分析 这篇短文主要介绍了如果你和你的父母去美国度假,根据价格的为你的父母作出决定.
解答 68.West Building 细节理解题.根据You family will stay there for four days and plan between 1500dollars and 1600dollars on hotel accommodation可知一家人是4天的旅行,计划1500-1600美元的住宿,根据两个旅店的价格可知West Building 比价便宜,另一个太贵,故答案为:West Building.
69.Two rooms.细节理解题.根据Suppose you will travel with your parents to America可知是你和父母去旅行,应该定两间房,故答案为:Two rooms.
70.Superior Double for my parents and Standard single for myself.细节理解题.根据Suppose you will travel with your parents to America可知可知是你和父母去旅行,应该定两间房,故答案为:Superior Double for my parents and Standard single for myself.
71.Before noon of the fourth day.细节理解题.根据Check-out time 12:00noon.可知退房时间是12点之前,你应该在最后一天的12点之前退房,故答案为:Before noon of the fourth day.
72.By shuttle bus.细节理解题.根据Free shuttle bus to the airport and railway station可知有免费的车到机场,故答案为:By shuttle bus.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
| 方式 | 理由 | 比重 |
| 向同学、朋友说 | 年龄相仿、愿意倾听,能理解 | |
| 向老师、家长说 | 有爱心、有经验,可以信任 | |
| 自己独立解决 | 内向,朋友少,不愿与人交流 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Raymond is a little koala living in Australia.His mom left him when he was only 1month old.But luckily,a kind woman called Julie took him home and looked after him.Raymond spends his days sitting at Julie's desk. |
| Meet Zeus,the tallest dog in the world.The 3-year-old dog is 168cm tall from foot to shoulder.When standing on his hind legs (后腿),Zeus reaches 226cm.Zeus lives in the US.He eats a 14-kg bag of food. |
| Scotland chose two Shetland ponies(矮种马),Fivla and Vitamin,as"ambassadors(大使)"to bring in visitors.Fivla is 17and Vitamin is 18.They wear clothes made from wool.Scotland uses pictures of them to show the country's beauty. |
| You can't find a better sheepdog than Jess the springer spaniel (激飞长毛猎犬) in the UK.Every day,the dog goes out to feed lambs from a milk bottle she carries in her mouth.She does it in any weather,three times a day. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| A because B age C to play D scored E to have F regards it as G since H as I like J for |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Yes,I'd love to. | B. | Why not? | ||
| C. | Sorry,I can't. | D. | I'll go with you. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com