精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
10.
 Car Services

Bring your car into Car Services today!We will clean your car and repair your engine at very reasonable prices.Drive your car into our workshop located at Xinhua Road,or make an appointment.Tel:719-5638.
Car Washing:¥10 Engine Repairing:Only¥180
Tyre(轮胎) Servicing:¥15 for each
 The building which saves people from bad weather.This building near the sea in New Orieans looks like something from a sei-fi film(科幻电影).It is over 360 meters high,and is designed to house up to 40,000 people,named the Noah.This building is strong enough to avoid the damages of bad weather.
 Beach Clean-up Day
We need volunteers to clean the beach!
Sunday,July 20
Meet at 8:30 am at Coast Square
Start at 9:00 am and end at noon
Bring bags and gloves.
For more information,call Zhang Lin at 564-0657.
 Apartment to Rent(出租)
A new spartment to be rented in the city center.One bedroom and one kitchen.Near the bus station at No.22 Changjiang Road.
Buses pass the front gate.
If you are interested,please have a look at the apartment or you can call Ms,Yu at 274-7130.
请根据材料内容,选择最佳选项(每小题1分)
51.Mr.Wang needs to payBfor his car washing and engine repairing.
A.¥25
B.¥190
C.¥195
D.¥205
52.The Noah is built forD.
A.making sci-fi films
B.holding a concert
C.doing excercises
D.saving people from bad weather
53.Volunteers are supposed to bringAon beach clean-up day.
A.bags and golves
B.books
C.swimming suits
D.violins
54.The new apartment to be rented isD.
A.on Xinhua Road
B.near the police station
C.at Coast Square
D.at No.22 Changjiang Road
55.Which of the following is not right according to the information above?C
A.The volunteers start cleaning up the beach at 9:00am.
B.The Noah is designed to house up to 40,000 people.
C.It's not convenient to take a bus near the apartment.
D.If you want to repair your car,you can call 719-5638.

分析 汽车服务  今天带你的车来汽车服务!我们将以合理的价格清洁你的车,修理你的发动机.直接开车来,我们位于新华路的工厂,或拨打预约电话:719-5638.洗车:10美元¥发动机修理:180美元 轮胎服务:15美元
一个帮人们远离坏天气的建筑. 这座新奥尔良的靠海建筑看起来像科幻电影里的东西.它有360米多高,并设计容纳40000人,名叫挪亚.这座建筑强大到足以避免恶劣天气造成的损失.
海滩清理日  我们需要志愿者来清洁海滩!7月20日星期日 上午8:30在海岸广场见面,上午9点开始,中午结束带袋子和手套.更多的信息,请拨打张琳的电话564-0657.
公寓出租  一个新的公寓要在市中心出租了.一个卧室和一个厨房.在长江路22号公交站附近.公共汽车通过前门.如果你有兴趣,请看一下这套房子或者你可以打给于小姐电话274-7130.

解答 51.答案B  细节理解题 由文中 Car Washing:¥10  Engine Repairing:Only¥180 可知 洗车:10美元¥发动机维修:180美元,故选B
52.答案D 细节理解题 由文中 The building which saves people from bad weather.This building is strong enough to avoid the damages of bad weather 可知 这是一个帮人们远离坏天气的建筑.这座建筑强大到足以避免恶劣天气造成的损失,故选D
53.答案A 细节理解题 由文中 Bring bags and gloves 可知 带袋子和手套,故选A
54.答案D 细节理解题 由文中 Near the bus station at No.22 Changjiang Road 可知 在长江路22号公交站附近,故选D
55.答案C 细节理解题 由文中 Near the bus station at No.22 Changjiang Road. Buses pass the front gate可知 在长江路22号公交站附近.公共汽车通过前门,可知C的表述错误.故选C

点评 本文浅显易懂,各个小题都能在文中找到适当依据.只要认真阅读短文,注意前后联系,就能顺利完成阅读.文章所设试题主要考察细节查找,做题关键是找出原文的根据,认真核查小题和原文的异同.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

20.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.--The__________Brazil's Olympic games will be held on August 5.
--_________exciting news for the long summer vacation!(  )
A.thirty-one; How aB.thirty-first; What
C.thirty-first; What anD.thirty-one; How

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.As we all know,Wudang Mountain is the ____of Shiyan.(  )
A.proudB.prideC.progressD.purpose

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.-There is something ___________ in today's newspaper.
-Really.Wow,great!(  )
A.interestingB.interestedC.interestD.interests

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

15.
Here are four famous places on Crusoe Island,England.
Come and Have Fun.You Won't Be Disappointed.
Blue Bridge
Blue Bridge is full of different places for city fun-theatres,restaurant,museums,shopping centers.Also,don't miss its famous night markets.
East Hills
Summer is the best season to see the trees and flowers.Spend a quiet day in the tea house here to get away from your busy life.
New Lake
Summer is Music Season in this small town.Come and enjoy different groups playing music you've never heard before.
Green Garden
Come and ride a bicycle under the sun and enjoy a country lunch with farm-fresh fruits and vegetables.
50.The above text is aA.
A.tour guide    
B.trip plan.
C.safety notice 
D.news report
51.Tina wants to find a place to eat and have fun with her friends this Saturday night.Where should they go?A
A.Blue Bridge     
B.East Hills.
C.New Lake.
D.Green Garden.
52.Lily likes country life.Which is the best place to go to?D
A.Blue Brige     
B.East Hills.
C.New Lake.
D.Green Garden.
53.Make enjoys music.When should he go to Crusoe Island?C
A.In January.
B.In March.
C.In August.
D.In November.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.Everybody except Mike and Linda_____there when the meeting began.(  )
A.areB.wasC.were

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.-     do you go to see your grandparents?Once or twice a week?
-Once a week.(  )
A.How soonB.How oftenC.How long

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.Take themedicine (药物)three times a day and you'll be better soon.

查看答案和解析>>

同步练习册答案