分析 看看下面的广告!你可能会发现一些你需要的信息!
小提琴课
一个优秀的音乐家,教孩子十余年.
在你的家里或者我这里上课.打给拉瑞3846635
丢失的狗
中等大小,短的白色的头发,当你叫它尼克时,它会回应你.
非常感谢能把它还给我,打电话给6825741
招聘出租车司机
有充分的时间和经验,对城市很了解.
45岁以下.打给布莱克先生8635219
公寓出售
两间卧室,一间厨房和一间浴室,有二十四小时的热水.
窗外有美丽的风景.电子邮件:tom@163.com
解答 33.答案A 细节理解题 由文中 A good musician.Good at teaching kids for ten years.Your home or mine.Call Larry at 3846635可知 一个优秀的音乐家,教孩子十余年.在你的家里或者我这里上课.打给拉瑞3846635,故选A
34.答案D 细节理解题 由文中 Medium size and short white hair.It'll answer you when you call it Nick.Many thanks for returning it to me.Call at 6825741
可知 中等大小,短的白色的头发,当你叫它尼克时,它会回应你.非常感谢能把它还给我,打电话给6825741,故选D
35.答案B 细节理解题 由文中 Full time.Experience and a good knowledge of the city.Under 45years old可知 有充分的时间和经验,对城市很了解.45岁以下,故选B
36.答案C 细节理解题 由文中 Two bed-rooms,a kitchen and a bathroom.Hot water for twenty-four hours.Beautiful sights out of the windows.E-mail:tom@163.com可知 两间卧室,一间厨房和一间浴室,有二十四小时的热水.窗外有美丽的风景.电子邮件:tom@163.com,故选C
37.答案A 综合理解题 由文中内容可知,都是一些关于招聘,出租等日常生活的信息,最有可能在报纸看到,故选A
点评 本文较为简单,大部分题目都是细节理解题,只要理解文章意思,仔细阅读,从文中寻找答案,即可轻松解答.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| A | How Grandfather Became a Ghost | Young Esben is very sad because of his grandpa's death.Grandpa loved him very much.One night,Grandpa comes back as a ghost.They remember every happy time they had together and comfort each other. | |
| B | The Dolphin:Story of a Dreamer | Daniel Dolphin loves surfing instead of chasing fish.His friends laugh at him,but Daniel keeps on practicing to make his dream come true.Daniel decides to leave his friends and look for answers. | |
| C | Maximum Ride | It's a story about six children.They can fly and breathe in the water.They like helping others.But the school sends out werewolves(狼人) to catch them.Will they be safe? | |
| D | One Piece | Luffy's dream is to become the King of the pirates.Knowing the dangers ahead,Luffy still risks his life to protect his friends.Luffy can bend his body like rubber.He spends most of his time eating. | |
| E | The Story of Fleeting Life | Shaluo has a dessert shop.She makes a special tea called"Fleeting Life".There is a rule:Guests each have to tell a story about themselves before enjoying the tea.It's a book about friendship,love and life. | |
| F | Diary of a Wimpy Kid | It is filled with funny diaries and comic.It tells the story of Greg Heffley,a junior high school student.The book shows that being naughty,free and happy is part of being a child and what life is like in America. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Sports Club Sports Club provides you with many different sports to keep healthy.You'll never get bored.Our programme is always working on new ways to keep you strong and happy.For more information,visit www.mysportsclub.com. |
| Model Time If you like models,then Model Time will be the right place for you.From model trains,planes and cars to boats and ships,we have them all!To get more information,please call 885-6321. |
| Kids Art Club Kids Art Club gives drawing classes to children aged 7to 14.Classes are small with only 6students each.Jim Todd teaches all classes.He has worked in the art field for over 23years.For more information,please call 885-7621. |
| Keypals International Club KIC is a fun club started by kids,for kids aged 8to 16.KIC tries to help kids understand different cultures through emails and other activities.KIC has members from 40different countries.For more of it,visit www.worldkids.net. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | on the way | B. | by the way | C. | in this way | D. | in the way |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | borrow; keep | B. | borrow; lend | C. | lend; keep | D. | keep; borrow |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com