分析 本文介绍了一些电子书籍的信息.包括书名,内容和适合的年龄段.
解答 41.D 细节理解题.根据Fun with Food,This fun e-book is filled with exercises---photo tests,word exams,riddle games,可知孩子们喜欢猜字谜可以看Fun with Food这本书,故选 D.
42.C 细节理解题.根据Food Facts E-Book,The Food Facts E-Book has over 60 pages,可知这本书有六十多页,故选C.
43.A 细节理解题.根据Kids Cooking Lessons E-Book,We've brought all our kids cooking lessons together into one easy e-book.We have a unit for each age group.可知每个年龄段都有专门的章节,故选A.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 16.A.richest | B.prettiest | C.laziest | D.brightest |
| 17.A.improved | B.died | C.changed | D.lost |
| 18.A.rising | B.dropping | C.climbing | D.throwing |
| 19.A.worried | B.careless | C.lonely | D.busy |
| 20.A.around | B.from | C.in | D.to |
| 21.A.when | B.where | C.how | D.why |
| 22.A.homework | B.subjects | C.grades | D.need |
| 23.A.sadness | B.kindness | C.happiness | D.darkness |
| 24.A.safely | B.successfully | C.widely | D.deeply |
| 25.A.meant | B.owned | C.moved | D.left. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| how,either,be,danger,feel,with,well,lose,swim,weather |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | in blue,on | B. | on blue,in | C. | in a blue,on | D. | in a blue,in |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| 2-Day Huai'an Culture Group Tour How about going to Huai'an for the weekend?You can visit Zhou Enlai Memorial(纪念馆)and taste Huaiyang delicious food such as lobsters(龙虾)and crabs. Tour Price:¥690 Call us at 800-817-7223 | ||||||
| 4-Day Qingdao Private(私人的)Tour Qingdao is famous for its sunshine,white sandy beaches and clear water.You can relax here,Walking along the beaches and breathing the fresh air! Tour Price:
| ||||||
| 5-Day Colourful Taiwan Group Tour If you like to take a round-island trip.Taiwan is the best place for you!You can climb A-li Mountain,go boating in Sun Moon Lake and experience the various cultures of the island. Tour Price:¥8500 Call us at 800-850-8288 | ||||||
| 8-Day London Private Tour Come to London for a few relaxing days to enjoy the view of the Thames(泰晤士河)and visit such places of interest as Tower Bridge and Big Ben. Tour Price:
|
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com