands of children across the UK have grown up with Monkey Music.Our wonderful teaching program introduces music to young children in a way they can easily understand and enjoy. E.Kip McGrath Do you want your child to succeed at school?We have very good Math and English teachers.We are for children aged 6-16. F.Farnham Dance New ballet(芭蕾) classes at the St.John's Centre,19Tilford Rd,Farnham GU9 8DJ.Tuesday afternoons,10week terms. G.Kip House Do you want your child to improve math?We have good math teachers.We're for childen aged 6-16. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com