| A |
| "Just do it!"Do something,but only if you think it's necessary.And if so,why not do it wearing Nike? |
| B |
| "Always Coca Cola."It seems to say"Coke is the only drink there is; there are no other forms of drink." |
| D |
| "Project Hope-Schooling every child."It educates people about public service projects,such as Project Hope. |
| C |
| "Share moment,share life."We can remember the happy moments in life by taking photos of them-using Kodak film of course! |
| E |
| "Make yourself heard."When you hear this slogan,you will know there is Sony Ericsson product for you to call anyone. |
| F |
| "Bright-teeth fights bad breath."It wants you to read the word"fight"and think that toothpaste can make the bad breath disappear. |
分析 本文列举了家中五个成员想买的产品,又列举了六种产品的广告语.需要将对应的产品进行配对.
解答 71.E 细节理解题 根据"his father is looking for a mobile phone for him"可知,他想买手机,根据""Make yourself heard."When you hear this slogan,you will know there is Sony Ericsson product for you to call anyone."可知,这是手机的广告语,故答案为E
72.A 细节理解题 根据"he has to buy a pair of new shoes."可知,他想买一双运动鞋.根据"And if so,why not do it wearing Nike?"可知,这是耐克的广告,故答案为A
73.B 细节理解题 根据"Her brother's job is to buy some drink"可知,她的弟弟要买一些饮料.根据""Always Coca Cola."It seems to say"Coke is the only drink there is; there are no other forms of drink.""可知,这是可乐的广告语,故答案为B
74.C 细节理解题 根据"Jane doesn't want to forget the past,especially the happy moments"可知,她需要一个照相机.根据"We can remember the happy moments in life by taking photos of them-using Kodak film of course!"可知,这种产品是照相机,故答案为C
75.F 细节理解题 根据"So she needs something which can remove the smell no matter how much it is"可知,她需要一种可以去除她的口臭的产品.根据"toothpaste can make the bad breath disappear."可知这款产品可以去除异味,故答案为F
点评 做这道题时要仔细阅读题中条件,并从选项中选出最合适的选项.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | on | B. | with | C. | in | D. | to |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| 6-Day Colourful Kunming Group Tour Kunming is a garden city with many kinds of beautiful flowers.The weather is neither too hot nor too cold all theyear round.The Stone Forest is really a wonder in the world.The famous food-"cross-bridge"rice noodles are delicious.Tour Pr ice:
| ||||||
| 4-Day Hainan Group Tour Hainan is a pretty city with an interesting flower market.In the south of the island,there is scuba diving,fishing and boating.If relaxing is in your plan,then there are long white beaches to walk along.Tour Price:
| ||||||
| 8-Day London Private Tour Come to London for a few relaxing days to enjoy the view of the Thames(泰晤士河) and visit such places of interest as Tower Bridge and Big Ben.Tour Price:
|
| The number of travel lines | (81)3/Three |
| Famous food in Kunming | (82)"Cross-bridge"rice noodles" |
| Activities to do on Hainan Island | Scuba diving,fishing (83)boating |
| Price of one person to Hainan | (84)¥999 |
| Main attractions in London | (85)The Thames,Tower Bridge and Big Ben |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | laugh | B. | laughing | C. | laughed | D. | to laugh |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | close; No,not at all | B. | closing; No,not at all | ||
| C. | close; Yes,please | D. | closing; Yes,please |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 61.A.poorly | B.good | C.well |
| 62.A.include | B.including | C.included |
| 63.A.show | B.report | C.say |
| 64.A.interesting | B.cold | C.kind |
| 65.A.as | B.in | C.for |
| 66.A.friendliest | B.unfriendliest | C.nicest |
| 67.A.like | B.mind | C.want |
| 68.A.New York | B.Sydney | C.Paris |
| 69.A.proud | B.filled | C.full |
| 70.A.provide | B.cheat | C.help |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com