精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
2.Articles Wanted
School Life
•Articles should be typewritten(打印的) and double spaced,using only one side of the page.
•Your name,year of birth,school name(and English teacher),home address and e-mail address must be included.
•For photos,place the information on the back of each envelope:PLEASE DON'T FOLD.
•Please keep copies of your text,pictures or photos.
•The sentence MUST BE WRITTEN with your name on each work,"I promise the above work is completely original(原创的)."
•If your article is chosen,you will receive a copy of School Life and a special gift.
SEND IT ALL SUMMER!
For more information,please contact(联系) us!
Tel:(02)92136116      Fax:(02)92674363
E-mail:schoollife@acpmagazines.com.au
Mail:School Life-Box 252,Sydney,NSW 200
56.All the information about the writer must be included except his/herD.
A.school name                
B.e-mail address
C.year of birth                
D.telephone number
57.What is required(要求)for the articles wanted?A
A.They must be fully created by the writers themselves.
B.They must be typed in single space and on both sides.
C.They must be provided with photos and descriptions(描述).
D.They must be sent with the copies of texts and pictures.
58.According to the passage,you can send your articlesB.
A.within 3weeks               
B.all summer
C.all the year round             
D.during the whole term
59.How many ways can you find in the passage to contact School Life?D
A.1.
B.2.
C.3.
D.4.
60.Who do you think will write articles for School Life?A
A. Students who are interested in writing.
B.Teachers who love writing and taking photos.
C.Parents who wish their kids to be popular writers.
D.Readers who had a happy time in their childhood.

分析 短文主要介绍了学校需要反映学校的生活,提出了打印的要求;文章必须包含作者的名字,出生年月,学校的名字,家庭住址,电子邮箱.如果有照片的话,要在信封后面注明,不要折了相片.文章必须原创,如果你的文章被选中了的话,会收到一本学校生活杂志和一个小礼物,及其联系方式.

解答 答案:56.D  细节理解题.根据第四行句子"Your name,year of birth,school name (and English teacher),home address and e-mail address must be included."你的名字,出生年月,学校的名字(英语老师的名字),家庭住址,电子邮箱.可知不包括电话号码.故选D.
57.A   细节理解题.根据第七行句子"The sentence MUST BE WRITTEN with your name on each work,"I promise the above work is completely original (原创的)."可知对文章的要求是必须原创,也就是作者自己写的.故选A.
58.B  细节理解题.根据第八行句子"If your article is chosen,you will receive a copy of School Life and a special gift.SEND IT ALL SUMMER!"如果你的文章被选中,你会收到一本学校生活杂志和一个小礼物.整个夏天都可以发送它.可知整个暑假都可以把你的文章发过来.故选B.
59.D   细节理解题.根据倒数第四行句子"please contact (联系) us!Tel:(02)92136116;Fax:(02)92674363;E-mail:schoollife@acpmagazines.com.au;
Mail:School Life-Box 252,Sydney,NSW 200.可知有电话、传真、电子邮件、邮寄共四种联系方式.故选D.
60.A 推理判断题.根据倒数第二行句子"E-mail:schoollife@acpmagazines.com.au Mail:School Life.Box 5252,Sydney,NSW 200"可知这两个邮箱地址,可以推知文章的内容主要是反映学生生活的,所以应是对写作感兴趣的学生可以为"学校生活"写文章.故选A.

点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:单词造句

3.Mike never tells lies.He is anhonest (诚实的) boy.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.You don't like the picture.I don't like it,                        .(  )
A.tooB.alsoC.eitherD.still

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.---Jerry seldom called his parents,_______he?
---_____,________.He always said he was busy.(  )
A.did;  Yes,he didB.does;  No,he doesn't
C.did;  No,he didn'tD.didn't;  Yes,he did

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.--_____ you _____ your lost bag pack?
--Not yet.So I have to buy a new one.(  )
A.Did; findB.Have; found
C.Are; looking forD.Had; found

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.Don't _____ music in class!(  )
A.listenB.to listenC.to listen toD.listen to

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.一Dad,why don't we celebrate April Fool's Day like Americans?
一It is        festival,not       .(  )
A.their; ourB.theirs; ourC.their; oursD.theirs; ours

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.May Day is coming.We are looking forward to       a nice trip.(  )
A.havingB.haveC.hasD.had

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

12.A.话题作文:近年来由于过分强调升学率,加之家长望子成龙心切,给学生带来很大压力,忽略了孩子们的身体健康.因此国家发起"开展阳光体育运动"的号召,以引起人们的重视,请以"运动"为话题写一篇短文.
提示:1.你最喜欢什么运动;
2.你在校内外所进行的运动及时间; 
3.运动的感受和意义.

查看答案和解析>>

同步练习册答案