精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
7.Student Helper Wanted
Are you good at English?Can you be good with children?The English Study Center needs a weekend student helper for primary school students.Please call us at 4435667.

The History Museum
Time:9:00-l7:00from Tuesday to Sunday
Ticket:30yuan
Add:l86Guangming Road
Telephone:9817745

Instructions
This medicine is for colds.Adults should take 2pills each time,three times a day Children should take 1pill each time,three times a day.

Sale
T-shirts for teenagers,cut off by l0% each one; sports shoes,cut off by30% each pair.
Call at 3796174for more information.

Choose the best choice from A、B or C according to what you read.
66.You can't visit the History Museum onA.
A.Monday 
B.Tuesday 
C.Saturday
67.Jane is twelve years old.She feels uncomfortable today because she has a cold.She can take the medicineB.
A.two pills each time,twice a day
B.one pill each time,three times a day
C.two pills each time,three times a day
68.Ann does well in English and loves children.She can ca11Bto ask for a job.
A.9817745
B.4435667
C.3796l74
69.Alice wants to buy sports shoes for herself.The price is 100 yuan.She should only payCyuan for them.
A.thirty 
B.sixty 
C.sevenly
70.Betty wants to be a student helper in the English Study Center She should be goodB.
A.at sports 
B.with children 
C.at drawing.

分析 招聘学生助手
你擅长英语吗?你能和孩子们相处好吗?英语学习中心需要一名小学生周末助理,请打给我们4435667.
历史博物馆
时间:星期二至星期日9:00-l7:00
门票:30元
地址:l86光明路
电话:9817745
说明
此药是治疗感冒的.成年人每次2片,每日三次,儿童每次1片,一天三次.
特价
少年T恤衫,每个优惠10%;运动鞋,每双优惠30%.
更多信息请打3796174.

解答 66.答案A 细节理解题 由文中 Time:9:00-l7:00from Tuesday to Sunday可知 时间:星期二至星期日9:00-l7:00,故选A
67.答案B 细节理解题 由文中 Children should take 1pill each time,three times a day可知 儿童每次1片,一天三次,故选B
68.答案B 细节理解题 由文中 The English Study Center needs a weekend student helper for primary school students.Please call us at 4435667可知 英语学习中心需要一名小学生周末助理,请打给我们4435667,故选B
69.答案C 细节理解题 由文中 sports shoes,cut off by30% each pair可知 运动鞋,每双优惠30%,故选C
70.答案B 细节理解题 由文中 Are you good at English?Can you be good with children?The English Study Center needs a weekend student helper for primary school students可知 擅长英语吗?你能和孩子们相处好吗?英语学习中心需要一名小学生周末助理,故选B

点评 本文浅显易懂,各个小题都能在文中找到适当依据.只要认真阅读短文,注意前后联系,就能顺利完成阅读.文章所设试题主要考察细节查找,做题关键是找出原文的根据,认真核查小题和原文的异同.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.---Do you know how the guide dogs help the blind?
---Yes,they can _______ the blind to________ they want to go.(  )
A.takes; somewhereB.lead; anywhere
C.take; nowhereD.leads; anywhere

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

18.sm art/ɑ:/

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.-I didn't pass the exam.I got 59marks( 分)
-________(  )
A.Great!B.I'm not sure.C.What a pity!

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.到目前为止,我们已经发射了很多人造卫星进入太空.
So far,we havesentmany man-made satellitesinto the space.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.Forlunch/lΛn t∫/,I usually have some rice and some fish.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.-__________
-He is tall and he has short brown hair.(  )
A.How is he?B.What does he like?
C.What does he look like?   

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.When she was five years old,shebegan(begin)tostudyEnglish..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.Last year,our country ______ lots of food ______ that African(非洲的) country to help the poor people there.(  )
A.gave; forB.provided; withC.provided; forD.offered; for

查看答案和解析>>

同步练习册答案